Lekker makkelijk

Geen gedoe, snelle levering, keurige behandeling ook bij contact.

Als je iets nodig hebt kan je het hier goedkoop krijgen

Super bedrijf Doen wat ze beloven Ook betaling achteraf mogelijk, zonder gezeur!

geen minpuntjes

lekkker makkelijk en super service

Geweldig geregeld.

De ervaring met Stuff Enough is tot nu toe goed. Duidelijke webshop en heldere status updates van de bestelling. Betrouwbaar, snel en niet te duur. Geweldig goed geregeld!

Bestelling ging heel vlot

Geen commentaar nodig. Mooie webshop en eerlijke prijzen

Bijzonder!

Snel opzoeken wat je nodig hebt en makkelijk betalen Ook alles afgerond op een professionele manier. Voor ons nog een keer!

Een fijne winkel

Veel keuze en bij mij komt het op tijd aan

lcd scherm

zeer snelle levering ook gemakkelijk in elkaar te steken

Prima oplossing, rechtzetting

Goede levering bij dit bedrijf en als er iets misgaat wordt dat snel aangepakt & opgelost door de klantenservice. Enkel men eerste berichtje is niet goed aangekomen daar had ik geen antwoord op. Nieuw product binnen enkele dagen na het eerste antwoord, keurig dus!

Topervaring !

goede webshop

precies zo als verwacht ruim aanbod van artikelen nooit gedoe snel en accuraat tevreden klant

Helemaal goed !

Van bestelling tot verzending tot ingebruikneming, helemaal fantastisch !

gaat iedere keer prima

weeral tevreden goede service!!!

Doet wat je ervan verwacht

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de levering. PRoducten zijn op orde.

Prima service, zoals het hoort!

Alles werd sneller geleverd dan beloofd, het zijn super producten en het is ook snel als je iets terugstuurt. Verder mooie en overzichtelijke site.

Netjes

Op tijd

Meerdere spullen gekocht

Geen negatieve ervaringen gehad. Spullen komen op tijd toe op de afgesproken tijdstip.

Voor mij helemaal goed

De levering was zoals gepland, op een weekje binnen. De producten zijn grotendeels naar verwachting ontbrak enkel een handleiding. Je weet waar je aan toe bent. Aanrader.

Prima service & Producten

Heel gemakkelijk om iets te bestellen.

Snel en accuraat

Goede producten met langere levertermijn

De levering was zoals gepland binnen de 2 weken in huis. Langere levertijd dan meeste webshops is het wel, maar accuraat. Een product was niet meer leverbaar maar heb gratis een betere gekregen dus ik blij! Ook achteraf betalen heel fijn.

5 sterren

Leuk - meteen behandeld en geen tegenvallers.

Prima afhandeling van de bestelling

Groot assortiment, top levering en redelijke prijs kwaliteitsverhouding. Topper!

Vlotte levering tegen een goede prijs, serviceafdeling is goed te bereiken en helpt de klant zoals het moet, over het totale pakket een ideale shop.

Altijd goed

De prijs is scherp, de site is erg makkelijk. Doen altijd precies wat je van ze verwacht!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren