Positieve punten: - Prettige cursus, waarbij er redelijk uitgebreid wordt ingegaan op hoe je een goede foto kan maken (veel breder dan wanneer je alleen maar googelt). - Makkelijke en begrijpelijke uitleg. - Leuk om de eerste stappen in nabewerking te kunnen maken. Goede tips voor apps ook. Verbeterpunten: - Er worden vaak voorbeelden gegeven, maar ik zou het ook prettig vinden wat er zou gebeuren als tips niet worden opgevolgd (bv regel van derden: je ziet wat het effect is als je dit toepast, maar niet wat er gebeurt als je het niet toepast). - Instagram informatie voor mij niet bijdragend, evenals opslag niet.
Het geeft de basis kennis goed aan.
Telkens weer een stukje gedaan. Was goed want te veel in één keer beklijfd niet. Diepgang was groot en toch simpel uitgelegd.
Het wordt duidelijk uitgelegd. Natuurlijk gebruik je niet altijd alles, maar voor een cursus is het wel makkelijk
Dit gaat over fotograferen in het algemeen en niet over het optimaal gebruik van een smartphonecamera. Er zijn wel wat verwijzingen, maar eigenlijk weinig specifiek voor het gebruik van een smartphoncamera. Titel zou moeten zijn: Fotografie; kan ook met een Smartphone
Goed opgedeelde cursus
Ik had een NAS gekocht die ik moest inrichten. Met de handleiding kwam ik wel ver maar mij was vaak het hoe en waarom niet duidelijk.Door deze cursus te volgen configureerde ik stapsgewijs mijn NAS en leerde ook te begrijpen waarom ik het allemaal wel of juist niet moest doen. Hoe dan ook het heeft mij enorm geholpen en het heeft mij tevens een goed inzicht gegeven in mijn NAS.
Nog te weinig gedaan dus geen ervaring
Alhoewel ik het meeste wel wist vind ik het een hele goede cursus
Goede cursus. veel wist ik al uit mijn ervaring die ik opgedaan heb door de gedane werkzaamheden. Een home-assist zal ik nooit maken.
naast het fototoestel is dit een welkome aanvulling
Makkelijk te volgen, goede kleine cursus!
Uitgebreide en veelzijdige cursus
Leerzaam en nutig om toe te passen
Heleboel info wist ik al maar toch als je het weer opnieuw voor je krijgt oh zo zat dat leuk om te doen
Handig voor beginners die willen leren met foto met een Android toestel
Ik heb al enige ervaring opgedaan uit eerdere cursussen, maar deze cursus geeft daar een prettige en aanvullende ervaring op.
De cursus is op elk moment weer tussendoor op te pakken en terug te lezen
De uitleg van alle onderdelen is erg duidelijk, ook het uitvoeren ervan sluit aan de de ontwikkeling van eigen kennis.
leuk en leerzaam
meer duidelijkheid gekregen in het werken met wifi
x
De tekst is helder en begrijpelijk. Omdat mijn NAS op een gedeeld scherm naast de cursus actief was kon ik heel makkelijk steeds alle aanwijzingen uitvoeren. En dat verliep vlekkeloos. Dus behalve een nuttige ervaring ook een plezierige.
Maar hoe plaats je boeken in je iPad ben ik niet tegengekomen. Ook hoe plaats je je iPad in je netwerk is iets wat niet goed uitgewerkt staat. Ook het bestandsgedeelte werd niet echt diepgaand behandeld. Kortom ik mis diepgang op een aantal punten, iets waarvoor ik juist deze cursus ben gaan volgen, in de hoop hier antwoorden voor te vinden.
Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!