goed aan te bevelen
verhelderend
Ja heel mooi en leerzaam maar je kunt alles niet in een keer onthouden en dan zou het mooi zijn als je zou kunnen terug kijken in de toekomst
makkelijk te doen en te volgen. Je hebt niet veel ICT kennis nodig. Wel worden soms termen gebruikt die niet meer actueel zijn in de nieuwste NAS. Bijvoorbeeld QNAP "resource monitor" heet nu gewoon "bronnenmonitor". Als je dat niet weer ben je som een tijdje aan het zoeken.
Leuke cursus om online te volgen. Duidelijk en niet te veel tekst Veel geleerd. Aanrader!
Ben in het bezit van een NAS en kon zodoende in de cursus genoemde docker toepassen en proberen. Weer wat kennis opgedaan, erg leuk en interessant.
Ondanks dat deze gratis is, is deze zeker bruikbaar voor iedereen die een iphone of ipad heeft. Uitleg en filmpjes zijn goed te volgen. Goed gedaan!
Gebruik al jaren nas. Maar bijv tip over plaats in het netwerk wist ik niet
Veel geleerd, wel worden er keuzes gemaakt uit Freeware programma's die ik niet zou nemen
Ik had al ietsje ervaring met foto bewerken en ook met Photoshop. met deze cursus heb ik toch weer nieuwe mogelikheden ontdekt en leren toepassen.
Duidelijke uitleg en beschrijving
Ik heb het hele boekje met plezier gelezen en denk dat ik er in de praktijk ook mee aan de slag zal gaan.
Ruime ervaring
Zie boven
Zeer veel programma's waar ik nog niet van wist dat ze bestonden. Minpuntje is dat veel programma's niet gratis zijn, maar wie wat wil experimenteren tja voor niets gaat de zon op.
Cursus zit technisch goed in elkaar.
Top!!!
Leerzaam en uitgebreide voorbeelden en prints
ik heb m.b.v. deze training m'n kennis aanzienlijk bij kunnen spijkeren.
Leuke cursus om alle beginselen en basisbegrippen van een thuisnetwerk te kennen en te leren.
De cursus wordt goed opgebouwd en is leuk om te volgen. Alleen zijn de laatste twee hoofdstukken lastig te doen, omdat je daar eigenlijk iets voor moet aanschaffen. Zonder is ook mogelijk, maar dat is net iets minder leuk.
Alleen het stuk over IoT is een pittig stuk om daar een goed beeld van te krijgen. Hoe daar mee om te gaan.
Pas bij analyseren code Point en Points begreep ik wat de bedoeling en doel was.
De cursus is voor een leek prima te volgen, alleen de filmpjes mogen wat mij betreft iets duidelijker.
Libre office updaten kan ook binnen het bestaande programma. Zie https://sites.google.com/view/tvnunen/homepage/libreoffice-base onder "upgrade LibreOffice". Er is ook nuttige informatie te vinden onder https://makkelijkelinuxtips.blogspot.com/p/1.html Voor het delen met anderen gebruik ik https://www.anydesk.com De laatste lessen vond ik moeilijk en heb ik niet nodig, toch goed te weten overigens. Dank je met vriendelijke groet Theo van Nunen
Holkade 8
2033 PZ Haarlem
Handige online cursussen voor Word, Excel, Powerpoint, Programmeren, Python, Windows en Android inclusief cursusboeken. Begin vandaag nog!