Vriendelijke en attente service

Ik kom graag voor mijn cadeaus naar de houten dieren shop. Ik word altijd vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Mijn dochter is ontzettend blij met de boekenreeks van Stinkhond.

Perfect trein

snelle en vriendelijke behandeling

men heeft mijn snel geholpen zodat het pakket optijd aankwam

Fijne, snelle service

Ik kon mijn bestelling snel ophalen in de winkel in Harderwijk, wat de moeite waard was want een mooie winkel! Mijn aankoop werd netjes ingepakt als cadeautje. Ik ben erg tevreden :-)

Veel keuze

Wat een ruim aanbod van Holztiger dieren. Snel verzonden!

Goede service. Mooi en duurzaam

De bestelling werd keurig thuis afgeleverd de volgende dag. De houten diertjes waren netjes verpakt. Wij raden deze winkel iedereen aan als je op zoek bent naar mooi en duurzaam speelgoed.

Snel verzonden en netjes verpakt.

Super!!

Opnieuw een letter trein besteld voor mijn nieuwste kleinzoon, moest even wachten op de naam, maar na een dag al in huis, keurig verpakt. Alleen jammer dat het tussen wagonnetje niet in voorraad was. Maar het is weer een succes!!

Mooie letters

Mooie letters zoals verwacht. Wel allemaal per stuk in plastic verpakt. Logisch maar niet erg duurzaam. Daar kan wellicht nog over nagedacht worden

Efficiënt en heel content!

Het was leuk om op de website t struinen en eens de keuze gemaakt kwamen de diertjes dan ook heel snel toe hier in huis! Bedankt!

Snel en goed

Snel en netjes geleverd, producten zijn zoals verwacht. Leuk assortiment!

Fijne service

Zoals verwacht, prettig speelgoed, bezorgd binnen een paar dagen, met een attent kaartje erbij. De doos waar het in kwam is hergebruikt, wat het duurzamer maakt.

Mooi product en snel bezorgd

Prachtige winkel, ook online top

Prachtige winkel, ook online top. Snelle service, cadeaus prachtig ingepakt!

Zeer goede levering en klantvriendelijkheid

Mijn bestelling werd snel geleverd, bij de tweede gaven ze aan dat het product niet meer voorradig was, maar stelden een goed alternatief voor. Niets op aan te merken

Snelle levering, goed product

Snelle levering, keurig verpakt en goed product! Onze dochter is erg blij met haar mini Micro step.

Mooie spullen en een klantvriendelijke benadering

Ik zocht een bestelling die niet direct voorradig was, en werd daar perfect bij geholpen

Vlot geleverd.

IK heb een vriendelijk uitkijkende en super zachte STEIFF beer voor mijn achterkleinkind gekocht. Ik denk, dat ze daar jaren plezier mee heeft. Goede kwaliteit. Bedankt.

Prachtig mooie teddybeer voor onze mooie kleindochter Snelle levering

Bestelling volgens berichten goed te volgen. Materiaal goed. Snelle levering. Mooie site

Kan er nog niet helemaal over oordelen

In een urgente mail gevraagd om het naar een ander adres te sturen ivm levering over een week. Cadeautje voor mijn nichtje. Duidelijk aangegeven met ordernummer factuurnummer adresgegevens enz. Geen antwoord gekregen op mijn mail. Is het toch naar mijn adres gestuurd. Heb het nog niet kunnen geven omdat ze niet in onze woonplaats wonen. Weet dus niet hoe het eruit ziet. Erg jammer dat het toch naar mijn adres is gestuurd. Had er zelfs over gebeld en zij zeiden stuur een mail.

Found a rare stuffed animal so my baby could have a backup. Thank you!

Very smooth and easy for an international transaction.

Goeie prijs, goeie kwaliteit, supersnelle levering

Supersnelle levering, goeie prijs en kwaliteit, voldaan aan verzoeken. Ik beveel deze winkel aan.

Doen wat ze beloven

Mooi item besteld voor mijn jarige echtgenote van trauffer... Prachtig ingepakt en in robuuste verpakking verzonden op juiste dag

Prachtige houten dieren

Mooi handwerk. Goede service

Het Spaarne 1

8253PE Dronten

Over HOUTENDIERSHOP

HoutenDierShop is de specialist in het leukste, meest duurzame speelgoed en de mooiste knuffels. Houtendiershop heeft naast het grote assortiment houten speelgoed, de volledige Ostheimer & Holztiger houten dierenfiguren een hele reeks knuffeldieren van sigikid, Jellycat, Lilliputiens, Steiff, Living Nature, WWF en Hermann Teddy. De knuffels van deze merken hebben allemaal hele zachte pluche. Zowel jong als oud zullen hier van genieten. Wist je trouwens dat wij ook de leukste kraamcadeaus kunnen samenstellen en voorzien van een gepersonaliseerde tekst? Bekijk alles in de winkel Het is toch veel leuker om alle producten zelf te kunnen bekijken en vast te kunnen houden? Wij hebben sinds begin 2020 een eigen winkel in Harderwijk. Hier vind je de gehele collectie duurzaam houten speelgoed, de zachtste knuffels, de meest realistische knuffels en nog veel meer. Kom maar eens een kijkje nemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen Het assortiment kiezen wij heel bewust uit, niet de producten die je overal kunt kopen maar juist die leveranciers met hun unieke producten. Alle producten die wij verkopen zijn 100% kindvriendelijk, veilig en bevatten geen schadelijke stoffen. Lees ook ons verhaal hoe wij met het milieu bezig zijn. Levering ook aan bedrijven en instellingen Wij leveren de artikelen niet alleen aan consumenten maar ook aan scholen, gastouders, kinderopvang, kinderdagverblijven en andere bedrijven zoals winkels die onze realistische knuffel gebruiken voor decoratie. Verjaardagscadeaus, kraamcadeaus of een klein speelgoedcadeautje, door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen iets te vinden. Vele artikelen kunnen door onszelf gepersonaliseerd worden met een naam en geboortedatum.