Juiste informatie en snelle verzending

Ik trof op de site het artikel waar ik naar zocht, en de informatie klopte ook.

Goed en vlot

Na enkele telefonisch contact en foto’s door gestuurd het onderdeel vlot ontvangen. Dank hier voor. KV Bep. Dik Bouman

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd

matig met terugbellen over een levering

matig met terugbellen over een levering, voor maandag toegezegd waarna ik vrijdag maar zelf heb gebeld

Positieve ervaring

Ik was op zoek naar een Handvat voor een Elcold El61. Bij Pool Bedrijfskoeling was het mogelijk deze te bestellen. Eenvoudig bestelproces en betaalproces. Levering zoals aangegeven. Kortom tevreden klant!

Snelle levering en een keurige prijs.

Snelle levering en een keurige prijs.

Waardeloos

Ik werk in een grote organisatie dus als iets verkeerd afgeleverd wordt dan vind ik het niet snel terug. Ik geef een factuuradres op en een leveradres, helaas is daar niet naar gekeken en is het pakket naar het factuuradres gestuurd waardoor ik het pakket nu kwijt ben. Erg slecht!

nog niets gekregen

nog niets gekregen

Perfecte service

Ik had bij een ander bedrijf deurscharnieren besteld. Zouden binnen dagen geleverd worden, maar werd 1 maand. Bij Pool kreeg ik ze wel binnen 2 dagen en 30% goedkoper

Snelle levering ondanks artikel niet op stock was en zeer vriendelijk mensen. Nog een extra dan aan Mvr. Marjolein voor haar vriendelijk omgang.

Superduper

Producten snel geleverd

Goede snelle service

Prima service!

Goede service, klantvriendelijk

Fijne ervaring, ze namen de tijd om iets uit te leggen. En de eutectische platen werken ook echt heel goed.

Picobello

Vriendelijk en correct

Vlotte service

snelle goeie duidelijke service

duidelijk site en produkten worden volgens afspraak geleverd!!

N/A

snelle levering volgens verwachting

geheel volgens verwachting geleverd,

NOG NIETS ONTVANGEN...

navraag leert dat er blijkbaar een pakketje is geleverd door DHL met als straatnaam mijn naam + nr 2. Dit pakketje is bij ons geweigerd, omdat het adres geheel verkeerd was. Waarom is mij onduidelijk, op de factuur en bestelbevestiging staan alle adressen zoals aangegeven bij de bestelling. Update: gelukkig nog goed gekomen en het pakje ontvangen!

jammer dat erbij geen extra advies is geweest.

vraag over product beantwoord maar helaas niet als extra advies erbij gedaan om het daarbij horende fen te bestellen waardoor de vertraging in reparatie op loopt.

1 telefoontje en daarna top geregeld

ik had even contact via de telefoon met dit bedrijf en ze wist gelijk wat ik bedoelde en het werd geregeld

Niet voorradig toch oplossing !

Keurige service en communicatie. Tijdelijke vriezer mogen in bruikleen gekregen ivm de feestdagen. Volgende week ruilen, top service !!!

Super niet alles in 1 keer leverbaar maar wel alles in 1 week geleverd

goed en correct

Bedrijvenpark Twente 165H

7602 KE Almelo

Over Dokter Koel

Wij zijn een webwinkel op het gebied van koelen en vriezen voor de professionele sector zoals horeca, bedrijfskantines, sportverenigingen, brouwerijen, drankengroothandel, wijnimporteurs, field marketing, ziekenhuizen, laboratoria, scholengemeenschappen, scheepvaart, interieur, supermarkt, ijssalons etc. Ons assortiment bestaat uit stekkerklare koelingen zoals glasdeurkoelkasten, vrieskisten, barkoelingen, laboratoria koelingen, koelcellen, vriescellen, koeltechnische onderdelen etc. Kortom elke koelvraag in de professionele branche, neem contact met ons op voor meer info en deskundig advies. Met vriendelijke groet, Team Dokter Koel, Marjolein en Danny