Alles prima in orde

Goed en snel!

Super advies, service & kwaliteit

Na wat navraag en advies via de mail heb ik online besteld. Daarna werd ik gebeld om alles even door te nemen zodat alles in 1 keer klopt. Mijn pelletkachel brand en alles is super compleet! Zeer zeker een aanrader!

Goede communicatie en zorgvuldige afhandeling

Goede producten, slechte levering

Producten en service is niks over op of aan te merken maar met vetrekking tot levering producten is slecht. Krijg de ochtend van de levering las bericht dat het deze dag wordt geleverd en vervolgens bij thuiskomst voor bij 400euro aan dozen buiten half in het zicht op de oprit. Mischien dag van te voren berichten over eventuele leveringen.

Kan er nog niets over vertellen

Kan er nog niets over vertellen product is nog niet geleverd ook geen track en tracé ontvangen Maandag 11januari besteld

Heel vriendelijk,en steeds up to date,zoeken mee naar oplossingen

Bestelling betaald...nog steeds na meer dan een week niks ontvangen

Teleurstellend

Pelletkachel

Fantastische service.

Nog niets ontvangen

Ik heb een koord besteld en betaald. Vind trouwens 9 euro behandel/verzendkosten erg veel voor een meter koord maar nog steeds niets ontvangen! 4 januari besteld!

Alleen moeilijk bereikbaar via telefoon. Maar wel terug gebeld.

Heb nog geen idee

Heb iets besteld maar nog niets van gehoord

Zeer vriendelijke en kundige afdeling verkoop

Zie boven

spijtig maar ik kan niet betalen

Sorry maar ik heb wel een probleem de site aanvaard mijn visa niet ik kan niet betalen

Goed advies, prima producten en netjes geleverd

Gewoon goed, dik tevreden

Erg prettig geholpen en uitleg over onze kachel probleem opgelost nu weer genieten van de warmte Goede service

moet een beoordeling geven maar wat ik gekocht heb is nog in behandeling

Moet een beoordeling geven over iets wat ik gekocht heb ,maar wat ik gekocht heb is nog in behandeling het enige wat ik gedaan heb is betalen verder heb ik nog niets weer gehoord. Denk dat ze beter een beoordeling over mij kunnen geven en bedanken voor de snelle betaling.

Vlotte levering

Pelletkachel gekocht

Ik zocht een pelletkachel en had op voorhand wat vragen. Via de mail kreeg ik snel en volledig antwoord. De kachel zijn relatief goedkoop en na de bestelling had ik de kachel binnen twee dagen. Van te voren werd ik gebeld of de levering uitkwam, maw een erg goede communicatie.

Snelle, correcte service

Nog niks gehoord van mijn bestelling

Wel besteld maar nog geen reactie

Positieve ervaring

Duurde even voordat op een eerste vraag per email werd geantwoord meer contact was daarna vlot en de pelletkachel werd zeer snel geleverd. Prima zaak !

Vlotte afhandeling van vriendelijk personeel

Toppie

Top tent

Zeer goed voor mekaar

Wij bestellen altijd pellets altijd keurig binnen 1 week geleverd

Prima service, levering pellet kachels, onderhoud van de kachels en levering pellets

Nog geen mening want spullen zijn nog steeds niet binnen

Zie titel

Tolbertervaart 1