goed en snel geregeld

alles snel en soepel geregeld zowel kantoor als de chauffeur denken goed mee container word netjes geplaatst waar aan gegeven top bedrijf zeker een aanrader

Goede levering conform afspraak en container ziet er top uit! Bedankt

Super service

Eenvoudig te bestellen, ze denken met je mee en leveren een prima product, zo in je voortuin!

Snel en perfect geplaatst

Vriendelijke schauffeur

Perfecte service, precies op de plek neergezet wat gewenst was (10! Meter vanaf de straat)

Vriendelijke en meedenkende chauffeur. Schone, bijna nieuwe container. We zullen met plezier onze meubels erin opslaan.

Prima service, netjes op de paars gezet en keurig op tijd.

Prima geregeld.

Fouten in de planning en de facturatie worden gecompenseerd door een perfecte aflevering.

Er ging wat mis bij de planning, de opgegeven dag en tijd van afleveren klopten niet, en het factureren van de sloten die werden nabesteld ging uiterst moeizaam. Ik werd echter steeds vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De aflevering van de containers verliep vlekkeloos. Ruud is een zeer aimabele chauffeur en bovendien een vakman die de containers perfect op hun plek heeft geplaatst wat nog helemaal niet gemakkelijk was. Dus met wat verbeteringen in de afstemming tussen voorbereiding en uitvoering is CBOX een topbedrijf!

Top geregeld

Was echt top geregeld

Uitstekende service

Een hele nette 10ft container gekocht, snel en correct afgehandeld. De communicatie van aankoop tot aflevering gaat makkelijk, erg vriendelijk chauffeur die de container zorgvuldig afleverd. Dikke aanrader.

Helder transparant coöperatief

Prettig zaken gedaan en zelfs op korting gewezen ( black friday) Chauffeur vond alles prima en container is precies op zijn plaats gezet. Top

Zeer aardige en behulpzame chauffeur!!

Was geen makkelijk adres, goed geregeld .

prima op ze plek neergezet

prima op ze plek neergezet

Goedemorgen service

Goedemorgen service en ziet er heel goed uit. Wij hebben tijdens de verbouwing deze box gehuurd. Super blij mee, schoon, ruim en zeer goede opslag met ventilatie

Zakelijk, simpel en snel en vriendelijk

Zeer positief!

Uitstekende service

Makkelijk en alles van te voren duidelijk, fijn proces! chauffeur Michael was superaardig en heeft ook nog geholpen de container waterpas te zetten.

Zeer behulpzaam, duidelijke prijzing

Als ik iets aan moet geven wat minder was dan de afspraak voor aflevering die in eerste instantie niet goed was. Box kwam twee dagen later. De container had een mooie houten vloer en was super voor het opslaan van onze meubels.

Mooie container, vriendelijke chauffeur

Goed geregeld, snelle levering, vriendelijke meedenkende chauffeur! Ook verkoper Sander vriendelijk en behulpzaam! Ik hoop binnenkort nog een container te bestellen bij CBOX

Keurige service, complimenten voor de chauffeur

De container is op de afgesproken datum netjes geplaatst door de chauffeur èn beter dan dat we zelf bedacht hadden. Zeer tevreden over de communicatie en het feit dat de chauffeur te volgen is (zodat goed te zien was wanneer hij zou arriveren).

een zéér professioneel bedrijf

op tijd geleverd en gehaald door Michael prima prijs office medewerkers ook zeer correct vriendelijk en meedenkend over plek plaatsing container

goede informatievoorziening.

Keurig op tijd. Aardige chauffeur. Container keurig en schoon.

Correct

Jullie doen je best om de klant tevreden te stellen, en dat is jullie goed gelukt.

Op tijd geleverd, volgens afspraak.

Chauffeur beleefd en gewillig om de container daar te zetten zoals ik wilde. Ondanks enig stuur werk en afstempeling geen enkele terrein schade. Mooie container waar ik lang plezier van ga hebben. Ben tevreden bedankt.

Komt alle afspraken na.

Flexibel en snel. Goed overleg mogelijk.

Precies volgens afspraak

Ook zonder mijn aanwezigheid perfect afgehanderd

Elbaweg 11

1044AK Amsterdam

(0)85 013 7208 / (0)6 1183 4202

Over CBOX Containers Netherlands B.V.

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: - Zee- en opslagcontainers - Offshore DNV containers - Koelcontainers - Cabincontainers - Milieucontainers Bij CBOX Containers kan je rekenen op kwaliteit. Je hebt bij ons keuze uit een breed assortiment aan containers welke ook nog vanuit onze grote voorraad kunnen worden geleverd. Na het plaatsen van een order kunnen wij de containers met eigen kraanwagens binnen 48 uur leveren.