Goed te volgen

Goed te volgen voor mij als oud-IT'er. Voor een (complete) leek lijkt mij dit alles te hoog gegrepen.

• Welke score geef je het product: cursusprogrammeren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusprogrammeren Goed te volgen
  • Zou je het product: cursusprogrammeren aanbevelen? Ja

begin makkelijk latere onderdelen waren moeilijker.

Eerdere onderdelen waren makkelijker te volgen en te begrijpen. Zonder extra begeleiding van een bekende zou ik er niet uit het classes hoofdstuk zijn uitgekomen.

• Welke score geef je het product: bundelpythoncursusboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelpythoncursusboek Ik vond het boek zeer handig
  • Zou je het product: bundelpythoncursusboek aanbevelen? Ja

Goed beschreven en nieuwe functies ontdekt.

• Welke score geef je het product: werken-iphone
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-iphone N.v.t.
  • Zou je het product: werken-iphone aanbevelen? N.v.t.

Zeer begrijpelijk voor een beginner

Mede door de video's is het organiseren en configureren eenvoudig. Wel is de aandacht voor 1-bay machines karig. Te snel wordt gegrepen naar 2-bay+ servers. De voor- en nadelen tussen 1-bay vs 2-bay+ zou best in een tabel kunnen worden gevat.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-nas-beheer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-nas-beheer Helder uitgelegd.
  • Zou je het product: cursusbundel-nas-beheer aanbevelen? Ja

Aangename kennismaking met een wachtwoordmanager

Dit was een cursus om eenvoudig kennis te maken met een wachtwoordmanager. Dit is iets waar ik al een tijdje informatie over aan het inwinnen was, door deze cursus te volgen heb ik een goede basis om hier dan ook effectief gebruik van te maken.

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden Zeer duidelijke en overzichtelijke cursus
  • Zou je het product: wachtwoorden aanbevelen? Ja

goed voor beginners en iets beter.

Netjes en niet te moeilijk. Niet te lang

• Welke score geef je het product: bundelpythoncursusboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelpythoncursusboek Goede ervaring met het product bundelpythoncursusboek
  • Zou je het product: bundelpythoncursusboek aanbevelen? Ja

Toch nog wat van geleerd

Het meeste wat in de cursus wordt behandeld doe ik al in de praktijk. Toch had ik het gebruik van aliassen nog niet eerder gebruikt. Dat ga ik nu zeker meer gebruiken. Nog wel een opmerking over het gebruik van LastPass. De software ziet er zeker gebruiksvriendelijk uit, maar als je alleen de gratis variant wilt gebruiken, ben je beperkt tot óf PC óf smartphone/tablet. Na de eerste proefmaand van de Premium versie moet je upgraden naar Premium of Families om de App op beide platforms te blijven gebruiken. Dit kan je beter ook in de lessen verwerken.

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden Toch nog wat van geleerd

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden N.v.t.

Advanced

Ik werkt al in it sinds 1984 toen ik begon met programmeren en had mijn eigen bedrijfje vanaf 1993 to 1995 en toen als Technical en Solutions Architect gewerkt to nu

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud Portainer niet eerder gezien dus dat was voor mij een goeie!
  • Zou je het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud aanbevelen? Ja

Eindelijk alles bij elkaar

Lang gezocht, nu gevonden. Wel een hele opgaaf maar toch de moeite waard.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud Nergens anders zo duidelijk te vinden
  • Zou je het product: cursusbundel-bouw-je-eigen-cloud aanbevelen? Ja

Goede indruk van etisch hacken

Leuk en zéér leerzaam.

• Welke score geef je het product: hacken
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hacken Goede indruk van etisch hacken
  • Zou je het product: hacken aanbevelen? Ja

Leuke opfriscursus

Leuke opfriscursus

• Welke score geef je het product: thuisnetwerk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisnetwerk N.v.t.
  • Zou je het product: thuisnetwerk aanbevelen? Ja

heel duidelijk en volledig

geen bijkomende opmerkingen

• Welke score geef je het product: word-excel-en-powerpoint
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: word-excel-en-powerpoint duidelijk en praktijkgericht
  • Zou je het product: word-excel-en-powerpoint aanbevelen? Ja

Goede uitleg om te Starten

Leest makkelijk weg en de Webinair was ook duidelijk. De screenshots maken veel duidelijk zodat het voor iedereem te volgen is.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 Duidelijk
  • Zou je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 aanbevelen? Ja

Prima cursus voor een snel overzicht van de mogelijkheden

Prima cursus voor een snel overzicht van de mogelijkheden

• Welke score geef je het product: fotobewerken
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotobewerken N.v.t.
  • Zou je het product: fotobewerken aanbevelen? Ja

Goede te begrijpen lessen

Veel aanbod van betaalbare online cursussen.

• Welke score geef je het product: vpn
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vpn Duidelijk uitgelegd
  • Zou je het product: vpn aanbevelen? Ja

Voor iemand van 72 jaar toch te begrijpen.

Duidelijk. In begrijpelijke taal.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beginnen-met-linux
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beginnen-met-linux Ik gebruik Linux Mint een half jaar. Dankzij de cursus veel bijgeleerd.
  • Zou je het product: cursusbundel-beginnen-met-linux aanbevelen? Ja

goed te volgen ook voor beginners

Zeker te volgen door beginnende pc-gebruikers.

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden goed te volgen.
  • Zou je het product: wachtwoorden aanbevelen? Ja

Niet alles werkt naar behoren

Logisch dat e.e.a. is afgeschermd om te voorkomen dat niet betalende klanten het programma niet kunnen gebruiken. Maar eenmaal ingelogd is er nauwelijks iets te printen, zoals de sneltoetsen

• Welke score geef je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 lang niet compleet
  • Zou je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 aanbevelen? N.v.t.

Degelijke cursussen

Heb al ettelijke cursussen gevolgd en ik ben er steeds tevreden over geweest.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-aan-de-slag-met-windows-11 aanbevelen? Ja

Heel simpel deze uitleg van de werking van de Iphone

• Welke score geef je het product: werken-iphone
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-iphone Geweldig
  • Zou je het product: werken-iphone aanbevelen? Ja

Zeer handige training om je netwerk te begrijpen en te beheren

Ik heb zelfs als IT-er nog veel nieuwe dingen geleerd over mijn eigen netwerk. Vooral het juist instellen van modems, routers en switches is vaak een crime, maar met deze training begrijp je wat je doet en haal je echt het maximum uit je netwerk qua veiligheid en snelheid.

• Welke score geef je het product: routerbeheer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: routerbeheer Dé training voor je netwerk
  • Zou je het product: routerbeheer aanbevelen? Ja

Heldere uitleg

Alle content is makkelijk en goed te begrijpen doordat er gekozen is voor begrijpelijk Nederlands en een goede font

• Welke score geef je het product: wachtwoorden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: wachtwoorden begrijpbaar
  • Zou je het product: wachtwoorden aanbevelen? Ja

Mooi produkt om mee te werken...

Een goede uitleg...

• Welke score geef je het product: digitaliseer-je-herinneringen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: digitaliseer-je-herinneringen Als het werkt is het fantastisch...
  • Zou je het product: digitaliseer-je-herinneringen aanbevelen? Ja

weet ik niet

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk neeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

• Welke score geef je het product: scratch
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: scratch weet ik niet
  • Zou je het product: scratch aanbevelen? Nee

Holkade 8

2033 PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Tech Academy

Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!