Veel dingen opgestoken naast bekende dingen. Leerzaam en hier kan je mee vooruit.
Nvt
het is duidelijk en overzichtelijk , alleen staat er bij aanmelden dat je een certificaat krijg en dit mis ik
goed voor kennismaking en basisbegrippen
Als beginner is het zeker een cursus om iets meer inzicht te krijgen in de NAS materie. Ben blij hierdoor iets meer inzicht te hebben gekregen. Blijft in praktijk toch nog een uitdaging de eerste keer.
Goede cursus, al moet je wel actief blijven zoeken. Info uit cursus ' verouderd' snel. Bijv de servers uit hack-the-box. Maar met de info uit de cursus moet je er zeker uitkomen.
Duidelijke uitleg met name over de installatie en proivacy- beveiligings instellingen van W11
Hoewel ik Windows 11 al ruim een jaar gebruik, was ik toch nieuwsgierig of de cursus mij iets nieuws kon leren. Ja! De cursus heeft mij een aantal handige tips aan de hand gedaan voor alledaags gebruik.
Basiskennis die iedereen zal moeten hebben. Niet moeilijk dus voor iedereen te volgens. Het stukje over WireShark kan wat technisch overkomen.
Veel onwetende dingen heb ik bijgeleerd.
Het is erg eenvoudig om na inloggen met een bepaalde cursus verder te gaan. Een tijdje pauzeren en herhalen van eerder gedane stappen is erg welkom (en ook noodzakelijk)
Heb met veel plezier de lessen gevolgd.
Je kan altijd bij leren
Hallo allemaal, Ja ik vind ook deze cursus heel interessant, met alle tips en aanbevelingen die erbij wordt gegeven. Er is alleen maar een minpuntje onder hoofdstuk 7 Veilig e-mailen, en dat is de Pdf Encryptie. De Logo van Tech Academy is te groot en bedekt daardoor wat je wil lezen! Als daar iets aan gedaan kan worden zou fijn zijn. Groetjes en tot dan.
De cusussen van Tech Academy zijn handig en to the point. Begrijpelijk en glashelder weergegeven.
Voor mij een begin om weer een cursus gevolgd te hebben. Naast zelfstandige coaching in 2023 gedaan te hebben en dan ook een pdf bewijs is het handig om zo vaker bij te leren. In praktijk zou een volledige opleiding ook handig zijn en de behoefte ervoor doorzetten met meerdere cursussen wordt mij aangeraden om mijn cv ook alvast een zetje te geven. In deze cursus een goed voorbeeld en qua opleiding zo mavo/havo ongeveer.
Het woord programmeren klinkt alsof het heel moeilijk is. In werkelijkheid valt dit reuze mee.
duidelijke uitleg, hoop dit goed toe te kunnen passen in de praktijk.
cursus is goed te volgen
Ik wist heel weinig van Linux. Door het volgen van deze cursus, en het meteen in praktijk brengen van de geleerde onderwerpen, heb ik een goede basis kennis opgedaan.
duidelijke info
je kunt overal en wanneer jij wilt inloggen en beginnen of verdergaan aan je cursus, de filmpjes zijn fijn om erbij te hebben en de uitleg is super van ieder hoofdstuk.
Mooie en duidelijke cursus
Ik heb al diverse studies gevolgd en alles is even goed en helder
Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!