Behulpzaam

Beschadigde plaat werd opnieuw geproduceerd en verstuurd. Goed bereikbare klantendienst

goed product

Levering binnen de afgesproken tijd

Mijn bestelling is een week later gekomen dan dat werkelijk beloofd was.

we wachten nog steeds op de levering

we hebben op 9 november besteld en nog niets ontvangen ??

Snelle levering, normale prijs en een mooi bedankje bij de levering.

vriendelijk en snelle levering

een goede zaak,is gewoon goed!.

Goede website, duidelijk en eenvoudig je keuze te bepalen

Uitleg welke keuze voor mijn situatie het beste is, is prima. Misschien iets uitgebreider hoe de platen bewerkt moet en kan worden Het chatten werkt perfect.

De communicatie kan beter.

Was eerst ongerust over hoe de communicatie verliep, ik begon me bekocht te voelen, wat belooft word werd niet gedaan. Maar deze morgen was mijn pakket ter plaatse en alles ok.Heb gebeld naar Plexideal om hen te zeggen dat alles ok isHet enige probleem is dat ze rustig moeten bekijken hoe en wanneer de goederen geleverd worden.Als ze dit doen gaan ze inplaats van 53percent ontevreden klanten kunnen ze dat zeker met 50percent verminderen.Timothy een tip, vooral rustig blijven en niet voor iedereen te goed willen doen en jezelf in de soep draaien.

Zeer goede ervaringen.

Meerdere keren besteld en altijd dik tevreden ! Goed verpakt, snelle verzending, helemaal top ! Graag tot de volgende keer.

Goede kwaliteit

Plexiglas zoals beschreven

Behulpzaam

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

Na eerder fout geleverde bestelling weer netjes opgelost.

Na een fout geleverde bestelling (doorzichtig kunststof plaatjes in plaats van mat) uiteindelijk toch de juiste gekregen, dus top geregeld!

Netjes op tijd geleverd voor een goede prijs ,

Prijs kwaliteit, en snel geleverd

Precies zoals verwacht, op de mm nauwkeurig en snel verzonden, zelfs voor een kleine order

heel tevreden van product

Ik ben zeer tevreden over het product, jammer dat de bezorgdienst er niet voorzichtig is mee geweest. De vlakke plaat was bij levering volledig gebogen

2e bestelling zeer snel geleverd.

Dit is een bedrijf dat als voorbeeld zou kunnen dienen voor andere bedrijven

Op de duidelijke site was het heel makkelijk om het gewenste produkt te bestellen. De afhandeling van mijn bestelling is zonder problemen gegaan. Produkten goed verpakt en binnen de opgegeven levertermijn geleverd.

Super service

Levering duurde iets langer. Gemailt naar het bedrijf en binnen enkele minuten keurig gebeld en te horen gekregen dat de bestelling z.s.m. geleverd zou worden. Kwaliteit is super en een geweldig bedank bericht mee geleverd.

Prima kwaliteit, levering had wel iets sneller gekund.

Prima kwaliteit, levering had wel iets sneller gekund.

Netjes gezaagd en geleverd binnen de afgesproken tijd

Kon niet beter

Alles is volgens afspraak nagekomen. Personeel beleefd en vakkundig Een aanrader om trespa op maat in te kopen

Keurig geleverd

Keurige levering en een subtiel handgeschreven bedankje ontvangen

Levering duurde wat langer

De levering duurde wat langer dan verwacht, dat was jammer maar de platen zijn goed bevallen

Goed contact en snelle levering

Snelle levering en contact via de chatbox was ook erg handig.

Karel Doormanstraat 1 D

7825 VS Emmen