Snelle levering.

Snelle afhandeling en levering. Prima verzorgd.

Vlotte levering

In drukke tijden zoals Kerst, toch bestelling ontvangen de dag nadat ik de bestelling plaatste! Zou deze site zeker aanbevelen

Prima service en goede kwaliteit

Online bestelling gedaan wat afgehaald kon worden in de winkel, aldaar gekozen voor een ander product wat ter plekke omgeruild kon worden. Erg handig!

alles naar wens

alles naar wens

zeer tevreden

prachtig dekbed

Zeer goede service

Bestelling is snel en correct verwerkt

Ondanks toch prettig

Graag had ik wel een 10 gegeven, maar kreeg geen reactie op de Whats App. Had bij nader inzien liever een ander overtrek willen hebben. Rood had beter gepast in de sl. kamer Echter nu deze er is, heb ik het zo gelaten. De kwaliteit is perfect!!! Groetjes en fijne feestdagen

Ware wie Beschrieben, schnelle Lieferung.

Netter Kontakt, alles bestens, immer über die Lieferung informiert worden.

Erg goed

Duidelijke website, snelle levering. Kortom erg tevreden.

Ik heb bij Bedshop De Duif een heel mooi dekbedovertrek gekocht welke bij hen een stuk goedkoper was dan elders. Deze werd snel geleverd Zeer tevreden

Snel geleverd en snel terug betaald gekregen

Artikel terug gestuurd en mijn geld bijna meteen terug betaald gekregen. Top service

Ik hoop dat dit goed komt en de fietser niet verdwaald is.

nog steeds niets ontvangen!!

niets ontvangen!!

Mooi bedrijf de Duif

Dekbedovertrek is voor onze schoondochter haar verjaardag 16 december. Dus moet nog uit gepakt worden. Groetjes Joke Boere den Duijf

Vriendelijk

De gene die ik sprak was vriendelijk en dacht met mij mee naar een oplossing. Het was een prettig gesprek.

Vriendelijk

snel en efficient

alles positief. productbeschrijving klopt met product, levering binnen 24 uur.

snel en efficient

alles positief. productbeschrijving klopt met product, levering binnen 24 uur.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen