Achteraf prima opgelost

Na wat mail verkeer over en weer ivm betaling wel ,of niet ontvangen , prima opgelost.

Perfecte service

Hele goede raad gekregen zodat ik wist wat te kopen supertevreden!!!

Mijn bestelling was binnen enkele dagen op ons adres in Frankrijk.

High quality

With the idea in mind to make my review more valuable for buyers considering this still, I decided to delay my review until I had a few months experience with it. And I have to say: even after intensive use, it looks like new! Really recommended! I also very much appreciated the personal touch by one of the owners when I asked him a question.

Fijn bedrijf dat snel en correct reageert

Drankstoken is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Ik heb niets dan lof voor hun klantvriendelijk en snelheid van werken en antwoorden. De spullen zijn van goede kwaliteit en zijn goed verzorgd.

Goed geholpen!

Een dubbele order gemaakt, maar ik werd gelijk gebeld of ik wel alles nodig had. Omdat dit idd niet het geval was kon het er gelijk vanaf worden gehaald! Snel behandeld en snel binnen. De stook in de 10l alambiek, zou lastig zijn op te warmen dus heb ik een voorverwarmer staan die de snelheid erin houdt tot net voor stooktemp. Maar dit allemaal moet nog in de praktijk worden getest omdat je vanalles nodig hebt (pompje, emmers, afvanger, slangetjes, trechter etc etc Goed geholpen!

Top en snel

Top winkel

Goede behandeling en een snelle levering.

In een vrijwel anonieme doos was alles verpakt, bij uitpakken geen enkele schade. Na een bewondering van 1 dag van de ketel waarbij ik het dranken boek goed door heb gekeken en alle belangrijke zaken voorafgaand gelezen heb ik zelfs al proef stoken gedaan met suikerbieten mash met succes met een alcohol percentage van gemiddeld 8%. Ik ga zeker in de toekomst gebruiken van Drankstoken.nl.

Zéér goede service!

Nogmaals bedankt voor het telefoontje en de uitstekende service

Top kwaliteit en netjes verzonden

Ik heb een 30L moonshine ketel besteld. Deze werd heel stevig in een sterke doos verstuurd. Ketel ziet er netjes uit, alles past en glimt mooi. Thermometer zit degelijk in de helm gemonteerd. Ondertussen 1x gestookt en alles ging zoals verwacht, geen lekkage of andere problemen.

zoals beloofd

zoals beloofd

behulpzaam

heel behulpzaam en correct

Prima geholpen!!

Prima bedrijf!goede nazorg wanneer nodig!!

Perfecte levering van mijn goederen .

Beste , bij deze wens ik U te danken voor de perfecte snelle levering van mijn aangekochte goederen . Ik kijk al uit naar een volgende bestelling te plaatsen en levering hiervan . Mvg johan

duidelijke site, snelle afhandeling en levering

duidelijke site, snelle afhandeling en levering

Perfect aangekomen, mooie spul

Eerste keer besteld, producten in perfecte staat ontvangen. Top service!! En nu stoken..

Juist en snelle levering

Helemaal super

Prijs/kwaliteit verhouding is goed, snelle levering en goede service!

Complimenten dat jullie persoonlijk contact over de klacht hebben opgenomen.

Een paar uur na mijn review werd ik gebeld dat ze het heel vervelend vonden dat mijn pakketje nog niet was geleverd. Zei hadden het nog de zelfde dag bij post NL afgeven, toen ze mij belde hadden ze al navraag gedaan en bij post NL zeiden ze dat het nu onderweg was. Ze hebben mij de verzendkosten al terug gestort top, terwijl post NL er wel voor betaald word maar zijn afspraken niet nakomt. En het pakketje past nota bene in de brievenbus. Nogmaals complimenten aan Drankstoken. I

Product was defect maar zeer adequaat verholpen!

Mijn koperen ketel lekte na het tweede gebruik. Mailtje gestuurd en snel antwoord gekregen dat ik hem kon retourneren en dat hij gerepareerd zou worden. De retourkosten werden vergoed en ik kreeg snel m'n gerepareerde ketel terug, samen met wat extra artikelen voor het ongemak. Top service!

Service prima, maar het product...

De ketel zelf is wel erg mooi, maar alle verbindingen tussen de ketel en de condensator zijn niet echt kwalitatief hoogwaardig afgewerkt of slecht sluitend. Erg jammer, maar valt zelf wel op te lossen. Zou alleen niet moeten voor dat geld

Top service !

Ik bestelde een likeurvatje op maandag en had eerst voorafgaand contact via Whatsapp. Direct antwoord. Het probleem was dat ik het vatje ten laatste op vrijdag in België geleverd moest hebben. Vatje werd reeds op woensdag geleverd aan mijn deur! Het vatje zelf (10L versie) is ook top. Kortom, top service!

Uitstekend, vooral de aftersales

Na levering constateerden wij dat er transportschade was ontstaan. Hier kunnen ze zelf niets aan doen, maar het is voortreffelijk opgelost, dikke pluim. Dat is nog eens aftersales!!

Een levensdoel en hobby rijker

In deze moeilijke en spannende tijden is het lastig om optimistisch te blijven en elkaar niet te verliezen. Met deze aanschaf ben ik een hobby rijker en zijn mijn bestaande vriendschappen tot diepgeworteld kameraadschap uitgediept. Ik kan dit eenieder aanraden

Goede verkoopsservice

Besteld als cadeau, en werd speciaal verpakt zodat het pakket niks zou verraden :)

Burgemeester Smitweg 35

2391NE Hazerswoude dorp