Gewoon Top

Retourneren geen probleem met een goede en correcte afhandeling zeer goed luisterend en de bestelling aangepastr aan mijn wensen

Beter kan niet!

Tweede bestelling die goed loopt is een review waard! De levertijden die zijn vereld op de site worden ook gehaald. Het zijn altijd goede spullen en nog geen onenigheden gehad. Klantenservice antwoord je snel als er een vraag is. Goed bedrijf!

Ik vind het super

Alles wordt netjes en optijd afgeleverd en is duidelijk

Site simple et bon

Le site est très soigné et clair. J'ai toujours pu passer mes commandes facilement jusqu'à présent. Aucune plainte.

Nooit problemen

Als ik iets bestel klopt het altijd en leveren is naar afspraak

Goed wat mij betreft

Vlugge levering aan huis. Nette site met eenvoudige betaling achteraf, Speelgoed netjes ontvangen.

Cover voor telefoon

Hallo met Cecil voor mij is het een hoge beoordeling omdat ik uitsteking geholpen ben

goeie service

bestel af en toe iets voor de gsm en net ook een waterpistool gekocht voor de zoon. altijd tevreden geweest en de zoon is er ook blij mee! het wijkt precies wel wat af van de foto?

Op tijd, goede prijs, goede aftersales!

Pakjes kwamen steeds tijdig toe. Prijs is goed, en de qualiteit ook. Keertje iets ontvangen wat niet naar verwachting was. Kon meteen terug voor iets anders.

Gewoon goed , snel besteld , snel geleverd.

Betrouwbare webshop

Heel tevreden,en vlug geleverd

Altijd correct

Tevreden over het gehele bestelproces en de levering. Je word goed geïnformeerd over je bestelling en kunt snel contact met ze opnemen met eem mailtje. De bestelling komt meestal op de afgesproken dag met hier en daar een uitzondering. Zou het aanbevelen.

In orde

Niks op aan te merken :)

Top site

Ik heb alles wat ik besteld heb ook ontvangen dus ik ben tevreden. De verpakking was heel stevig maar zag kwam ook gewoon toe in een bruine doos.

goed!!

heel goed, besteld en gekregen op tyd.

Voor mij een goede winkel, meerdere aankopen

De prijs is niet altijd scherp en kan blijkbaar soms verschillen, maar ben altijd heel blij met de kwaliteit van alle artikelen. Website is overzichtelijk en er is heel wat te koop. Telefonisch kan je ze niet bereiken maar per email lukt het prima.

Goed behandeld en geen tegenvallers

Snelle behandeling bij vragen kan je krijgen op whatsapp Prima nazorg

goed behandeld en weinig tegenvallers

bestel hier regelmatig meestal netjes soms wat trager maar als je kan wachten is het goed

Topper!

Pakketjes komen snel binnen Assortiment is zeer uitgebreid Super zo doorgaan!!

Top bedrijf !!

Snelle service. Verkeerde bestelling gedaan, direct via whatsapp geannuleerd en omgezet naar de juiste modellen voor het was verzonden.

Altijd een eerlijke prijs, tijdige levering en grote keuze

Een online shop die de gemaakte beloftes waarmaakt. Steeds juiste verzending en makkelijk retouren indien het product niet aan de verwachtingen voldoet. Zou een bestelling vertraging hebben nemen ze altijd verantwoordelijkheid ook al is het door de post. Ik bestel regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld.

Quelle belle compagnie !

Rarement un problème, et le seul problème que j'ai eu a été résolu en douceur

Ik ben fan!

Ben al een tijdje klant. Het assortiment wordt steeds ruimer. Bestellen is gemakkelijk.

Kwaliteit goed, Levering goed, Retouren minder goed

Stuff enough (nogal lange naam ;>) heeft goede producten en leveren hun producten goed verpakt en netjes af. Als het niet kan geleverd worden dan komt het naar een punt dichtbij. Erg fijn als je weet dat je tijdens bezorging toch niet thuis zult zijn. Retourzenden was niet super makkelijk want er zijn geen labels of dergelijke. Moet gewoon via de post manueel gedaan worden.

Ideaal!

Goede prijs/kwaliteit. De informatie die ze geven bij producten klopt altijd en de producten worden volgens aspraken geleverd. Wat wil je nog meer.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren