Denken goed mee, en bestellingen snel verzonden

Altijd prettig en snel geholpen

Je wordt vlot terug gebeld bij offertes, bestellingen of opdrachten. Snelle levering. Ik heb niks te klagen ;-)

Telefonisch contact gehad voor levering

Perfect geregeld, goede service

Snel, goed en betrouwbaar

Gebeld met vragen over Pellet tuinhaard, netjes en goed beantwoord, snelle levering en het was heel netjes verpakt.

Dubbel gevoel

Levering snel en spullen zien er netjes uit goed verpakt, palletkachel nog niet geplaatst! , ivm drukte kon ik hem toch niet zelf plaatsen, alsnog gevraagd of dit kon maar helaas dit kan alleen in de noordelijke provincies?? Jammer is geen pakje boter wat je koopt , wilde nog een 2e duurdere kachel bij hun aanschaffen gaat nu helaas niet door.

volledig naar mijn zin afgehandeld

als boven

Geweldige service

Op dinsdag even in de showroom geweest, waar de kachels stonden waar wij in geïnteresseerd waren. Na goede uitleg van Lars bleven er nog twee kachels over, uiteindelijk hebben wij een besluit kunnen nemen door de goede tips van Lars. Kachel besteld en deze is op donderdag al geleverd, keurig verpakt! Kachel aangesloten en dit is precies waterwijzer wilden! Blue Solid en Lars, ga zo door!

Helemaal tevreden over de snelle en goede levering.

Goed bedrijf

Airco werd snel geplaatst. Voor vragen kon ik altijd bij m terecht. Alles werd keurig besproken voordat er wat geplaatst werd. Airco word ijs en ijskoud en heb eindelijk een koele woonkamer! Ik ben enorm tevreden!

Onbepaald !

Niets ontvangen , niets gehoord , in blijde verwachting !!!

2 x prima, maar deze keer erg waardeloos. Veel werk aan gehad

Er waren vijf zakken stuk waardoor deze zakken leeg liepen op het gras. En niet meer te gebruiken was. Heb hierover gebeld en afgesproken dat ik foto zal sturen. In d lespakket zaten spijker die er niet in waren geslagen en er is waarschijnlijk aan de zijkant ergens langs geschuurd

Nog niet zo best

Heb nog niks onvangen wacht nog op mijn besteling

Koop iets en wordt niet gedaan wat ze beloven

Men lokt je met een goedkope prijs en daarbij bieden ze een inbedrijfstelling aan. Ze adverteren door heel Nederland, maar de amateurs durven de grens naar het westen niet over. Ze doen allen hun werk maar in de "Noordelijke provincies". Nu maar kijken of ik mijn geld weer terug krijg. Diep teleurgesteld. Heb nu een airco, die niet inbedrijf gesteld wordt.

Duosplit aico bestelld,en in 2 dagen was geleverd in Belgie. Alles werkt prima.

snelle en goede levering

Snelle en goede levering zoals afgesproken.

Prima afhandeling

Nette bediening en keurige aflevering

Zeer snelle levering!

Keurig verpakt aangeleverd. Installatie moet nog plaatsvinden.

Werd niet op de hoogte gebracht wanneer het werd geleverd

Was bij toeval thuis wanneer het werd geleverd.

Zoals het hoort te gaan!

Snel, makkelijk en zoals afgesproken. Erg prettige ervaring.

Alleen jammer dat er geen melding word gemaakt dat er beschadigingen aan de kachel zit uit de showroom.

Prima alles is naar wens verlopen

Het bestelproces verliep goed, er stond tevens op de site levertijd 2-5 werkdagen. Na 2 dagen was hij al geleverd en ze belde ook de dag van tevoren netjes op of ze hem konden komen leveren. Bij de bestelling ontbrak tevens een onderdeel maar dit hebben ze netjes nageleverd.

Vriendelijke en goede service

Goede service: gloeispiraal gebroken bij aankomst Direct een nieuwe opgestuurd zonder probleem Wellicht voortaan wat extra bescherming voor onderweg

Alles perfect

Op tijd levering