Top.

Ruime keuze, snelle levering, en goede service. Goed advies gekregen. En goede kwaliteit.

Mooi handdoeken en lekker zacht

Erg goed

snelle levering, geen gedoe met terugbetaling.

Very helpful and friendly

Contacted service via what's app b for Few questions about a duvet and pillowcases set. I had a bookmark saying it for over a year, but as soon as I purchased the set my link no longer work then I could not find the set on the website using the search function. The agent on WhatsApp was very friendly and helpful, and replied quickly. The bedside itself is gorgeous and so soft and smooth. I couldn't be happier. Will definitely buy from you again. Thank you!

Heel erg klantvriendelijk.

Online besteld, verkeerde maat. Via de winkel in Enschede kunnen ruilen, zonder moeilijk gedoe. Erg klantvriendelijk.

Fijne en professionele ontvangst

Zeer prettige en professionele behandeling in verband met onze aankoop! Reden om terug te keren!

Snelle levering , goede prijs !

Betrouwbare shop in het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit.

Wij wonen inmiddels in Spanje maar bestellen het bedlinnen bij de Bedshop alsof het de normaalste zaak is. Nederlandse maten zijn op deze manier geen probleem. Geen gezoek de Bedshop zit als het ware om de hoek!

Al lang op zoek naar een fijn en niet te warm dekbed voor de winter, kwam per ongeluk in deze winkel terecht. Nog nooit zoveel en goede uitleg gehad over de vulling en tijk, meneer nam er echt alle tijd voor. Al met al een zeer prettige ervaring in deze winkel en zal er zeker vaker te vinden zijn want ze hebben er ook zeer mooie dekbedovertrekken en nog veel meer mooie spullen.

Prachtig produkt, bezorging door fietskoerier helemaal top!

Snelle service prima kwaliteit

Zoals hier boven beschreven

Goed advies ze geven een ruisje ook ruiterlijk toe.

Goed advies ze geven een ruisje ook ruiterlijk toe.

Goed product, snel geleverd. Heel goed verpakt.

Bella Donna: een perfect hoeslaken.

Netjes en snel geleverd!

Snelle levering, duidelijke site

Alles prima verlopen. Ik ga hier nog wel vaker iets bestellen.

Besteld en volgende dag in huis echter super, bedankt voor de goede service.

Netjes verzonden vlot geregeld

Goed geregeld

Duidelijke site, snelle levering en kwaliteit

Ik heb altijd hoeslakens van Bella Donna, ze zijn duurder maar ze liggen strak op de matrassen en blijven jaren mooi en goed van pasvorm. Veel keus in kleuren.

Product niet in originele verpakking en geen retourkosten vergoed

Mijn bestelling van Pip zat niet in de gebruikelijke originele verpakking En ik kon zelf de terugzendkosten betalen, ondanks dat ik verzocht had die te retourneren

Prima! Snelle levering.

Duidelijke website. Snelle levering. Keurig verzorgd.

Op tijd geleverd en goed verpact

Op tijd geleverd en goed verpakt verzonden

Volgende dag een keurig pakketje op de stoep

Mooie kwaliteit 1 keer op geslapen...... Nooit meer andere hoeslakens!

Snel geleverd, ruim assortiment met nette prijzen

Snel geleverd, ruim assortiment met nette prijzen. Fijne collectie Pip Studio

Geweldige service!

Ik had een aantal hoeslakens bij De Duif besteld, maar helaas de verkeerde kleur. De Duif heeft ze kosteloos terug laten sturen en de goede kleur alsnog verstuurd. Geweldig! Daarbij ook nog: Men verkoopt hier niets slechts. Natuurlijk geldt ook in deze webshop dat hogere kwaliteit meer kost, maar ook voor minder geld koop je hier nooit rommel. Zeker aan te bevelen!

Tevreden!

Mooi beddengoed!