Een goede, gebruikte laptop gekocht. Goedadvies gekregen en een uitstekende service. Helemaal top.

Laptop netjes verpakt aangeleverd. Direct gebruiksklaar. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Er hangt weliswaar een (refurbished) geurtje aan maar dat vervliegt na een tijdje.

Snel geleverd8

De start was even jammer omdat een aantal letters van het toetsenbord niet werkte. Opgestuurd en een nieuw toetsenbord gemonteerd, doet het prima. Ziet er zo keurig uit, lijkt wel nieuw.

Goede producten voor geweldige prijs

Goedkoop en goed kwaliteit. Betalen in termijnen is ook geweldig. Ik koop er zeker weer.

Simpel en behulpzaam

PC voldoet aan verwachting

Snelnen gemakkelijk

Goede mini desktop en toebehoren gekocht. Website overzichtelijk. Alles snel geregeld, betaling was makkelijk. Enige was dat ik hem op wilde halen, maar werd alsnog opgestuurd.

Perfecte levering

Bestelling kwam binnen zoals beschreven. Perfecte werking. Top dus

Uitstekende prijs kwaliteit

Top service!

Goede service en netjes geholpen met mijn vragen.

Precies wat je verwachten mag.

Als je voor een eerlijke prijs een gebruikte computer nodig bent, goed adres.

Hele goede service!!

Mijn eerste laptop had een issue, kon hem meteen opsturen en kreeg een nieuwe toegestuurd! Top service!

geholpen

Prima geholpen goede uitleg en een mooie prijs.

Mooie laptop, goede prijs en fijne service

Ik zocht als ZZP'er snel een eenvoudige laptop met wat toeters en bellen (MS Office en McAfee). Die laptop was in no-time ingericht en bezorgd. Daarnaast was de service zowel voor- als achteraf direct en no-nonsense. Prima.

Klantvriendelijk

Ik ben in Hoogeveen zeer goed geholpen, personeel was vakbekwaam en klantvriendelijk

Goede zaak!!

Ik heb hier een mooie laptop van Lenovo gekocht. Mensen zijn aardig en uiterst behulpzaam. Het product werd snel en volgens afspraak geleverd en ook was het product precies zoals beschreven. Echte aanrader!

Keurige laptop

Laptop besteld en de volgende dag binnen. Aangenaam verrast! Het betrof een laptop die beschreven werd als gebruikte staat met lichte gebruikssporen. Maar hij lijkt wel nieuw. Keurig hoor. Bedankt!

Mijn ervaring is goed met de computerzaak duidelijke website en geleverde laptop is een prima pc voor een nette prijs verhouding.

Goed advies en een goede pc geleverd

Goed geholpen en een goed advies gekregen welke pc het beste bij mij paste. Ook de aftersale was perfect. H hij orde beschrijving voor het opstarten en het overzetten. Ik heb 1 x gebruik gemaakt van de helpdesk. Ben keurig en adequaat geholpen.

15-12-2023 referbished HP ZBook 15u G5 gekocht. Bevalt uitstekend en doet niet onder voor een nieuwe

Nooit problemen gehad met de laptop zelf. De jongens van computerzaak hebben me ook altijd per email gevraagd of alles naar wens was wat ik dus zeer fijn vind. Ik ben ook gebeld voor het laatst door computerzaak waarbij zij mij hebben gevraagd of alles naar wens was. Al met al is dit een uitstekende plek om een laptop te kopen.

Dikke voldoende

De aangeschafte gebruikte laptop zag er als nieuw uit (was een keuze) en deze werkt ook zo. Nog geen klacht of probleem mee gehad. TOP!

Prima geholpen

Niet lang hoeven wachten en vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden over computer en bezorging

Goede kwaliteit en prijs kwaliteit verhouding. Bezorging volgens afspraak.

Uitstekend!

Laptop werkt perfect, snelle levering en service is uitstekend.

prima service dit is al de tweede keer dat ik hier geslaagd ben goed advies duidelijke website

Industrieweg 80

7903 AK Hoogeveen

085 800 00 30

Over Computerzaak

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels en online verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.