Prima bedrijf

Geweldige service

Mijn omkasting voor de airco was na enkele maanden zeer beschadigd. Zonder problemen en zeer snel een nieuwe gekregen. Nu wel een onderhoudsarme aluminium omkasting gekocht met kleine bijbetaling Was echt verrast door deze “ ouderwetse “ goede service. Waar vind je dat nog?

Slechte service

Geen enkele compensatie nadat wij erachter kwamen dat er een beschadigde omkasting geleverd was door Evolar, dit hadden wij binnen 3 dagen moeten melden en nu jammer dan. Ook worden er geen ref. nr's mee geprint op de afleversticker, waardoor het een zoektocht word welke bestelling bij welke klant hoort. Voor ons als leverancier van airconditioning is het onmogelijk alle omkastingen binnen 3dagen te controleren (ze zijn ook niet dusdanig verpakt om dit grondig te onderzoeken bij afleveren), tevens kunnen wij dus geen voorraad opbouwen hiervan (en dit is nodig omdat de omkastingen lang niet altijd voorradig zijn). Als zakelijke klant geen fijn bedrijf.

Super product

Op zoek naar een afvoerbuis voor de mobiele airco bij Evolar uitgekomen. Een super product van stevig materiaal en produceert minder lawaai dan oude.

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Slechte kwaliteit en daardoor veel te duur

Ik heb dit product zojuist in elkaar gezet. Hierbij viel mij op dat de twee voorste platen niet recht waren. Er zit nu dus boven en onder een kier tussen de platen, terwijl hij in het midden aansluit. Daarnaast is het hout slap en fragiel. Voelt zeker niet stevig aan. De verf beschadigt als een gek. Haal er één keer een schroevendraaier langs (niet eens hard..) en zit gelijk een streep door de grijze bovenlaag. Dat Evolar hier 349 euro voor durft te vragen noem ik op zijn zachtst gezegd 'lef hebben.' Prijs kwaliteit is verre van in verhouding. Het enige positieve is dat, ondanks de slechte kwaliteit en afwerking, het er toch beter uit ziet dan zo'n witte unit. Maar daar is wel alles mee gezegd. Ik zou de volgende keer een andere kiezen.

Snel geleverd maar de kwaliteit van de inverter omvatting laag

De geleverde omkasting was compleet maar de kwaliteit was in verhouding met de prijs onvoldoende. Metalen hoekprofielen waren geverfd over de beschermfolie heen, hout was vrij zacht en sommige delen beschadigd. Ook door zachte hout in combinatie met de verf die erop zit vrij kwetsbaar. De levering was compleet en staat op zijn plaats en we zijn er wel blij mee.

Erg tevreden met het artikel en snelle levering.

Niets op aan te merken

Eerste keer dat ik gebruik maak van jullie diensten, voelt als positief.

Wat een drama

Ik heb 3 airco's zonder slang, a €1000 per stuk. Voor de 6e keer heeft een airco storing. Hetzij dat het water er onderuit komt, hetzij dat er geen water meer in kan, hetzij dat er geen water meer uit kan. Om gek van te worden. Nu is het helemaal te gek, mijn gerepareerde airco heeft alweer hetzelfde probleem. Erg mooi product als ie het doet maar o o wat een bagger kwaliteit!! Begin er niet aan!!

Wisselend

Product ziet er prachtig uit. Meegeleverde mal is erg handig. De te plaatsen hoekstukjes aan de onderkant bleken niet voorgeboord te zijn in de ombouw. Dat is een misser. De keilbouten zouden iets langer mogen zijn.

Bestelling voldoet aan de omschrijving en zeer snel geleverd.

Dit bedrijf is een aanrader en een correcte afhandeling De bestelde artikelen zijn goed verpakt.

Afvoerbuis arco besteld, prima produkt, volgende dag geleverd

Top service, snelle levering

Pakket keurig ontvangen, was snel verzonden, post nl duurde wat langer, daarom vrij laat binnen,

Snel verzonden, post nl, maakte dat het lang duurde,

Luchtbevochtiger bevalt uitstekend

Pas een luchtbevochtiger besteld bij Evolar. Zeer snelle levering, zonder enig probleem. Het apparaat zelf bevalt ook uitstekend. Ik had erg veel last van verstopte neuzen en droge ogen en na twee nachten lijkt dat verleden tijd te zijn.

Mooi product

Jammer dat het deksel iets doorhangt

Goede kwaliteit

Kwaliteit is goed en snel geleverd

Te duur

Men rekent verzendkosten van €5,95. Als ik hetzelfde evolar product bestel bij blokker is de verzending gratis. Stinkt naar de misdaad dit.

mooi produkt, zorgvuldig verpakt.

Enig minpuntje is dat er geen gaatjes zijn geboord voor bevestiging van de hoekprofielen.

Zeee goed

Vlotte levering Telefonisch prima te bereiken,alles duidelijk

Prima service en snelle levering

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Snelle en keurige aflevering

Slecht verpakt en beschadigd afgeleverd

Omkasting slecht verpakt en beschadigd afgeleverd. Normaal gesproken wordt het door een koerier afgeleverd. Deze keer gewoon op de post gedaan !!

Vreselijk slecht product en beroerde service

De houten omkasting voor onze warmtepomp bleek een waaiboomhouten constructie te zijn waar na de eerste regenbuien al de eerste lakstukken loslieten. Na de eerste winter bleek al het hout kromgetrokken en scheuren te hebben. Toen ik daar melding van maakte bij de “klantenservice” kreeg ik daar twee maanden lang geen enkele reactie van. Pas toen ik via mijn rechtsbijstandsverzekering een Ingebrekestelling verstuurde werden ze wakker. Ik kreeg een voorstel dat ze 15% van de aankoop wilden terugbetalen als tegemoetkoming. Te zot voor woorden. Koop dit product niet, koop niet bij Evolar is mijn advies.

Mercuriusstraat 5 A

6541 BM Nijmegen

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.