De hangstoel in uitstekende staat ontvangen en deze was dezelfde dag nog binnen een paar uur bezorgd! Wat een service!

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) N.v.t.

Verrassend

We waren op zoek naar een nieuwe tafel. Lang gezocht. Via een vriend bij ARS longa terecht gekomen. Afspraak gemaakt en gastvrij ontvangen. Tafel wat wij zochten en gekocht. Maar ook nog meer mooie artikelen gezien. We gaan zeker nog een keer terug.

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Mail box zat vaak vol.

Fantastisch geleverd goederen

Mijn ervaring met A L is heel positief ze doen wat ze zeggen en afspraken zijn prima te maken. Mooie producten, we hebben al veel producten in huis en in de tuin. Ook leuk om kado's voor familie en vrienden te bestellen. Wij zijn blij met A L

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Niet echt een tip

Goed en duidelijk

Niks op aan te merken

• Wat vind je van de website?

Prachtige mogelijkheid om je eigen eettafel samen te stellen

Via via kenden wij het bedrijf van Ars Longa al. Met een eigen woning in het vooruitzicht, gingen wij langs om een eettafel samen te stellen. Heel bijzonder om vooraf op de website al een paar planken te reserveren en dan in het echt te zien. Er is ook nog maatwerk mogelijk in de keuze van tafelpoten. De levering moest helaas een week later omdat de poten niet klaar waren. Dit had eerder konden worden gecommuniceerd dan een dag vooraf, maar dit is goed opgelost en op het latere moment verliep het gesmeerd. Wij zijn erg tevreden met de tafel: een echte blikvanger!

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Communicatie rond levering

Zag er echt zo mooi uit als op de foto. Je krijgt tijdig bericht over de levering.

• Wat vind je van de website?

Geweldige meubels, goede service en vriendelijk personeel

Al twee keer meubels besteld. Daarnaast maken we ook reclame voor Ars Longa. Ze houden zich prima aan de afspraken....Ze mogen alleen wat sneller op vragen in de chat of op de mail reageren.Desondanks zijn we super tevreden!!!

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Zie biven

Geduld is een schone zaak

Vanwege Corona hebben we heel lang moeten wachten op onze boomstamtafel. We hadden het fijn gevonden wanneer Ars Longa ons op de hoogte had gehouden van svz. Nu was het zo dat we maar wachten en wachten en uiteindelijk zelf contact legden om aan de info te komen.

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Communicatie zou echt veel beter kunnen.

Super!!!

Prachtige salontafel bij jullie gekocht. Online besteld, zag er precies zo uit als op de foto. Levering was super, alles volgens afspraak en aardige mannen die hem bezorgde. We zijn er heel blij mee, een echte aanrader. Petra.

Uiteindelijk wel goed geholpen

Via mail wat lastig, beter communicatie via mobiel/whats app. Product was bij aankomst beschadigd maar dit is mooi hersteld en nu staat er een super gave tv meubel in ons huis.

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Communicatie via mail

Prima service en prachtige tafel

Klantvriendelijkheid: goed Levering: goed Kwaliteit product: zeer goed

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Tijdstip/ dagdeel levering melden, zou fijn zijn.

Prima service en goede prijs-kwaliteit van een no-nonsense-bedrijf.

Via de website en vervolgens telefonisch afspraak gemaakt om langs te komen bij de werkplaats. Hier Wiebe getroffen voor een goede uitleg van de mogelijkheden en enkele dagen later zelf door hem het meubel geleverd.

Fijne samenwerking

• Wat vind je van de website?

We hebben op locatie in Drempt een erg mooi tv-meubel gezien. We konden deze helaas niet met de auto meenemen, maar deze is keurig en netjes boven op de 5e verdieping in huis gebracht.

No nonsense

Prima geholpen, goed en eerlijk advies.

• Wat vond je van de bezorging? N.v.t.

Geweldig!

Prachtig meubel goede service

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Iets sneller vommunicatie

Gemoedelijk, veel keuze en mooie producten.

Heel erg fijn dat het door ons op internet gekozen tafelblad apart was gezet. Wiebe voelde goed aan wat wij graag wilden en al snel hadden we het perfecte tafelblad gevonden.

• Wat vind je van de website?

Geweldig mooie tafel voor een goede prijs

Tafel op tijd geleverd. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. Hebben de tafel ter plekke gemonteerd en goede adviezen gegeven hoe we de tafel zelf konden behandelen. Kortom een bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen!

• Wat vind je van de website?

Helemaal happy Ars-longa gevonden te hebben!

Geen idee wat ik moest verwachten nadat ik Ars-Longa via internet had gevonden. Al maanden op zoek naar een nieuwe salontafel passen bij alle nieuwe meubelen. Bij het bezoek was mijn man nog meer onder de indruk dan ik kon bedenken. De salontafel konden wij in meerdere variaties en afmetingen bekijken. Missie geslaagd!

Uitstekende service

Ik heb een prachtige tafel gekregen. De service is heel goed.

Prachtige producten

Wij zijn bij Wiebe geslaagd voor een heel bijzondere bartafel van teakhout. We komen zeker nog een keertje terug!

• Wat vond je van de bezorging? N.v.t.

Uitstekende service

Goed geholpen door Wiebe. Ruime keuze uit de bladen en goed advies gekregen. Levering conform afspraak. Top!

Gewoon supergoed

Wiebe is gewoon op z'n Rotterdams gezegd een eerlijke jonge ondernemer die zijn afspraken na komt, we hadden een tafelblad uitgezocht in de loods en voor opleveren gevraagd om wat foto's toe te sturen waarop we wat plekjes zagen i.o.m Wiebe is het tafelblad opnieuw behandeld en zag er daarna perfect uit. Kortom super service.

• Wat vind je van de website?
  • Wat kan er de volgende keer beter? (bijv. betreft service/communicatie/website/levering) Is gewoon een aanrader

Keurig

Ik heb een hangstoel besteld en Ik heb het netjes ingepakt ontvangen.

Zomerweg 29

6996DP Drempt

Over Ars longa

Ars Longa is, sinds 1998, een klein familiebedrijf, waar je originele kwaliteitsmeubels aantreft voor binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit, andere meubels, persoonlijke service en maatwerk. Kom net als stylisten en andere liefhebbers van meubels langs voor een bijzonder interieur.