Bestelling snel geplaatst en geleverd

Bestelling snel geleverd, chauffeur belde 15 minuten voor aankomst. Keurig op zijn plek gezet

Communicatie is maar pover

Toen ik vroeg naar het volgen van de regels ivm communautaire leveringen kreeg ik maar een koel antwoord.

Telefonisch goed geholpen, nog geen product ontvangen

Ik neem aan dat uw verzoek automatisch is aangemaakt. Ik heb het bestelde product nog niet ontvangen maar dat zal wel met de kerst te maken hebben.

Een terrasverwarmer op pellets besteld. Helaas was de kleur die ik besteld had niet meer in voorraad terwijl hij online nog wel te bestellen was. Heb een andere kleur moeten nemen die ik wel aan dezelfde voordeelprijs heb gekregen. Levering was supersnel. De dag na ons telefonisch onderhoud betreffende de kleur stond die aan ons deur. Top!

Geen ontvangstmail na het bestellen gekregen. Wel hebben jullie ff gebeld. Goeie ervaring.

Goed advies

Prima advies gekregen n.a.v. kapot onderdeel. Makkelijk te bestellen via de site.

Voor de eerste keer een kachel gekocht bij hen een prettige ervaring

Vorige week online een cayenne pro6 gekocht en afgelopen dinsdag al binnen. Nog een paar keer prettig telefonisch contact gehad. Product werkt prima,het is heel leuk om na 16 jaar pelletkachels te stoken kennis te maken met de nieuwste technieken. En na 16 jaar ervaring ben zelfs ik nog een poos aan het worstelen geweest met de parameters af te stellen,maar hij werkt prima.

Snelle afhandeling naar tevredenheid

Besteld en volgende dag geleverd. Prima service

Simpel te zeggen - besteld -> geleverd

Op zondag pelletkachel met uitgebreide pakket van afvoerbuizen besteld -> dinsdag na middag een telefoon over levering gekregen -> wonsdag 9:00 uur !!! geleverd (van Friesland tot Noord Brabant). Vlakbij voor kerstdagen - echt goede leverancier. Beste Blue Solid - ik wens alle julie fajne kerstdagen en voorspoedig nieuwjaar.

Lage prijs, goeie service

Lage prijs, levering volgens afspraak, prima geregeld

Ik heb een terrasverwarmer geleverd gekregen die niet behoorlijk werkt.

Bij eerste gebruik ontstond een gevaarlijke toestand omdat gloeiende asdeeltjes naar buiten geblazen werden met risico op oogkwetsuren. Ook ging het toestel steeds in alarm en diende ik telkens de batterij af en aan te koppelen. Bij tweede gebruik werkt het nog veel slechter. Ik heb een en ander beschreven in 2 mails. Op de eerste mail heb ik geen antwoord gekregen en heb ik jullie zelf opgebeld om feedback te krijgen. Na tweede mail kreeg ik(vandaag) een antwoord waaruit ik het gevoel krijg niet ernstig genomen te worden. Ik heb geantwoord en hoop dat er snel een oplossing komt.

Geen commentaar, alles in orde

Vlugge levering en alles aanwezig tot een aansteker en aanmaakgel.

telefonisch bereikbaar en correct te woord gestaan

Snelle levering, goede website. Helaas wel incompleet (naleveren) en niet de juiste beugel tbv pijp. Tevens niet geheel juiste omschrijving van afvoer set.

Perfect van bestelling tot levering!

Alles is zeer vlot verlopen. Ook de service bij vragen is perfect verlopen. In een minimum van tijd, zelfs op een zaterdag, had ik een antwoord op mijn vraag. Een zeer tevreden klant!

Via telefoon duidelijk info gekregen

Mijn vragen zijn via telefoon duidelijk beantwoord

De beste, overzichtelijke website ooit

Ik ben dagelijks bezig met internet en bezoek heel veel sites (vooral ook beroepsmatig). De website en shop is de NR 1 favoriet van mij. Alles wat ik wil weten staat er.

Snelle levering volgens afspraak!!!

Na mijn bestelling direct gebeld door Blue Solid en na twee dagen in huis. Top!!!!

problemen met bestelling

Bedoeling was één Qube terrasverwarmer met pellets te bestellen . Resultaat: de bestelling werd 4X uitgevoerd..... Ik heb geprobeerd om de 3 andere te annuleren. Weet niet of dit gelukt is ? 1 Qube werd besteld en betaald.

correct

helaas zat er een gebroken stuk in

Goede eerste ervaring

Eerste goede ervaring

Goede en snelle levering

Pellet kachel netjes geleverd. Er was wel een afvoer pijp beschadigd maar kreeg netjes de andere dag een nieuwe geleverd.

Supersnelle levering

Zeer snelle levering doch geen @-mail ontvangen voor opvolging levering.

Goede en snelle levering

Goede service en helder contact

Snelle levering en betrouwbaar

We hebben een terrasverwarmer op pellets gekocht (Qube in corten steel). Na een uitgebreide prijsvergelijking online, bleek deze bij Blue Solid maar liefst 200€ goedkoper te zijn dan elders. De levering verliep zeer vlot en we zijn blij met onze aankoop.

Tolbertervaart 1

9356VD Tolbert