Erg tevreden

Snel mijn pakketje ontvangen en kwaliteit is erg goed

Snelle levering en goed verpakt aangekomen.

Onvolledige en beschadigde bestelling ontvangen

Onvolledige en beschadigde bestelling ontvangen. Er wordt beloofd dat het wordt opgelost maar dat gebeurd niet.

Teleurstellend in communicatie

2,5 week moeten wachten zonder bericht vanuit plexiglas. Als je er zelf achteraan gaat hebben ze een onzin verhaal. Als ze mij als klant gewoon op de hoogte hadden gehouden was het geen probleem geweest maar de communicatie bij dit bedrijf is blijkbaar moeilijk.

Netjes en correct afgehandeld, prima zo !

Zie hierboven

Ok maar kon beter

Het was makkelijk om te bestellen en om in contact te komen voor info. Betalen met pay pal leverde echter problemen op en vertraging. Toen zichtbaar werd waar het probleem lag werd mijn order direct in behandeling genomen en uitgeleverd. Men vertrouwde er nu op dat ik na teruggaaf van pay pal de order zou betalen. Order nu in huis, en inmiddels ook geld op mijn rekening. Op maandag contacten en betaling in orde maken. Toppers goed opgelist!

Mooi op maat en snel!

Heel tevreden over de bestelling. Goed verpakt en snel geleverd.

Betrouwbaar adres

- Goed product zoals afgesproken. - Netjes verpakt tegen beschadigingen. - Snelle levering.

Product prima verpakt en snel geleverd

Zorgvuldig, uitstekende service!

Nette producten, goed verpakt! Top! Zojuist de 2e bestelling gedaan.

Goed op maat en snel geleverd. Aanbevelen doe ik nooit!

Vrij goed alleen wat schade bij de zaagsnede

Goede bezorging goed verpakt en snel alleen wat schade bij zaagsnede. Mijn vraag is of dit te voorkomen is

We zijn meer dan tevreden met ons nieuwe keukenachterwand. Hele snelle levering en een klein foutje werd ook direct opgelost met hele goede service. Ik kan deze zaak meer dan van harte aanbevelen.

Veel keuze en goede kwaliteit

Ruime keuze in het assortiment. Producten van goede kwaliteit.

Fantastisch geholpen

Erg goed geholpen door Ed en ik kon met een halfuur mijn plaatjes afhalen

Matriaal goed,maar behandeling en communicatie onvoldoende

Het matriaal wat wij besteld hebben. Is niet binnen 2 a 5 werkdagen in huis. Verschillende keren achteraan moeten bellen. Service en bejegening slecht. Wij hebben uiteindelijk de order zelf opgehaald. Verzendkosten zouden we teruggestort krijgen. Tot op heden nog niet ontvangen. Weer gebeld, was teruggestort,niet bij ons. Matriaal wat we gekregen hebben is prima. En het erachteraan bellen,heeft geen zin.

heel netjes verzorgde order

product voldoet aan mijn verwachting, netjes gezaagd en voorzien van een mooi demo plaatje met een persoonlijke notitie erop. Zeker de moeite waard om je kunststof hier te bestellen

Besteld op zaterdag, na het weekend nog even nagevraagd wanneer de plexiglasplaat geleverd gaat worden. Vrij snel antwoord ontvangen en de plaat ook op de betreffende dag ontvangen zonder beschadigingen en goed verpakt. Gewoon een top bedrijf !!

Er wordt veel beloofd...

Ik wilde een paar glasplaatjes in een wandkast vervangen door gekleurde plastic paneeltjes. Ik ontving de bestelling binnen een redelijke termijn (wel wat langer dan op de website beloofd). Helaas klopte de kleur van twee van de vier paneeltjes niet en zat alles vol moeten en krasjes. Na de bezorging op vrijdagavond In het weekend gemaild en maandag om 8 uur al de excuses en de belofte dat er contact zou worden opgenomen. Eind van die week maar weer eens gemaild: op dinsdag zou de bestelling worden klaargemaakt en op woensdag zou ik het materiaal ontvangen. Op vrijdagochtend maar weer gemaild welke dinsdag/woensdag ze bedoelden. En nu toch maar het tweede beoordelingsverzoek ingevuld. Mocht het binnen de zeven dagen dat een laag cijfer wordt opgehouden nog goedkomen, dan kan ik het review nog wat opvrolijken. Ik wacht intussen af...

TOP!

Goede website, alles makkelijk te vinden en eenvoudig je wensen in te vullen. Verzending is ook super, was volgende dag al in huis met een leuk handgeschreven tekstje.

Goed ginformeerd over bestelling en status. Producten netjes verpakt en keurig afgeleverd

Snelle levering tegen behoorlijk concurrerende prijs

Ik bestelde een klein plaatje polycarbonaat. Werd binnen twee werkdagen bezorgd. Prijs lag 80% lager dan van een concurrerende site.

Teleurstellend....

Na 20 dagen wacht ik nog steeds op mijn bestelling......

Prima service, maar helaas niet precies op maat, dus alle panelen smaller moeten maken

Snelle levering, helaas waren alle panelen 3 mm te breed, dus alle panelen moeten bewerken

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen