Correcte afhandeling, snel bezorgd maar wel vrij hoge verzendkosten.

Kwaliteit

Mooie,degelijke kwaliteit,met zorg verzonden

Duidelijke site, correcte voorwaarden en stipte levering!

Extra pluspunt: indien een stuk niet in voorraad is kan je vragen om te verwittigen als het terug binnen is.

Mooie producten en snel geleverd!

Houtendiershop heeft een ruim assortiment aan leuk speelgoed van een goede kwaliteit. Ik heb er precies gevonden waar ik naar op zoek was

Ik ben tevreden!

Ziet er leuk uit, had een letter trein gekocht. Vind wel jammer dat bv de letter S alleen maar in het blauw is, had het leuker gevonden in verschillende kleuren!

zeer slecht!

Goedenavond, wij zijn 1 december en ik heb mijn bestelling ORD 16801 (15/11/2021) nog niet ontvangen! Ik heb Colis Privé (Post NL) gebeld, het pakje is nog niet bij hen binnen!!! Graag hoor ik hoe het verder gaat AUB. Ik had het graag voor 5/12 willen hebben. Met vriendelijke groet, Henk PHILIPPA +33687118050

Snelle levering, product als verwacht

Snelle levering, product als verwacht

Alles piek fijn in orde en in goed staat. Ook snel geleverd.

Heel snel geleverd en in goed staat. Ben heel tevreden

Zo simpel als het zou moeten zijn, bestellen, betalen en geleverd gekregen.

De dierfiguren zijn mooi uitgevoerd en afgewerkt. Een beter gebruik van het hout, in deze de olifant met zijn slurf omhoog, de houtnerf loopt overdwars in de slurf, waardoor er bijna niets voor nodig was om deze halverwege meteen te zien breken. Voor dunne delen beter deze in de lengterichting van het hout uit te snijden, want het gebruikte hout is van een mooie doch zwakke soort. Essenhout is veel taaier dan de hierbij gebruikte houtsoort.

Mooi kado geworden.

Het was erg lastig om uit te vogelen hoe ik nou een losse locomotief, wagon en letters kon bestellen.

goede en snelle levering

goede en snelle levering en ook goed ingepakt.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en product perfect zoal beschrijving

Alles prima gegaan

Snel en goed bezorgd

Leuk ingepakt

Kreeg mijn pakketje super snel, leuk ingepakt en met een lief kaartje. Prima ervaring dus!

Keurig

Mijn artikel was de laatste op voorraad en bleek beschadigd. In plaats van een kapot artikel snel leveren, kreeg ik een berichtje over deze oorzaak van een vertraagde levering. Gelukkig kwam de nieuwe voorraad dezelfde dag en door snel handelen, kreeg ik mijn cadeau alsnog zonder vertraging. Communicatie hierover was super!

Fijne website

Website is prima. Houten speelgoed is belachelijk duur. Ik heb het besteld op verzoek maar zou het persoonlijk nooit doen en ook nooit adviseren.

Snelle en nette levering

Bedankt!

mooi product en vlot geleverd!

mooi product en vlot geleverd!

Goede kwaliteit, prima service

Snel en goed!

Pakketje werd snel en goed opgestuurd. Keurig verpakt en precies wat wij bestelden.

Erg goed

Ik zocht een mooie poezenknuffel voor mijn jarige dochtertje en vond deze in het ruime aanbod. De volgende dag ontvingen we het pakketje al, heel prettig! Ik kom snel eens terug!

Het artikel dat ik heb gekocht is goed ontvangen en was zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Het Spaarne 1

8253PE Dronten

Over HOUTENDIERSHOP

HoutenDierShop is de specialist in het leukste, meest duurzame speelgoed en de mooiste knuffels. Houtendiershop heeft naast het grote assortiment houten speelgoed, de volledige Ostheimer & Holztiger houten dierenfiguren een hele reeks knuffeldieren van sigikid, Jellycat, Lilliputiens, Steiff, Living Nature, WWF en Hermann Teddy. De knuffels van deze merken hebben allemaal hele zachte pluche. Zowel jong als oud zullen hier van genieten. Wist je trouwens dat wij ook de leukste kraamcadeaus kunnen samenstellen en voorzien van een gepersonaliseerde tekst? Maatschappelijk verantwoord ondernemen Het assortiment kiezen wij heel bewust uit, niet de producten die je overal kunt kopen maar juist die leveranciers met hun unieke producten. Alle producten die wij verkopen zijn 100% kindvriendelijk, veilig en bevatten geen schadelijke stoffen. Lees ook ons verhaal hoe wij met het milieu bezig zijn. Levering ook aan bedrijven en instellingen Wij leveren de artikelen niet alleen aan consumenten maar ook aan scholen, gastouders, kinderopvang, kinderdagverblijven en andere bedrijven zoals winkels die onze realistische knuffel gebruiken voor decoratie. Verjaardagscadeaus, kraamcadeaus of een klein speelgoedcadeautje, door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen iets te vinden. Vele artikelen kunnen door onszelf gepersonaliseerd worden met een naam en geboortedatum.