Zeer slechte site, niet bereikbaar voor retourneringen

Zeer slechte site, site is totaal niet bereikbaar, retouneren is praktisch niet mogelijk en rommel komt uit China, kun je beter bij AliExpress bestellen.

altijd correct

prima en levering klopt altijd naservice is makkelijk je stuurt gewoon een mailtje' altijd correcte mensen

Eerste plaats waar ik kijk@!

Fantastische service, en altijd goede producten

Jamais déçu

Le service client est parfait Toujours livré à temps Merci beaucoup pour cela

mooi gedaan

dik in orde zoals beloofd

Fijn shoppen

De lever tijd was iets langer dan verwacht maar producten heel goed en zeker voor de prijs. Contact met de winkel is soepel en er is een goede garantie regeling.

Niet teleurgesteld

Komt gewoon snel aan zou alleen graag de vervorder willen kiezen

Ben heel tevreden

Je kunt erop vertrouwen, leveren naar de afspraak en bieden geweldige service. Bij een foute levering werd dit professioneel en snel opgelost. Klantvriendelijkheid is perfect.

Alles wat ik bestel komt goed aan

Goed bedrijf komen afspraken na. Brstellingen meestal op tijd.

Snelle levering, goed verpakt.

Tweede keer goed!

Tweede aankoop ging even goe als de eerste. Levering was een dag later dan verwacht maar prijs en service zijn verder ideaal. Je bent ook altijd goed op de hoogte van de zending gehouden.

Enkel lof

Zeer betrouwbare webwinkel. Veelzijdige service die met je meedenkt. Steeds scherpe prijzen.

Degelijk

Goed in orde

Grote en betrouwbare webshop. Goede service en laag in prijs. Achteraf betalen vind ik ook ideaal. Tot nu toe zijn alle bestellingen duidelijk en helder afgehandeld. Top zegik.

tevreden klant

bestellen gemakkelijk aflevering volgens afspraak zeer ruimte keuze en stipte levering

Top! Duidelijke site, snelle levering en goede informatie!

Nog geen slechte ervaring gehad

Het bedrijf levert snel en heeft goede klanten services. En goede prijs. Als iets misloopt kan je even mailen en krijg je een oplossing meedenkend met de kklant. Verbeterpunt is dat ik heel moeilijk iets vind op de site er zijn heel wat verborgen plekjes zowaar.

Ontzettend slecht!!!

Ontzettende slechte site. Advies. Bestel er NOOIT wat. Je krijgt je artikel niet. Wel betaald uiteraard. Dit was dus duidelijk 70 euro weggegooid. Ik ben ontzettend boos en teleurgesteld. Heel veel contact gezocht met het bedrijf uiteraard maar kreeg een kleine vilten worteltje van 4 cm in plaats van mijn bestelde horloge. Nooit hier iets bestellen is mijn advies

+++

aucun problème communication rapide

Netjes.

Ze hebben bijna alles voor een goede prijs en leveren snel. Ook bij eventuele issues zoeken ze naar een passende oplossing.

Top bedrijf!

Bestel regelmatig

Meestal goed verloop en niet goed snel geld terug

Regelmatig bestellingen geplaatst en totzover nooit problemen gehad. Als het niet goed is kan het makkelijk terug.

Goed hoor

De webpagina is in orde

altijd goed !!

duidelijke informatie over de bestelling en goede service. flexibele betalingsmogelijkheden en keuzes. soms wat duur, maar grote kortingen. na een foute bestelling toch nog alles goed kunnen regelen met de klantendienst om op het juiste adres te leveren zonder fratsen.

super assortiment

snelle service en groot aanbod!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren