Snelle levering.

Het is mooi en goed aangekomen

Het duurde wel wat langer voordat het pakket kwam, maar de kwaliteit is mooi en het is makkelijk online, omdat Bella Donna haast nergens in winkels is.

Fantastische service , blijf zeker klant

Even bewaren tot de. 20 toen een belletje , en betaald . 21 ste alles in huis

Makkelijk bestellen, toegankelijke site.

Enige kritiek op de besteldienst. Deze gaven een bezorgtijd af die met 24 uur werd overschreden.

Gewoon zoals het hoort.

Goed!

alles naar wens

goed assortiment, vele kleuren keuze, goede verzending, snel bezorgd per fiets courier(!).

Gewoon super

Alles is goed gegaan

Goed advies.

Snelle levering. Top

Helaas...

Het leek er op dat alles heel voorspoedig zou gaan , want de bezorging stond al op dezelfde dag gepland... Dus ik blij... Helaas is het pakket nog steeds niet aangekomen!!!!! Dus... Voorlopig nog geen inhoudelijke mening... Maar dit vind ik echt niet grappig...!

Kwaliteit en super snelle levering top

Goed assortiment en hele snelle levering

Snel en accuraat

Snelle reactie, zorgvuldig. Bewust gekozen voor een beddenshop

Prachtige kwaliteit en super snelle levering!

Correct

Bestelling goed behandeld en verwerkt. Alleen bezorging duurt erg lang.

snel

Alles keurig netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Goed. Snel, en goed ingepakt

Alles behalve wat er wordt beloofd

Op de website wordt beloofd dat mijn product binnen 24 uur wordt verzonden. Na een week nog geen product, geen bericht of wat dan ook van bedshop.nl, zelf maar aan de bel getrokken. Krijg alleen een excuus dat het is besteld bij leverancier en dat het wordt door gestuurd wanneer ze het binnen hebben. Dit was letterlijk het complete bericht. Waar ik op aan geef dat de beloftes die zelf op de website worden aangegeven van een unieke service, een kundige klantenservice en verzending binnen 24 uur, op geen enkele wijze worden nagekomen en hierop volgt geen antwoord. Ongelofelijk dat zelfs niet eens de moeite is genomen om mij op de hoogte te stellen dat ze hun belofte niet kunnen nakomen en het ze kennelijk werkelijk geen enkele donder uit wat hun klanten daar van vinden. Dit was de eerste en de laatste keer.

Snel bezorgt

Mooie volle badmat vossen kwaliteit goede antislip Ik ben er blij mee Ik was verbaast zondagavond besteld maandag avond bezorgd

Mooi bedlinnen

Mooi assortiment bedlinnen. Fijne site om te kiezen en de bestelling was snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede informatie en snelle levering.

Goede website, duidelijke omschrijving artikelel, snelle levering.

Zeer goed!

Alles klopte: Makkelijke bestelling, zeer snelle levering (dezelfde dag) en prima kwaliteit dekbedovertrek.

Super snel geleverd

Producten zijn geweldig

Snel prijs is goed

Enorme keuze en snelle service!

Enorme keuze en snelle service!

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen