Besteld en heel snelle levering en goed product!

Mooi en goed product

Verkeerde kleur besteld, en zonder rare vragen te stellen omgeruild, super dank perfecte firma

In een woord , geweldig

snel en super kwaliteit

het hoeslaken werd snel bezorgd en van een super kwaliteit

Top, het was er snel en de kwaliteit is super!

Snelle levering en goed product

Snelle levering, goede communicatie en ze hebben de kleine maat hoeslaken 70/80 breed.

Slechte communicatie mbt levering

Bestelling en bevestigingsmail ging snel. Alleen mbt levering helaas niet. MSG is geen aanrader, communiceert niet of geeft verkeerde info. Uiteindelijk naar meerdere mailcontacten , en ook met De Duif alleen een reactie dat ze geen bericht ontvangen van MSG, geen juiste bezorg datum ontvangen en stonden ze na 10 dgn ineens voor de deur. Bestellen bij Bedshop De Duif prima maar uitlevering door MSG niet.

Alles perfect

Mijn bestelling was er heel snel, goed verpakt en netjes.

Goede service en snelle bezorging.

Geweldig,

Correct en snel. Hier ga ik beslist meer kopen.

Alles is gewoon prima

Ik dacht dat het nog wel even zou duren voordat ik mijn bestelling zou krijgen. Ik heb weleens meer dommelin lakens besteld. Worden gemaakt in België. Maar ik had het nu zo in huis. Zeer tevreden ook over het laken.

Snel. We zijn eerst in de winkel geweest omdat een vriendin uit Zutphen zo positief was over de hoeslakens en moltons. Kregen erg goed advies Thuis in Middelburg meteen besteld.

Kwaliteit voldoet aan de verwachtingen

Alles mooi en geleverd. Communicatie als het van 2 filialen moet komen, de levering wanneer het dan komt met klant communiceren.

Superservice

Nadat de bestelling iets langer duurde werd ik zeer klantvriendelijk te word gestaan. Probleem werd uitgelegd en snel opgelost.

- groot aanbod - snelle levering - keurig verpakt

Snelle en correcte leverering..

Verzending

Ik wou nog even 2 hoeslakens bestellen voor ons vertrek naar het vakantiehuis. Maar helaas duurde de levering veel langer dat ik gehoopt had en kon ze dus niet meenemen.

Nette service en snel geleverd

Ik kreeg netjes en duidelijk een antwoord op mijn vraag via whattsapp.

Klantvriendelijke site, efficient en op tijd geleverd

Kwaliteitprodukten

Snel en correct geleverd. Product van goede kwaliteit

Snel en goed

Zeer snel duurzaam bezorgd. Duurzaam verpakt, geen plastic.

Goed, betrouwbaar en snel

Bella donna is het perfecte hoeslaken.

Goede kwaliteit, snelle levering

Betreft badjas Carl Ross Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit en prima klantenservice

De producten zijn van goede kwaliteit. De service is zeer klantvriendelijk en product werd snel bezorgd.

Fijne snelle levering

En goede kwaliteit