Super duidelijk en goed geregeld

Ik had handdoeken besteld van Vossen, helaas was het aantal wat ik had besteld niet meer voorradig en kon in die kleur + afmeting ook niet bezorgd worden. Anneke nam contact met mij op en samen kwamen we eruit om ze 1 maatje kleiner te doen zodat ik wel de mooiste kleur kon ontvangen. Erg duidelijk en fijn dat we het zo konden oplossen.

Ruim voldoende

Product = prima, er was alleen enige vertraging bij bezorging door postfirma, heb navraag gedaan en dit is goed afgehandeld, men heeft gereageerd met uitleg, en volgende dag heb ik product bezorgd gekregen.

Prima levering en fijne omruilservice

BellaDonna hoeslakens gekocht. Per ongeluk verkeerde kleur bestelt bij een van de lakens. Het was geen probleem deze om te ruilen en verzendkosten waren ook door hun geregeld. Prima service zo!

Uitmuntende service

Ik had hoeslakens besteld, maar de geleverde maat was niet de juiste. Na een telefoontje kreeg ik diezelfde avond de goede lakens.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

supersnel

besteld, 1 dag later in huis. Top!

Prachtige merken

Prima service en goed bereikbaar. Ook een prachtige fysieke winkel in Zutphen. Zoveel mooie merken. Dit soort kwaliteitswinkels vind je bijna niet meer.

Snelle levering, prima kwaliteit

Zie boven, meer is er niet over te zeggen.

Uiterst correct geinformeerd en snel geleverd

Bestelde kussenhoesjes van Van Dijck, net 1 te weinig op voorraad. Hebben ze direct bijbesteld en het werd 2 dagen later al geleverd. Werd daar netjes over op de hoogte gebracht. Echt helemaal voor elkaar daar!

Besteld en de volgende dag geleverd.

2de bestelling die ook goed is verlopen.

Alles goed en snel geregeld.

Zie zin hier boven.

Prachtige kwaliteit keuken textiel! Zeer blij met mijn kippen keuken set

Ik had verkeerde kleur hoeslaken besteld teruggestuurd en binnen twee dagen andere kleur hoeslaken binnen. Dank voor de goede service

Snelle levering en ze denken mee bij de bestelling. Online kun je moeilijk zien wat de werkelijke kleur is en er werd een keurige mail gestuurd met de vraag of de producten bij elkaar gingen horen. Dan zouden de kleuren wel erg afwijkend zijn. We waren blij met het advies dat we aanvullend kregen. Waarna we een perfect matchende set ontvingen. Top service.

Leuke korting en snelle levering!

wat een service.

s'morgens een bestelling gedaan, en laat in de middag op dezelfde dag al ontvangen. top

Snelle levering..ben blij met mijn hoeslaken van Bella Donna

Fijne webshop, kwaliteit en snelle levering

Wat in de webshop besteld, maar ook bekend met de winkel en Enschede. Fijn en vertrouwd adres en goede kwaliteit.

Dikke prima!

Vlekkeloos!

Wat een prachtige winkel

Mooie assortiment, goede kwaliteit en prettige sfeer. Klantvriendelijk personeel die verstand van het assortiment heeft.

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit

Snelle service, geweldige overtrek!

Prima en vlot geleverd

OK met dank voor vlotte levering

Heel behulpzaam , klantenservice is perfect. Goed geholpen met omruilen voor juiste kleuren !

Prima service & kwaliteit

Mooie kwaliteit/prijs, op tijd geleverd, niets op aan te merken.

Nieuwstad 44 -48

7201 NR Zutphen