Na verwarring snel opgelost !

Snel telefonisch contact en snel geleverd zoals verwacht. Prima dus!

Keurig snel en goed

Op tijd en goed verpakt.

Goede kwaliteit laken. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.

Via whats app gevraagd of de spullen die ik nodig had op voorraad waren , gelijk antwoord gehad , besteld en andere dag binnen, fijne producten.

Prima kwaliteit product

Gemakkelijke site om te bestellen. Correcte afhandeling bestelling. Uitstekende kwaliteit product

Snel en prima kwaliteit

Ruime keuze, snel geleverd! Volgende keer zal ik weer hier bestellen!

Snelle levering en goede prijs voor het kussen!

Ik ben erg tevreden. Volgende keer weer bij Bedshop de Duif.

grote teleurstelling

de slopen zouden passen van S tot XL. De 2 slopen zijn voor mijn beide kussen veel te groot. Maat kussens 30x50 cm. en 30x55cm.

makkelijk en snel geleverd

Fijne webshop, goed overzicht en snel geleverd!

Tevreden

Goede en snelle levering, helemaal tevreden.

Goede en snelle levering, helemaal tevreden.

mooie hoezen

Besteld omdat ik al eerder artikelen van de Duif heb gehad, prima kwaliteit. Maar deze keer was de levering erg traag..... 4 weken tussen bestellen en leveren.

Goede medewerking wat levering betreft.

Alles ok

In orde

Prima verzorgd, snel afgeleverd

Zie hierboven

correct en betrouwbaar

Mijn bestelling had ik bij De Duif gedaan omdat er fysieke winkels achter de webshop zitten. Toch altijd wat betrouwbaarder. Alles is correct verlopen, het kan niet beter. Eigenlijk had ik u wat dat betreft ook het cijfer 10 kunnen geven.

Snelle levering.

Probleem werd goed opgelost

Bij levering zat er een gaatje in het hoeslaken. Na contact met de Bedshop de Duif kon ik het hoeslaken kosteloos retourneren en werd een nieuw hoeslaken opgestuurd. Onduidelijk is of het eerste hoeslaken gerecycled wordt, daar kan bedshop de Duif geen antwoord op geven.

Zeer snel geleverd.

Prima, niets op aan te merken.

Bestelling supersnel verzonden, helemaal top!

Snelle en correct levering

Prima ervaring

Poef Lauren is top

Bestelling en levering van bestelde poef ging goed. De poef voldoet aan de verwachtingen.

Alles snel en keurig geleverd

In een woord geweldig

's middags besteld, de volgende ochtend voor 12.00 uur in huis. Top georganiseerd

Uitstekende service

Fijn geholpen, goede service, geven net dat beetje extra heel fijne winkel. Levering supersnel Goede kwaliteit

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen