Geweldig!

Superleuke ringen! Leuk verpakt! Snel geleverd! Mooi kado erbij! Echt top!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zo leuk en een leuke prijs!
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Geweldig!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja helemaal!

Altijd weer tevreden

Heb toch zeker 6 a 7 ringen van Charmins... Draag ze allemaal en krijg ook steeds opmerkingen van.... wat leuk...... Waar zijn ze van.

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? Heel goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker weten

Snel verzenden

Snel verzending goede kwaliteit

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Kwaliteit
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Helpt heel goed voor gespannen momentjes. Leuk kleurtje. Min punt: ik dacht de ring wel iets breder was. Uiteindelijk hier niet veel last van gehad. Ook klopte de maat niet. Ik had de maat van mijn ringvinger gepakt maar hiervoor was het te groot. Op mijn middelvinger past het wel. Voor mij maakt het niet veel uit, ik vind het een leuke en mooie ring en vind hem uiteindelijk fijner op mn middelvinger.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ik zou dit aanraden, omdat het mij rust geeft als ik mij gespannen of angstig voel, bijv. In de bus of überhaupt ergens openbaar.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Perfect, snel verzonden. Was binnen een dag afgeleverd.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja.

Fantastisch!

Ring precies zoals geadverteerd. Heel blij mee

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Sieraad voldoet super
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Snelle verzending
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker weten

Mooie ring en snelle levering!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooie ringen

Goedkoop, mooie kwaliteit en snelle verzending

Goedkoop, mooie kwaliteit en snelle verzending

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja omdat de goude kleur lang goed blijft voor een goedkope prijs
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Boven verwachting

Snelle verzending

Snelle verzending en niet duur!

• Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? N.v.t.

Snelle levering! Mooie sieraden.

Snelle levering en erg tevreden met de ringen. En gratis verzending.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja zeker, erg goed
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Heel goed, snelle levering

goed!

mooie ring, goede levering via de post en lief berichtje erbij. Ik ben helemaal tevreden!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? iets smaller dan gedacht, maar nog steeds mooi

Leuke producten en snelle levering

Ze hebben erg leuke producten. Snel geleverd met zelfs nog een verrassing. Mijn dochter is helemaal blij

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Erg leuk en niet duur
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Absoluut

Niet helemaal een goede kwaliteit

De ring is suoer mooi, maar na 2 dagen dragen is het bolletje wat alle andere bij elkaar houd, los geschoven. Heel jammer….

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? N.v.t.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? De service was goed! Ring snel binnen!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Nee, is al gebroken

Mooie ringen

Mooi assortiment aan ringen. Ik vond het erg lastig om mijn maat te bepalen, maar met een meetlintje kom je er wel. Verzending was prima en snel als brievenbus pakketje.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zijn mooie producten.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed. Wel wat geautomatiseerde mails (lijkt het) die niet helemaal af lijken. Zonder ondertekening, heel erg kort.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja. Had je ze iets breder verwacht.

Goed produkt snelle levering

Nvt

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Alles naar wens
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Volgens afspraak
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Tot nu toe wel

Heel snel geleverd en goede kwaliteit

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Helpt tegen nagel bijten
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Snelle levering
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Snelle service met een persoonlijke boodschap

Ik had een ring besteld en deze was de volgende dag al in huis met een persoonlijk berichtje erbij. Leuk detail!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, leuke sieraden en snelle service
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

De omruiling was ook goed, nu heb ik de juiste maat.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooie sortering en prima dienstverlening
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja.

Snelle service. Veel keuze!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, zien er leuk uit en goede prijs
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ze zijn wel erg dun, dus even afwachten of ze lang mooi en intact blijven

Charmin is Charming!

Mijn ervaring met Charmin is prima. Bestelproces gaat vlot. De levering ook. En je krijgt het thuisgestuurd met een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Vind ik leuk! Dank je wel daarvoor.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? De ring is mooi en fijntjes
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker

Snelle levering, goede communicatie. Leuke ring

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Bijna. Dacht dat de balletjes rondom de ri g los van elkaar konden draaien.

Goede prijs kwaliteit verhoudingen snelle levering.

Met een presentje erbij! Wat wil je nog meer.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Super service, mooie ringen, echt een aanrader!

Snelle levering, prachtige artikelen, echt een aanrader.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Prachtige artikelen
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Fantastisch

super!

snelle levering.goede prijs.en leuk in gepakt met persoonlijk kaartje.ik ga hier zeker nog eens bestellen.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? goede prijs/kwaliteit
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? ja

Leuke ringen en persoonlijke touch

Leuke fidgetring, blij mee! mooi subtiel. Het persoonlijke kaartje bij de bestelling vind ik ook leuk. X

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, voordelig en mooie producten
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja!

Liedeweg 9 M

2065AH Haarlemmerliede

Over Charmins ringen

Charmin's Rings is een webshop met heel veel ringen, pinkringen, zegelringen,minimalistische ringen, eye catcher ringen, statement ring, tiny ringetjes, smalle ringen met kristalletjes en ketting-ringen. Shop snel jouw favoriete ringen en maak jouw sieraden stash helemaal compleet! We hebben meer dan 400 soorten dus je kunt dus alle kanten op met de gouden ringen en zilveren Charmin's ringen op Charminsringen.nl. Ringetjes vanaf € 9,95. Gratis verzendkosten. Stainless steel en zilver. Mix en match en combineer eindeloos. You can never have enough Charmin's jewellery!