Geweldig!

Geweldige service bij storing nieuwe diepvries kist. s'Morgens gebeld over storing, s'Middags omgeruild voor een nieuwe.

goede service

prima service

Had 3 dagen gewacht op schakelaar gebeld gelijk een ander opgestuurd volgende dag in huis zonder probleem

Bestelde artikel nog niet ontvangen.

Product nog niet ontvangen, maar ondertussen wel contact gehad.

Betrouwbaar en oplossingsgericht

Snelle en nette oplossing van slecht geleverd product waar Pool bedrijfskoeling overig zelf niets aan kon doen! Top klasse!!!

Correcte en snelle reactie op verzoeken

Als beginnend ondernemer dachten ze met me mee, en gaven me concreet en snel antwoord op mijn vragen.

Geweldige communicatie

Na een misser is het helemaal goedgekomen, prijs kwaliteit perfect

snelle levering, perfecte passing

Ruim assortiment

Prima service en correct afgeleverd

Prima zoals het hoort

Zeer snel en correct

Bestellen en betalen was simpel en vlot, 2 dagen later alles ontvangen. Een aanrader

Duidelijke website, snelle levering en fijne communicatie.

Fantastische service

Dank voor het goede advies bij de aanpassingen van onze koelcel. Deskundig, vriendelijk en zonder uitsluitend gericht te zijn op het maken van maximale omzet

Correct bedrijf

De service is goed Zeer vriendelijk en behulpzaam

Topervaring

Na contact via email hebben ze mij het juiste vervangstuk kunnen bezorgen dat al meer dan 25 jaar oud was. Topservice!

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht

Probleem snel en gericht opgelost

Snelle levering!

Snelle levering van mijn ijskastventilator.

Alles correct geregeld.

Alles goed verlopen.

Zeer goed en snel ga is kijken wat ze nog meer voor onder delen hebben voor koelkasten en vrieskasten top dank u wel

Een goede, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Top !!

super goed en snel

ga zo door

Zeer snelle levering

Een goede aanrader voor iedereen

Gemakkelijk en snel

Goede prijs en snel geleverd

g

g

alles prima

snel in huis goed verpakt

Geleverd volgens bestelling, Oke!

Oke

Bedrijvenpark Twente 165H

7602 KE Almelo

Over Dokter Koel

Wij zijn een webwinkel op het gebied van koelen en vriezen voor de professionele sector zoals horeca, bedrijfskantines, sportverenigingen, brouwerijen, drankengroothandel, wijnimporteurs, field marketing, ziekenhuizen, laboratoria, scholengemeenschappen, scheepvaart, interieur, supermarkt, ijssalons etc. Ons assortiment bestaat uit stekkerklare koelingen zoals glasdeurkoelkasten, vrieskisten, barkoelingen, laboratoria koelingen, koelcellen, vriescellen, koeltechnische onderdelen etc. Kortom elke koelvraag in de professionele branche, neem contact met ons op voor meer info en deskundig advies. Met vriendelijke groet, Team Dokter Koel, Marjolein en Danny