Ok
Prima cursus, alleen de laatste video’s ontbreken !
Leerzame ervaring.
ga pas werken met een chromebook, ben wel een windows gebruiker
Goede basis, handige tips, toch mis ik net 1 slagje dieper als het gaat om vlans (subnetten) bijvoorbeeld. Daarnaast gaat het wel heel snel over DHCP en DNS en het verschil wordt niet compact uitgelegd. Verder, zoals gezegd, wel goede basis hoor! Groetjes, Mark
Zeker voor complete no-know's een aanrader. Ben je enigszins bekend met Windows is het wel redelijk gesneden koek.
top
Veel geleerd
Aantal zaken zijn open deuren. Dit zou gesneden koek moeten zijn maar is altijd goed om nog een te horen/herhalen. Veel zaken zijn nieuw en wordt je goed doorheen geleid.
Heel duidelijke, aangename en goed volgbare uitleg. Is voor iedereen toegankelijk.
Het is makkelijk navigeren en als je zaken al kent of niet gaat gebruiken makkelijk door te gaan met het volgende onderdeel
Jammer dat er niet een lijstje is om alle onderdelen in 1x kunnen kopen voor de hele cursus. Met iedere keer apart te kopen gaan er weer dagen verloren. jammer
In gewone taal online les krijgen... Super!!
Erg prettig op je eigen tijd en heldere uitleg
de teksten zijn wel een beetje lang maar goed samengevat en je leert dit snel. zeker het geld waard.
Ook voor een zeer ervaren computergebruiker is er veel interessants in het opleidingenpakket van TechAcademy te vinden. En het is overzichtelijk, voldoende diepgaand en helder geschreven.
Beschrijving van de NAS is een beetje out of date.
Ik heb deze cursus op een heel rustig tempo gevolgd. Ik wou mijn basiskennis van Word, Excel en Powerpoint weer even opfrissen, maar deze cursus heeft mij verrast door toch ook wat nieuwe snufjes onder de aandacht te brengen. Er was genoeg afwisseling in de lesstof. De vragen hadden wel wat meer gemogen en misschien ook wat moeilijker. Deze cursus is echt een aanrader als je je basiskennis (weer) een boost wil geven of nieuwsgierig bent naar de snufjes die deze Office programma's te bieden hebben.
Goede cursus om Linux te leren gebruiken, duidelijke uitleg en voorbeelden. Inmiddels een wat oudere laptop voorzien van Linux hetgeen tot volle tevredenheid werkt.
Er zijn door mij vragen gesteld , maar nooit Geen reaktie gehad.
Veel interessante onderwerpen. Worden helder uiteengezet. Home Assistant informatie is leerzaam. Sommige technische zaken zijn een beetje veel. Bijv. het zelf in elkaar zetten van bepaalde modules. Jammer dat hiervoor geen of the shelf aan te schaffen producten voor zijn, of worden geadviseerd.
Mis wat vergelijkingen met andere (goedkopere) wachtwoord managers
yjnvngjkigfjhyl,, fjkjkmmijjcfihb'nno'nji'níjmmj'n'n
Op zich goede cursussen bevatten toch veel geleuter, waar je niet vlot doorheen kunt lezen, omdat het overzicht en de grootte van de brokken ontbreekt. Ook zijn er bij sommige cursussen te weinig logische schema’s en tekeningen.
Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!