Snelle levering, mooi ingepakt

Snelle levering, mooi ingepakt, handgeschreven briefje erbij met een cadeautje :-)

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, goede service
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker! Blijven heel mooi, en doe ze nooit af

Snelle levering van mooie spulletjes

Overzichtelijke website, snel besteld en in huis en als verrassing een heel mooi cadeau erbij gestuurd, dank!!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Zeker
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima!!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker

Snelle lever tijd, lief briefje bij bestelling en producten zijn prima in orden.

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? N.v.t.

Perfect!

Goee kwaliteit voor een lage prijs. Snelle verzending!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Goede leuke producten
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Zeer goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Altijd snelle verzending en goede kwaliteit. Ik koop hier graag mijn sierraden!

• Hoe was de service van Charmin's Ringen? N.v.t.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? N.v.t.

Blij mee

Snel verzonden, leul product. Maat klopt dus dat is heel fijn! Zeker nog eens bestellen

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Leuke prijs, mooie spullen
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Ring was precies zoals ik op de website gezien had

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, hij is mooi

super ring

Had ze gekocht omdat mijn dochter ontzettend pulkt aan haar nagelriemen! Het werkt super

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? werkt goed
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? zeer zeker

Leuke sieraden en snel geleverd. Ook nog een leuk armbandje er gratis bij gekregen met mijn bestelling!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Leuk, mooi product van goede kwaliteit
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Snelle levering, alleen, als het kan, zou het fijn zijn om iets eerder van jullie te horen over de status van de verzending.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, veel keus
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Uitstekend
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Snelle levering. Erg attent dat kadootje

Top service. Snelle levering

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja top
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Zeker
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Helemaal

Heel blij met mijn aankopen, ringen zijn precies zoals verwacht en niet duur

Persoonlijke en snelle service, super blij met mijn mooie rosegouden ringen. Zelfs boven verwachting qua look en kwaliteit. Ultieme blijmaker!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, goede prijs kwaliteit
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Heel goed, vlot en persoonlijk

Snelle levering!!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Jaaaa
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Top
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Snel geleverd met een extra verrassing!

Snel geleverd met een extra verrassing

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Snel
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima

Uitstekend!

Mijn bestelling werd niet geleverd, buiten de schuld van Charmis om. Na een email heeft Charmins op hun eigen kosten mijn bestelling nogmaals verstuurd!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Product was zoals op de website was te zien
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Uitstekend!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Helemaal.

Snelle levering met iets extra's eraan toegevoegd!

Helemaal blij!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Helemaal goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja

Goeie service en leuke producten

Allereerst een verkeerde bestelling binnengehad maar er werd gauw gereageerd op mijn mailtje en het werd meteen prima opgelost. Mocht de ringen houden die ik verkeerd had gekregen en mijn goeie ring werd meteen opgestuurd.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja, goed bedrijfje
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Goed
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Bijna helemaal, had mijn ring iets dikker verwacht maar geeft niks.

Ondanks mijn teleurstelling toch goed

Het was een flinke teleurstelling dat een van de ringen niet geleverd kon worden, ondanks dat op de website stond dat deze in maat 15 voorradig was. Juist deze ring wilde ik graag hebben, omdat er een saffierkleurige steen in zat. Maar ik vond het fijn dat ik daarover persoonlijk gebeld werd.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? ja
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? prima
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? ja

Nog een leuke ring kado gekregen. Bedankt nog !!

Perfect gegaan

Als leek zijnde linkjes doorgestuurd gekregen. En besteld. Was makkelijk en goed te doen. Ook nog persoonlijk briefje met armbandje erop in de zending erbij. Top levering en goede fijne behandeling. Zou zeker adviseren aan vrienden.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja. Goed en makkelijk en prijswaardig
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Helemaal

Prima ervaring

Mooie, betaalbare producten. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Heel mooie aanvulling op eerder gekochte Charmin's Ringen
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Prima en heel fijn, dat er geen verzendkosten worden berekend. Had er in de winkel al een aantal gekocht, maar wilde een extra ring, die daar niet op voorraad was. Fijn dat ik hem via de webshop alsnog kon kopen.
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Jazeker, heb er meerdere.

Super service

Hele mooie sieraden voor weinig geld. Makkelijk te bestellen, en een zeer snelle levering. Altijd een leuke verrassing erbij.

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Mooie sieraden en veel keuze
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Super service
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Zeker

De ring zat perfect ik had gevraagd of ze het konden inpakken ondat het een cadeautje was voor mijn vriendin en dat deden ze! Ze hadden een beschrijving van de ring erbij gezet wat je beter wel en niet kon doen hartstikke fijn!!!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Omdat de ring goed zit en de service ook goed en een lage prijs
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Geweldig
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Ja zeker

Snel en vriendelijk

Snelle afhandeling van bestelling en nette reactie op een retour/ruiling. Ook de verpakking erg leuk! Het ringetje wat ik besteld had leek op het plaatje wel groter/dikker dan in het echt. Misschien ook foto erbij van de ring in een vinger?

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Leuk ringetje voor leuk prijsje
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Netjes!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Leek op de foto iets groter/dikker dan op de foto.

Hele fijne klantenservice! Ook erg mooie en originele ringen! Waarom ik net geen 10 geef: Wat meer ringmaten en sneller reageren via de e-mail. Ik zou hier binnekort snel weer een cadeautje halen maar jammer genoeg pas ik de ringen zelf niet. Verder goede klantenservice, met bellen wordt je snel geholpen, goede kwaliteit, snelle verzending en originele ringen. Oftewel een hele leuke webshop!

• Zou je dit product aan anderen aanraden, en zo ja, waarom? Ja het is een leuke webwinkel
  • Hoe was de service van Charmin's Ringen? Erg goed!
  • Voldoen de ringen en/of sieraden aan je verwachtingen? Bijna alleen de maat niet

Liedeweg 9 M

2065AH Haarlemmerliede

Over Charmins ringen

Charmin's Rings is een webshop met heel veel ringen, pinkringen, zegelringen,minimalistische ringen, eye catcher ringen, statement ring, tiny ringetjes, smalle ringen met kristalletjes en ketting-ringen. Shop snel jouw favoriete ringen en maak jouw sieraden stash helemaal compleet! We hebben meer dan 400 soorten dus je kunt dus alle kanten op met de gouden ringen en zilveren Charmin's ringen op Charminsringen.nl. Ringetjes vanaf € 9,95. Gratis verzendkosten. Stainless steel en zilver. Mix en match en combineer eindeloos. You can never have enough Charmin's jewellery!