Te laat

De levertijd die aangegeven was, is met 2 dagen overschreden. Erg balen om zonder kado naar n feestje voor een kind te moeten. Ringetje zelf is iets minder van kwaliteit dan verwacht, maar wel ok. Jammer dat hij niet bestand is tegen handen wassen, zeep, lotion ed. Had ik vooraf niet gelezen. (Misschien heb ik er overheen gelezen?) Maar goed 2 dagen later was de jarige erg blij met t ringetje, dus dan is t goed.

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? Vriendelijk kaartje bij de levering
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Net iets onder verwachting n

Heel goed!

Super snelle service, heel vriendelijk mail contact gehad en snel kunnen ruilen ivm de maar.

• Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? N.v.t.

Leuk ringetje, leuk prijsje. Supersnel bezorgd.

• Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? N.v.t.

Top gewoon, vooral het cadeautje erbij

Gewoon top

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zeker, al cadeau gegeven
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Ook top, vooral de gratis ring

Snel en goed

Snelle verzending, goed product

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? Top, persoonlijk en met zorg verpakt

Geweldig!

Ik ben echt zo blij! Ik kreeg precies wat ik had besteld. De maten waren correct en de anxiety ringen draaien soepel en klemmen niet. Ik had meerdere stapelringen gekozen en kreeg er een te leuke als cadeautje bij. Helemaal in mijn smaak. De bezorging was snel en goed verpakt.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, goede service en top artikelen
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Geweldig, snel en efficiënt
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

te duur voor wat je krijgt

verkleurd snel en zeer dun … had er meer van verwacht! vindt €15 dan veel geld

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? veel te duur voor wat je krijgt!
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? prima!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? nee , heb een e-mail met review gestuurd

Mooie collectie en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering! Ik kreeg er een extra ring bij omdat ik boven de €25,- had besteld. Super blij mee!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Goede kwaliteit ringen!
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker!

Teleurgesteld

Ik had verwacht dat de balletjes helemaal los en dus rond gedraaid konden worden!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Nee
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Nee

Ring beviel niet dus geld is keurig teruggestuurd

Gewoon goed

De ringen die ik besteld heb kwamen binnen een paar dagen al met de post. Ze zagen er beide goed uit. Ik heb twee fidget ringen besteld, verschillende modellen en verschillende maten. De kleinste maat viel groter uit dan de grotere maat die ik had besteld, en deze blijkt na een paar dagen dragen (ook een paar koelere dagen) helaas veel te groot. Ik heb voor de maat zelfs als referentie een van mijn goed passende ringen gebruikt en ook opgemeten met een touwtje. Ik vermoed dat hij veel groter uitvalt. Door de bolletjes die er omheen zitten. Als verassing een extra ring, super leuke verrassing en vind het ook echt een mooie ring. helaas ook wat aan de grote kant, maar blijft wel zitten om mijn vinger. Er zat een steentje in die niet goed vast zat en er. Paar dagen zoek is geweest. Inmiddels terug gevonden en goed vastgelijmd dus alsnog heel blij mee. Ik denk dat ik binnenkort nog een paar ringen bestel, ik ben vooral erg fan van het assortiment aan dunne en smalle ringetjes.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? De producten die ik heb gekocht zijn voor zover van goede kwaliteit en de prijs is ook goed in verhouding. Voor de gratis ring had ik waarschijnlijk zelf gekozen voor de duurdere variant in de hoop dat de kwaliteit iets beter is.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goede communicatie, snelle levering

Toppie

Snel en super

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zeker
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Heel mooi

Fijne ringetjes, wel wat kleiner dan hoe ze op de site zijn afgebeeld, maar snelle levering en zelfs een vriendelijk kaartje met extraatje erbij van Bibi

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Omdat de ringetjes echt leuk staan en ook nog goed helpen om aan te friemelen als je onrustig bent. Je hebt ze in vele kleuren!!
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Heel goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker

Omdat het mij niet lukte online met een cadeaubon af te rekenen mailde ik naar Charmins. Probleem werd opgelost en ik kreeg €5,- extra te besteden. Toen mijn bestelling heel snel thuis gestuurd werd zat er ook nog eens een extra ringetje bij!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Top
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Prachtige ring, heerlijke fidgedtoy!

Ik was op zoek naar een ring die helpt om geen nagels te bijten. Deze ring bied de juiste afleiding.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Draagt prettig
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker. Zou ook mooi zijn als er nog wat fijnere ringetjes zijn wat leuk staat om tienerhanden/vingers

Prachtige ringen, mooi verpakt en de volgende dag al in huis. Met een prachtig cadeautje als extra’s mogen ontvangen, heel lief!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooie ringen
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Absoluut

snel service

prima service en ring

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? ja

Snelle reactie, goede service. Mijn ringen pasten niet. Op mijn retourbericht had ik snel reactie en het werd vlot afgehandeld.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, producten zien er leuk uit

Snel kapot

Helaas ging de ring al binnen een week kapot...

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Nee, snel kapot
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? nee, de ring was snel kapot

Heel erg tevreden

Super tevreden

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Perfect

Super mooie ringen en snelle verzending!

Top service, fantastische prijs/kwaliteit en zelfs een leuk kado als detaille.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Omdat de ringen mooi zijn en de prijs nog mooier!
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Helemaal top.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Jazeker!!

Mooie ringen en goede service

Mooie ringen en goede service

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, mooie ringen
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Duidelijke webshop, levering zoals vermeld

Positief, goede communicatie, prima kwaliteit prijsverhouding, levering zoals aangegeven

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, prima kwaliteit prijsverhouding
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goede communicate en levering zoals aangegeven
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Je verkijkt je af en toe op omvang ring, maten meestal aangegeven maar in echt dan net iets kleiner toch nog of juist wat groter maar dat is misschien eigen foutieve inschatting

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goed, goede prijs-kwaliteitverhouding en snel geleverd.

Liedeweg 9 M

2065AH Haarlemmerliede

Over Charmins ringen

Charmin's Rings is een webshop met heel veel ringen, pinkringen, zegelringen,minimalistische ringen, eye catcher ringen, statement ring, tiny ringetjes, smalle ringen met kristalletjes en ketting-ringen. Shop snel jouw favoriete ringen en maak jouw sieraden stash helemaal compleet! We hebben meer dan 400 soorten dus je kunt dus alle kanten op met de gouden ringen en zilveren Charmin's ringen op Charminsringen.nl. Ringetjes vanaf € 9,95. Gratis verzendkosten. Stainless steel en zilver. Mix en match en combineer eindeloos. You can never have enough Charmin's jewellery!