Prima levering met oog voor detail

Zelfs tijdens de drukste periode van het jaar werd ons item tijdig geleverd en kregen we er een lieve, mooie attentie bovenop! Top service!

Ik ben tevreden over de levering ; product en snelle levering

Dat was de eerste bestelling

Ik ben netjes en op tijd geholpen

Zie bovenstaande

Goede communicatie

Snelle levering! Leuke producten

Voor een last minute verjaardagskado werd het nog even spannend of wat ik (waar dan ook) zou bestellen wel op tijd zou komen. Gelukkig was de levering super snel.

Prima, 10/10 would do again.

10/10

Super snel en mooi

Heeeeeel attent, met aardig kaartje. En enorm snel! Dank

Het artikel voldeed. Prachtig konijntje.

top

xx

Dat is pas klantenservice

Snelle levering. Het bijgevoegde zelfgemaakte en met handgeschreven kerstkaartje zorgde voor dat beetje extra kerstmagie.❤️ Ik ben leerkracht verkoop en zal dit zeer zeker ook melden als een uitstekend voorbeeld aan mijn leerlingen. Mijn kids vinden de Jellycat knuffeltje geweldig ❤️

Keurig verpakt, snel toegestuurd.

Met gezellig kerstkaartje.

Sympathieke mensen met hart voor hun zaak en producten.

Eerdere ervaringen in de winkel waren super positief. Fijne sfeer en mooie producten. Met click en collect dezelfde ervaring: fantastisch hoe deze ondernemers zich staande houden.

Kwaliteit producten en hele goede service!

Ik ben erg blij met de kwaliteit van mijn aankoop. Het kwam compleet overeen met de beschrijving en foto's. Mijn pakketje werd ondanks de feestdagen erg snel verstuurt en bij de levering zat ook nog eens een leuke kerstkaart. Leuke toevoeging! Zou de winkel zeker aanbevelen.

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Geweldige service en klantvriendelijkheid: het product was niet op voorraad, maar ipv een anonieme annulering per mail, werd ik hiervan persoonlijk telefonisch op de hoogte gesteld en vervolgens werd er alles aan gedaan om het product toch nog te leveren en werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Prachtig product en snelle levering

Groeimeter is van uitstekende kwaliteit. 8

Helemaal top geregeld!

Ik had een speurtocht in Harderwijk geregeld tijdens een familieweekend en had 2 cadeautjes klaar laten leggen bij HoutenDiershop voor mijn nichtjes. De mensen in de winkel waren super behulpzaam (zowel bij vooraf bellen als tijdens ons bezoek), de pakjes lagen klaar en de meisjes kregen er zelfs een handgeschreven kaart bij, heel leuk gedaan! Bedankt!!

Kwalitatief hoogwaardig

Geweldige Knuffels! Zeer attent mee.

Fijne en duidelijke webshop en snelle levering

Snelle levering, goed overzicht in webshop

Blij mee !

Mooie artikelen en goede service!

Hele goede en bekwame eigenaars.

Levering en service zijn super. Onze kleindochter had een prinsessenjurk gekregen van ons. Na een dag, lieten wat naden los. Binnen een paar dagen een nieuwe jurk gekregen. Super. Bedankt!

Verschillende houten dieren besteld! Gezien de post drukte nu alsnog redelijk snel binnen, goed verpakt en producten zien er goed uit! Mooie kerstcadeautjes!

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

top

snel geholpen, product zoals omschreven

Super mooi en simpel product waarmee het kind zijn fantaisie kan ontwikkelen!

Alles liep naar wens

alles liep naar gewenst ! Dank

Het Spaarne 1

8253PE Dronten

Over HOUTENDIERSHOP

HoutenDierShop is de specialist in het leukste, meest duurzame speelgoed en de mooiste knuffels. Houtendiershop heeft naast het grote assortiment houten speelgoed, de volledige Ostheimer & Holztiger houten dierenfiguren een hele reeks knuffeldieren van sigikid, Jellycat, Lilliputiens, Steiff, Living Nature, WWF en Hermann Teddy. De knuffels van deze merken hebben allemaal hele zachte pluche. Zowel jong als oud zullen hier van genieten. Wist je trouwens dat wij ook de leukste kraamcadeaus kunnen samenstellen en voorzien van een gepersonaliseerde tekst? Maatschappelijk verantwoord ondernemen Het assortiment kiezen wij heel bewust uit, niet de producten die je overal kunt kopen maar juist die leveranciers met hun unieke producten. Alle producten die wij verkopen zijn 100% kindvriendelijk, veilig en bevatten geen schadelijke stoffen. Lees ook ons verhaal hoe wij met het milieu bezig zijn. Levering ook aan bedrijven en instellingen Wij leveren de artikelen niet alleen aan consumenten maar ook aan scholen, gastouders, kinderopvang, kinderdagverblijven en andere bedrijven zoals winkels die onze realistische knuffel gebruiken voor decoratie. Verjaardagscadeaus, kraamcadeaus of een klein speelgoedcadeautje, door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen iets te vinden. Vele artikelen kunnen door onszelf gepersonaliseerd worden met een naam en geboortedatum.