super website

fijne webshop breed assortiment snelle levering geen klacht gehad

Snelle bestelling, levering netjes verpakt, meermaals

De titel vat het mooi samen. Heb al vele bestellingen gedaan en nooit problemen gehad.

Gewoon goed

Gewoon goed geen opmerkingen

goed maar de informatievoorziening op de website is niet compleet

grotendeels goed, we hadden een late levering en het was niet duidelijk waar het afgeleverd was maar na een berichtje naar de helpdesk was er snel duidelijkheid. best wat meer informatie geven op de site.

Prima aftersales

Je wordt snel bediend Een apparaat werkte niet, na 1 mailtje werd een nieuwe gestuurd Meeste dingen zijn prettig geprijsd

top internet bedrijf

zoals reeds aangegeven aan de klantendienst 5 sterren; geen problemen, afspraken worden nagekomen

betrouwbaar

werkt betrouwbaar .

Zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling was op een week in huis en precies zoals ik verwacht had. Je kan niet bellen maar mailen is geen probleen. Mijn vraag bij de helpdesk werd heel snel beantwoord. Doe zo voort.

Geen negatieve punten te vermelden!

Echt een webshop met goede service heel blij van onze bestelling!

Topbedrijf

Geweldige online service. Accuraat en op tijd zonder problemen. Leuke acties!

Goed en snel afgehandeld

Heel tevreden

blij van de service, levering ?

ben over het algemeen erg tevreden over de behandeling en service. alleen qua levering is het heel iets anders dan verwacht. meeste winkels duurt het niet zo lang.

Goede ervring met deze winkel

Als er iets mis is met het bestelde item of je hebt verkeerd besteld is omruilen geen enkel probleem heel fijn want soms kan ik al die modellen niet meer volgen... En t product is ook goed.

weerom goed

Zelden tegenvallers

Klantenservice is goed, vriendelijk en behulpzaam. Ook als er producten niet meteen op voorraad zijn word altijd goed opgevolgd door hen.

verzenden 10/10, site 7/10

verzenden perfect, zoeken is nogal traag ! vind niet snel iets terug tenzij je alles doorgaat

Wat een plezier!

Fijne shop om te winkelen en je word qua prijs niet teleurgesteld. Leveringen zijn af en toe later maar geen probleem voor mij persoonlijk... Komt altijd netjes toe.

Het is een grote goede winkel

Je kan er voor veel terecht vanalle telefoon toebehoren. Leveringen zijn (meestal) op tijd en verkeren in goede staat. Als het niet op tijd is dan beantwoorden ze je vragen heel punctueel. Tot op heden geen serieuze problemen gehad. Een plezier om bij te kopen!

Toppie

Snelle en correcte levering

Aanrader

Prettig besteld Goede levering Goede respons Prima in orde

Chapeau

Tot nu toe werden mijn bestellingen correct en vlot afgehandeld...Leveringen zijn bijna altijd op tijd met soms een dag langer..Ook de na service krijgt van mij 5 sterren...chapeau

Goede kwaliteit en verzorgde levering

Toffe webwinkel!!

Onze bestellingen komen altijd op tijd aan en bij vragen is het altijd nette service. Prijzen zijn niet alitjd het beste maar meestal goed genoeg. Kortem wij hebben geen klachten!!

Vandaag alles binnen

Het kwam in twee stukken maar sinds vandaag heb ik alles merci!

goeie service veel keus snel geleverd

zeer correct zeer snel en goed verpakt van levering wat een organisatie!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren