Vandaag gekleurd door Claudia en voor het eerst geknipt door Sam. Helemaal blij met mijn nieuwe kleur en krullen (keiveel krullen curly curtain bangs)! Top verzorgings- en stylingadviezem gekregen. Gemoedelijke, sfeer in de salon, fijne gesprekken en lekkere chocolaatjes bij de koffie! Ik kom er heel graag!

Nieuwe ervaring van het terug toveren van mijn krullen

Ik had heel veel zin in mijn eerste afspraak bij een krullen kapper. Al jaren loop ik te zoeken naar hoe ik mijn oorspronkelijke krullen weer ter kon halen. Niets hielp echt goed en mijn haar werd er ook enorm door beschadigd. Na mijn eerste behandeling bij Sam kwamen mijn oorspronkelijke krullen weer tevoorschijn wauw. Wel een stukje korter om het weer gezond te krijgen ok dat is even wennen maar ik ben er van overtuigd met dit advies die ik gekregen heb ik ook weer de lengte terugkrijg die ik zelf goed vind passen bij mij. Plus dat alles goed op papier staat wat ik kan doen thuis helpt mij enorm. Super bedankt

Weer mooie krullen en een mooie kleur

Vandaag voor het eerst bij Mandyhaarstyliste en ik werd geholpen door Sam. Sam luisterde echt naar mijn wensen en dacht met mij mee. Een erg professionele jonge meid die goed weet waar ze mee bezig is. Ze legde steeds haarfijn uit wat ze aan het doet was en waarom. Ik kom zeker terug voor mijn volgende knip- en kleurbeurt! Dank je wel voor de fantastische service

ik wist dat ik krullen had maar zooo mooi

ze is heel deskundig, geeft goede tips en heeft goede producten. ook is zij heel begripvol en kijkt echt naar wat het beste voor je haar is.

Veel tips gehad

Was heerlijk goed advies zeer vriendelijk voor herhaling vatbaar

Voor de 1ste keer kennis gemaakt met Sam omdat Mandy ziek is. Ze vraagt waar ik mee struggel en wat mijn wensen zijn. Bij alles legt ze uit wat ze doet en waarom. Na de curl experience alles op papier mee gekregen. Ik ben een blij ei

Wauw verbazingwekkend!

Wauw! Ik wist niet dat ik zoveel krullen kon krijgen met de juiste behandeling, producten en styling! MANDY haarstyliste in Oudenbosch heeft mijn krullen omgetoverd van 2c naar 3b. Super blij mee en echt eventjes een ME-time gehad tijdens mijn bezoek, een echte aanrader!

Mijn haar werd nooit echt naar mijn zin geknipt en was al een tijdje op zoek naar een goede kapper ! Vandaag geweest en super geholpen door Claudia. Kreeg goede uitleg over de verzorging van mijn haar en is ook nog heel fijn geknipt!

Super blij

Ik ben echt super blij dat ik met me dochter Monisha ben gekomen. Om haar te laten knippen. We merken echt verschil met haar Krul. Volgende maand gaat me zoon ook. Dus ik ben echt heel benieuwd Super dank jullie wel. En de servies is ook super En vriendelijk personeel. Dat is ook kei fijn Liefs Hanneke

Al jaren getwijfeld, nu toch gedaan en super blij mee wat een verschil. En wat ik ook fijn vond duidelijke uitleg wat bij mij past een poespas..

Fantastisch!

Mandy heeft me supergoed geholpen. Ze heeft me tips gegeven hoe ik thuis mijn haar het beste kan verzorgen voor het mooiste resultaat. Ook heeft ze mijn haar prachtig geknipt! Er zit nu zoveel meer volume in. Mandy is heel professioneel, heeft super veel kennis en is mega enthousiast! Daarbij was het ook heel gezellig, ik heb heerlijke me-time gehad! Kortom, fantastisch!

Mijn haar heeft nog nooit zo goed in de krul gezeten!

Een zeer kundige kapster met veel kennis over het knippen, stylen en verzorgen van (krul)haar. Er wordt de tijd voor je genomen en al het advies krijg je ook nog mee op papier zodat je het nog eens terug kan lezen. Een aanrader voor iedereen, maar zeker voor mensen met slag/krullen!

Ik wist niet dat mijn haar zo mooi kon zijn!

Ik ben héél erg blij met het resultaat van de krullen knip behandeling! Na goed advies weet ik welke producten ik moet gaan gebruiken om mijn haar goed te verzorgen en dat ga ik zéker doen!! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!!

Fijne beleving en veel geleerd over mijn eigen haar

Het was een hele fijne en nieuwe ervaring. Veel gehoord en geleerd over mijn type krul en het behandelen daarvan. Mandy en Sam bedankt voor de Curl Experience.

Eindelijk een kapster die weet hoe je krullen moet knippen en verzorgen. Mandy is gastvrij en geeft advies waar je wat aan hebt.

Curl experience

Wat een heerlijke behandeling weer, kleuren, knippen, krullen, weer helemaal blij met het resultaat

Geweldig!!!

Vandaag voor het eerst bij Mandy geweest en het was fantastisch! Héél blij met het eindresultaat, maar vooral ook met de adviezen die ik heb gekregen en waarmee ik thuis aan de slag kan gaan. Ook heeft ze al m'n haar eigenschappen voor me opgeschreven, héél fijn want zelf kwam ik daar gewoon niet uit. Ook was het heel gezellig en ontspannen, dus de tijd vloog voorbij. Gelijk een nieuwe afspraak gepland dus!

Super tevreden

Ik ben vandaag voor het eerst bij mandyhaarstyliste geweest en werd geholpen door Sam. Ik wist zelf nooit zo goed wat ik met mijn haar aan moest en vooral niet waar al dat pluizige haar vandaag kwam. Sam heeft mijn haar gekleurd met geweldig resultaat en ze hebben mij laten zien hoe ik weer slag in mijn haar kan krijgen. Verder hebben ze mij enorm veel tips mee gegeven hoe ik hier thuis mee aan de slag kan gaan. Ik ben erg tevreden naar huis gegaan.

Geweldige kapper!

Mandy was superlief voor mijn dochter die het best spannend vond. Ze heeft haar haren en mijn haren super geknipt waardoor onze krullen weer helemaal terug zijn!

Ik kwam binnen met een chaotische bos krullen, maar liep de deur zeer tevreden uit met het kapsel wat ik wilde. Ook kreeg ik veel tips voor het verzorgen en stylen van mn haar.

Fijne ervaring

Mandy heeft vol aandacht voor jou en je haar. Fijn om zo goed uitleg te krijgen bij alles :)

Hele behulpzame en fijne knipbeurt!

Super fijne knipbeurt gehad met een lekker kopje thee. Heel veel geleerd over mijn haartype en wat ik ervoor nodig heb.

Van pluishaar naar glanzende krullen. Mooie ervaring. Bedankt Mandy. Tot de volgende keer.

Haar verschillende lengtes, ziet er niet uit.

Ik ben 1,5 maand geleden naar Manon geweest en dat was helaas een slechte ervaring. Hele aardige vrouw maar mijn haar zag er echt niet uit. Veel van mijn krullen waren ineens weg. Na een paar uur was mijn haar erg pluizig (ik was gewoon thuis). Een kant is ook langer dan de andere. Ik had meer krullen voor de behandeling. Heb geen uitleg gekregen over mijn haar eigenschappen terwijl ik wel voor de deluxe behandeling van €75 heb betaald. Ook geen kaartje met informatie over producten daarna.

Eindelijk iemand die weet hoe ik mijn haar wil

Ik ben eigenlijk al jaren op zoek naar DE kapster en wissel ook redelijk vaak van adres, omdat het toch vaak is wat ik niet zoek. Nu ben ik gisteren voor het eerst bij Mandy geweest en viel me op dat ze al meteen anders naar mijn haar kijkt en het ook wilde knippen op basis van later opdrogen en daarna zien of er eventueel nog wat af moet, omdat je haar droog natuurlijk anders valt dan dat het nat is. Ook merkte ik dat ze erg meedacht in het eindresultaat waar bij een ander al een hoop af is, gefohnt wordt en klaar is kees is. Ik kwam thuis en mijn man zei meteen dat hij het erg leuk vond, terwijl hij bij een ander vaak wat meer terughoudend is. Ik merk zelf ook dat mijn haar meteen veel lekkerder valt. Al met al zeer tevreden en ga er zeker terug naartoe.

Muzenlaan 1

4731DS Oudenbosch

Over Mandyhaarstyliste

MANDY haarstyliste Mandy's Curl Experience hairsalon & products www.mandyhaarstyliste.nl www.mandyscurlexperience.com