Supper fijne webshop

Regelmatig leuke kortingen en acties. Goede producten en toe nu toe nauwelijks problemen, met een uitzondering dan had ik een kabeltje niet gekregen bij mijn smartwatch. Whatsappje gedaan en op een paar dagen was die weer geleverd. Perfecte behandeling!

OK

nette service

Goede winkel, veel te vinden, betrouwbaar, goedkoop

Megaruim assortiment voor alles telefoon heel veel te vinden Zeer betrouwbaar en in geval van een probleem uiterst klantvriendelijk Steeds een goede uitleg van het product, meestal ook een betere prijs

Altijd beter!

Steeds betere website, hard aan het werk om steeds meer en betere service te bieden. Zo zien wij het graag!

Kan geen verbetering bedenken

Alles op tijd bezorgd

Verzending zoals afgesproken mooi binnen de levertijd en ik werd meermaals verwittigd via mail en sms als er een update was. Producten gaan voor een topprijsje. Voor mij is het een 9 omdat het altijd beter kan.

topper

snel, topper

5 sterren

Geweldige website en zeer goede webshop, ook heel veel keus en zelden problemen De mensen zijn heel klant vriendleijk als je contact opneemt Retour service is 100% correct Kan geen verbetering bedenken!!

Super service!

Goed en snel!

Wat ik bestelde kwam volgens de afspraak

Prijzen meestal goed, prima service, goede ervaringen mee

kerstcadeautje mooi op tijd binnengekregen

Ons zoontje zal hier zonder twijfel heel blij mee zijn! We vonden deze robot dino enkel bij stuffenough en tevens aan zeer schappelijke prijs. de dinosaurus ziet er geweldig uit! bedankt!!

OK goed

Doe zo verder

Bestel vaak en ben altijd tevreden

Pakketjes komen altijd op tijd binnen. Krijg bericht van de verzending en weekje later komt het pakket. Nog geen klachten gehad :)

geen klachten goed geregeld

ruime keuze en juiste afhandeling van mijn bestelling

Probleem volledig naar wens opgelost

Chapeau aan David van de klantenservice voor de uitermate goede service. Bestelling gekregen maar het was niet het juiste. Blijkbaar was het verkeerde model gestuurd door een fout. Ik heb een foto gestuurd op vraag van David en na een berichtje werd ik gemeld meteen dat er een vervanging onderweg is. Die is vandaag aangekomen.

Heb alles vandaag gekregen net op tijd!

Prettig

Toppie

Goede communicatie, levering op tijd. Vorige bestelling moest een stuk retour dat werd ook vlotjes behandeld. Nieuw stuk heel snel gekregen. Zou ik zo nog 'ns doen!

Kachteltje

Goede ervaring. Kreeg het optijd binnen en het toestel werkt uitstekend. Lekker warm!

Helemaal top!

Erg fijne webshop, retour snel verwerkt en redelijke prijzen. Geweldig!

rap toegekomen

chapeau!

Toffe webshop met veel keus en goede behandeling van de klanten

Het is een uitgebreide selectie van producten en een overzichtelijke site. Bestellen en betalen achteraf is allemaal mogelijk. De verzorging en bezorging is geweldig. Kwalitatief gaat vaak goed.

snel en correct!

alles goed te vinden en makkelijk bestellen

prul en werkt niet

laad niet op ,maakt geen video ,,triestige contact methode via sms of op watt apps ,maar reageren na 3 dagen wel op hun mail ,,retourbeleid is ook niks waard ,,bij mij nooit nog iets van deze brol Stuff Certified® Security Camera Glasses Bril DVR - 720p.;gelukkig betaal ik via paypall heb het al ingediend voor behandeling

Vind het een prima webwinkel van kwaliteit

Kben heel content alles wat ik besteld heb t was goede kwaliteit En zoveel in het assortiment dat je nergens anders meer moet kijken

Gewoon goed

Vind het een goede winkel. Je bestelling altijd netjes en snel in huis. Meer moet dat niet zijn.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren