Site is top en service ook

In een keurig pakketje en de betaling achteraf is eenvoudig

Prima bedrijf.

Uitgebreid aanbod, correcte levering en goede service!

Wij zijn fan!

Heel goede producten aan een toprrijs. Levering verloopt over het algemeen heel vlot. De keer dat er toch iets fout ging werd alles netjes opgevolgd door de klantendienst en krijg snel updates over een nieuwe levering.

Fuyez ce sont des voleurs

Article retourné en Belgique jamais remboursé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Artikelen en levering

Pakketjes in goede staat ontvangen en op tijd geen problemen gehad. Prijzen kan soms iets duurder zijn maar over het algemeen vrij goed. Het enige nadeel is dat veel artikelen door andere leveranciers geleverd worden, en dan heb je een langere levertijd van paar weken.

Aan te raden

De website is goed gemaakt, je vindt makkelijk zaken en het is goede service. Hoedje af!

Opgelet levering

Vlot, correct en klantvriendelijk. Maar die levering bleef op zich wachten! Zou liever m'n bestelling op tijd hebben dan een korting voor het ongemak...

XX

Goede ervaring met stuff nough

Betrouwbaar adres

Erg tevreden met de klantenservice, altijd snel en vakkundige levering. Kleine tegenvaller maar dat werd courant opgelost. Vanalles te vinden op de site.

Aankoop is goed gegaan

Goed aanbod, goede prijzen en tijdige bezorging. Netjes!

Afspraken zijn volledig nagekomen heel juist en professioneel

Fijne webshop met correcte service. Als ze zeggen dat het de volgende dag komt dan is dat ook zo! De bestelling is van goede kwaliteit en de prijs ligt gped tov. concurrenten. En de producten komen in goede staat aan, das ook belangrijk.

Goed bedrijf

Snelle reactie ook als er iets mis is Prima acties Prima product

snelle afhandeling

correct

Goede prijs voor de kwaliteit

Ik heb al diverse artikelen besteld en nooit gedoe gehad over een bestelling. Soms is er een vertraging en dan is de uitleg wat moeilijk te begrijpen of onvolledig dat kan beter zou ook graag nederlandse pagina krijgen om de bestelling te volgen.

Voor mij prettig winkelen

Mijn bestellingen zijn altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Heel transparante service van begin tot einde. Ik heb diverse artikelen besteld en geen gedoe gehad over een bestelling.

in orde

alles in goede orde ontvangen

Lange levering

Goede plaats om te kopen. Duidelijke info en uitmuntende service bij problemen. Alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd...

Geweldig ervaring

Levering is betrouwbaar Het gemak van een groot assortiment Service achteraf ook altijd goed Geweldig ervaring

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden

Veel producten en snelle levering

Ongeloofelijk breed aanbod. Er is altijd duidelijkheid over wanneer je je pakket kan verwachten. Als er iets veranderd krijg je direct de nieuwe informatie. Zelf heb ik nog nooit problemen gehad met betalen en de bezorgtijd.

toppie

snel, makkelijk

TEVREDEN

Verschillende dingen van het bedrijf besteld en dat ging altijd heel snel en eenvoudig. Af en toe een seen vertraagde levering daarmee kan ik leven zeker omdat je dan een korting krijgt voor de volgende x.

geweldig geholpen!

snelle service!!

Topervaring met Stuff Enough!

Een prima prijs-kwaliteits verhouding. Altijd keurig op de hoogte gehouden van de levertermijn, vlot kunnen vinden wat ik nodig had en toevoegen aan mijn winkelmand. Tot onze verbazing rapper geleverd dan werd gemeld.

Topervaring met Stuff Enough!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren