De zending kon snel geleverd worden alleen was vanwege omstandigheden de zending niet op ons huisadres afgeleverd, maar bij een Post NL afleverpunt. Daar kon in 1e instantie het pakket niet worden gevonden, maar bleek het toch daar te liggen. De zending was in goede staat aangekomen.

Positief !!

Een duidelijke site waar je absoluut kan vinden wat je zoekt ! De opgegeven levertermijn die weed gerespecteerd ! Hou dit elan aan !!

Kan beter

Niet optijd geleverd ( staat binnen 1-2 dagen ) dinsdag besteld maandag pas binnen gekregen

Uitstekend en behulpzaam bedrijf!

Uitstekend bedrijf, goed geholpen, grandioze service van Marjolein. Wijnkoelkast voor mij bewaard en daarna vlot geleverd. Ik kan Pool Bedrijfskoeling van harte aanbevelen. Prima wijnkoelkast, hij koelt goed.

Positieve

Duidelijke site Snel bezorgd Product voldoet aan verwachting

Snel verzonden werkt prima

De koelkast doet het weer prima zeer tevreden

Slecht

Slechte communicatie en daarnaast het foutieve rooster toegestuurd gekregen

Nadat ik opgemerkt had dat de vermelde maten niet klopte op de site werd verder meegedacht naar een passende oplossing. Ik zit met smart te wachten op de levering.

hele goeie service

Hoewel een onderdeel niet werd afgeleverd en terug gestuurd kreeg ik alsnog gratis toegestuurd, heel goeie service dus...

zeer goed

product zoals verwacht, snel geleverd

Redelijk snelle, correcte levering.

Redelijk snelle, correcte levering.

Perfecte klantenservice en topkwaliteit IJsblokjesmachine. Blij mee!

Ik zocht een ijsblokjesmachine en vond deze bij Pool Bedrijfskoeling. Ik werd top geholpen toen ik wat vragen had en de machine werd supersnel geleverd. Heel blij mee!

Goede service bij reparatie van mijn koelkastdeur

Mijn koelkast sloot niet meer goed af waardoor ik nieuwe deurrubbers moest hebben. Ik had geen idee welke ik nodig had maar Marjolein wist mij goed te helpen bij het vinden van het juiste product. Eenvoudig te plaatsen, top service en snelle levering!

Prima bedrijf!

Paar onderdelen nodig. Ik moest het typeplaatje even mailen en de volgende dag kreeg de offerte van deze onderdelen. Gelijk besteld en binnen een paar dagen geleverd.

Bedrijvenpark Twente 165H

7602 KE Almelo

Over Dokter Koel

Wij zijn een webwinkel op het gebied van koelen en vriezen voor de professionele sector zoals horeca, bedrijfskantines, sportverenigingen, brouwerijen, drankengroothandel, wijnimporteurs, field marketing, ziekenhuizen, laboratoria, scholengemeenschappen, scheepvaart, interieur, supermarkt, ijssalons etc. Ons assortiment bestaat uit stekkerklare koelingen zoals glasdeurkoelkasten, vrieskisten, barkoelingen, laboratoria koelingen, koelcellen, vriescellen, koeltechnische onderdelen etc. Kortom elke koelvraag in de professionele branche, neem contact met ons op voor meer info en deskundig advies. Met vriendelijke groet, Team Dokter Koel, Marjolein en Danny