Blij met de ringen

Zelf een goede ervaring gehad. De ringen werden al snel geleverd. Ze zien er goed uit. Ze vallen wel ietwat ruim. Verder is de kwaliteit goed. Ben zelf tevreden en heb al meerdere keren besteld hier.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, tevreden met de ringen. Zien er goed uit en voor een leuke prijs.
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Qua kwaliteit wel, maar de ringen vallen dus ietwat ruim. Zou hier wel rekening mee houden.

Leuke ringen en snel bezorgd

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? leuke ringen
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? zeker

Super schattig en toffe verzending

Een aantal ringetjes gekocht, 1 helaas te groot, maar die heb ik aan mijn moeder gegeven. Zelf natuurlijk ook nog een paar besteld, beide van staal en in de kleur goud. Super blij mee!! Super minimalistisch, precies wat ik zocht.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Super leuk en minimalistisch
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Yes!

Superservice!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Super

Prachtige ring snelle bezorging

Heel blij met de mooie ring en leuk verpakt

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ik heb adhd en dit is voor mij heel prettig om aan te draaien
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Helemaal leuk & mooi, ook de verpakking

Mooie fijne ringetjes met échte stenen!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Leuk verpakt en ringen volgens verwachting
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Helemaal goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Helemaal

Kwalitatief mooie kinderring, snelle levering!

Wij kochten een goud stalen kinderring als kado voor mijn dochter. De ring is van mooie kwaliteit, fijn maar stevig en mooi afgewerkt. De levering was per post en binnen de aangegeven termijn. Heel tevreden mee!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? goede kwaliteit
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? snelle bezorging
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? ja, mooie kwaliteit

Ringen waren een week zoek bij PostNL en Charmin reageerde niet op 3 emails

Ringen waren een week zoek bij PostNL en Charmin reageerde niet op 3 emails. Ringen zijn ondertussen retour. Na 1.5 week nog geen geld retour.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Nee, ivm gebrek aan bereikbaarheid
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Slecht

Snelle verzending

Prima (voor verbetering vatbaar mbt de website; ook de dikte vd ringetjes vermelden)

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Iets dunner dan verwacht; leuk om Juist een dikkere ring v Bibi kado te krijgen

Redelijk goed

Het bestellen en bezorgen van de producten ging erg snel maar nadat ik de verkeerde maat had besteld en weer in contact probeerde te komen kreeg ik helaas geen reactie.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, de kwaliteit van de producten is goed
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? De bezorging ging snel maar achteraf was er geen contact meer mogelijk
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Netjes verpakt en nog een supermooie ring cadeau!

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja blijven altijd heel mooi!

Goede service snelle verzending ,en kreeg nog een leuk armbandje erbij . SUPER

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Goede service

Super service

Hele goede service en snelle levering

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zeker
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Jep helemaal top

Mooie ring voor een goede prijs en snel geleverd.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Goede kwaliteit

Alles was prima

Super goede service

Charmins heeft super goede service en het probleem van een kapot doosje snel en zeer goed opgelost.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, leuke ringen niet duur en goede kwaliteit
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Zeer hoed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker

Snelle levering en mooie ring.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? -
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? -
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Binnen een dag mijn bestelling binnen. Leuk als kadootje verpakt en de ring past goed en staat leuk. Het helpt mijn dochter met haar stress..

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, leuke en nuttige ring
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima service
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Snelle levering en een verrassing!

Ringetjes zijn supersnel bezorgd en tot mijn verrassing zat er een heel mooi extra ringetje bij die heel goed bij de rest vd set past. Zo leuk! Alles was ook netjes en leuk verpakt. Heel tevreden!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, ziet er leuk uit en is apart
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja!

Snel en prima kwaliteit

Snelle levering. Leuk verpakt. De ring is van goede kwaliteit. Zeer tevreden ermee!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Leuke producten, snelle levering
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja!

Leuk aangeleverd met lieve attentie

Netjes aangeleverd en er zat zelfs een extra ring bij die mooi paste bij wat ik had besteld, superleuk!

Snelle levering, mooi verpakt

Erg mooie ringetjes en een snelle goede service

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooie producten

Anders dan verwacht

De balletjes draaiden nauwelijks en had verwacht dat ze ook te verschuiven waren. Viel tegen.

• Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Nee

Mooie ringen, snelle service

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooi product. Snel geleverd in een leuke verpakking
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker! Ben er blij mee

Service plus

Mooie ringen van goede kwaliteit. Als verrassing een extraatje erbij geleverd gekregen. Top!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Goede kwaliteit

Liedeweg 9 M

2065AH Haarlemmerliede

Over Charmins ringen

Charmin's Rings is een webshop met heel veel ringen, pinkringen, zegelringen,minimalistische ringen, eye catcher ringen, statement ring, tiny ringetjes, smalle ringen met kristalletjes en ketting-ringen. Shop snel jouw favoriete ringen en maak jouw sieraden stash helemaal compleet! We hebben meer dan 400 soorten dus je kunt dus alle kanten op met de gouden ringen en zilveren Charmin's ringen op Charminsringen.nl. Ringetjes vanaf € 9,95. Gratis verzendkosten. Stainless steel en zilver. Mix en match en combineer eindeloos. You can never have enough Charmin's jewellery!