Geen poespas

Thuis makkelijk kiezen, besteld en in korte tijd thuis bezorgd. Alles zonder poespas. Mooi en degelijk slaap linnen.

Snel en correct gedaan !!

Dit was de eerste keer dat ik bestelde. Website is duidelijk en de bezorging verliep foutloos.

Goed en snelle service

Mijn ervaring is de website overzichtelijk is en goed de producten kunnen vinden.

Prima website en ditto info

Besteld en snel geleverd, volgens specs op website

Prettig

Bestelling is snel geleverd, mooie kwaliteit en juiste kleur.

Wederom super

Komt afspraken na snel en goed geregeld top producten

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

snel in huis

Blij met de goede badmat

Snelle levering, degelijk verpakt, mooi product

Eenmaal besteld had ik de bestelde artikelen heel snel in huis. Ik vond de bestelde dekbedovertrekken zelfs nog mooier dan op de foto te zien was. De kwaliteit van de hoeslakens is ook prima. Kortom: helemaal blij. Altijd weer een plezier om mooi nieuw beddengoed te gaan gebruiken, het voelt als luxe maar is een noodzakelijkheid

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Alle kleuren/maten op voorraad

Bella Donna Jersey besteld, prijzen zijn nagenoeg overal gelijk. Maar bij De Duif hebben ze wel alle kleuren op voorraad liggen en wordt snel verzonden.

Snelle levering, mooie badjas, goede maat

Shipping

My rating would be better if shipping included the United States of America. As for the products themselves I am very pleased and would definitely recommend to others. Thank you.

Prachtig dekbedovertrek

netjes en op tijd geleverd. gr uit maassluis

top zaak

Heel goed en klantvriendelijk

Nemen de tijd en doen alles om je wensen te vervullen.

Perfecte producten

Een mooie winkel en fijn geholpen

Matrashoezen netjes en snel geleverd.

Geweldige service

Iets te laat besteld, maar alle inspanning door De Duif en alles mooi op tijd geregeld. Goede communicatie trouwens.

Snel geleverd, goed verpakt, prachtige badlakens

Goede communicatie, snelle levering, fijne hulp bij mijn vraag over de artikelen, snel antwoord via whatssapp. Daarna exact geleverd wat ik besteld heb, zeer tevreden!

Geweldig!

Fijne spullen, netjes geleverd!

Supersnelle levering!

Ik heb in de middag besteld en de volgende ochtend werd mijn bestelling al bezorgd. Netjes verpakt ook.

Alles uitstekend verlopen.

Zeer goede ervaring

Bij mij bestelling ben ik uitstekend geholpen.

Kwaliteit

Hoeslaken Jersey gekocht. Wel duur, maar super kwaliteit. Na paar dagen ligt het hoeslaken er nog steeds strak bij. Geen kreukels.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen