Duidelijke geschreven uitleg ondersteund d.m.v. filmpjes.
Er werd wel heel weinig uitgelegd over Slack. Nog niet eens een hoofdstuk, maar slechts een passage.
tweevoud ik was fout
Duidelijke praktijkgerichte cursus. Een goede introductie tot de Bitcoin wereld.
Goed mee te beginnen
De cursus geeft inzicht hoe een hacker te werk gaat. Je leert daarmee ook hoe je je ertegen kunt beschermen. Om zelf te hacken moet je er toch wel héél veel tijd aan besteden.
Goede uitleg, lijkt qua werking nog veel op Windows 10
Als punt ter verbetering: voor beginners zoals ik wellicht ook een high level roadmap in de training toevoegen m.b.t. : aanbevolen cursussen voor meer verdieping (zoals programmeren in Python e.d. ) voordeel van deze cursus; duidelijke uitleg per project zonder de noodzaak van al te veel voorkennis te moeten hebben. Tot slot; de cursus biedt een duidelijke uitleg en ook een aansporing ook voor beginners zoals ik. Bedankt!
Ik denk dat als kennismaking het laatste hoofdstuk het beste is. Maak gebruik van de standaardprogramma's zoals die in de verschillende besturingssystemen zitten. (Windows/MacOs). Ik heb om mee te oefenen Adobe Lightroom geïnstalleerd. Na 7 dagen gaat dit meer dan €12,- per maand gaat kosten. Dit vind ik te veel, dat is bijna €150,- per jaar. Bij de normale levensduur van een pc/laptop gaat dat richting €1000,- Alleen interessant voor professionals.
Bij het doornemen van de cursus kwam ik er achter dat ik het inrichten van het thuisnetwerk nog niet zo gek gedaan heb. Natuurlijk in er altijd verbeteringen mogelijk en deze cursus leerde mij het nut hiervan. Zowel draadloos als bekabeld werden duidelijk besproken, alsmede de mogelijkheden om een eigen router in te richten. Leuk waren ook de controlevragen na afsluiting van een hoofdstuk of onderwerp.
en dan houd het op... :-(
Goed te volgen
Ik heb wel wat geleerd, maar beter was het om wat oefeningen in te plannen, zodat je leert omgaan met alle mogelijkheden die het Office-pakket biedt.
Cursus tot volle tevredenheid gedaan
Super goede ervaring en veel geleerd.
Goede informatie in boek en via computer. Computer voegt echter niks toe aan boek. Verder zou ik meer info willen hoe je nu precies met een hardware wallet met bitcoins aan de slag kunt gaan en iets meer uitleg hoe in dat geval een broker of exchance precies in het proces zit . Hieronder vragen jullie volgens mij twee keer wel of niet aanbevelen. Beetje veel van het goede, lijkt mij of ik heb het niet begrepen.
Prima cursus om een goed beeld te krijgen, maar ook als eerste hulp om zelf te beginnen met bouwen
Slechte vertaling, slecht te lezen en te begrijpen. Na 1,5 hoofdstuk ben ik gestopt!
Veel geleerd
Duidelijke handleiing voor het gebruik van een NAS
Deze samen met router-beheer en nas-beheer leek mij een goede combo, deze als eerste gedaan, nu eerst de anderen en daarna het thuisnetwerk finetunen
Heb nu alles doorgelezen maar ga hier zeker mee aan de slag
De opzet van de cursus is op zich niet slecht, al zitten er wat hiaten in, Echter, bij een cursus verwacht je dat vragen worden beantwoord en daar gaat het mank: vragen blijven onbeantwoord! Weliswaar kan een vraag via de klantenservice gesteld worden maar dat lijkt me niet de bedoeling. Feitelijk kun je net zo goed alleen het boek kopen. Wellicht wordt van een mate van voorkennis uitgegaan, maar vermeldt dat dan! Ik heb uiteindelijk een werkende server gekregen maar helaas niet zoals bedoeld: mijn Truenas en Nextcloud kunnen elkaar helaas niet vinden binnen Proxmox. Al met al door het uitblijven van antwoorden een frustrerende ervaring die ik niet kan aanbevelen.
Veel is bekend, handig op een rijtje
Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!