Ik werd goed geholpen door de medewerkers.
Beste Dilara, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om terug te lezen dat u geheel naar wens geholpen bent. Wij zien u in de toekomst graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Goede service, bellen enige tijd na ontvangst om na tevragen of alles naar wens is, heel netjes !
Beste Marinka, Bedankt voor uw feedback. Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar. :) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Nog voor ik iets besteld had werd het product in goede vertrouwen al opgestuurd door een zeer vriendelijke dame van de klantenservice
Beste Monique, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u geheel naar wens geholpen bent. Wij wensen u nog heel veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! ;) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
hier kunnen een groot aantal bedrijven nog wat van leren ! prima service , snel en een duidelijke website !
Beste Rob, Bedankt voor uw feedback. Wat een mooi compliment! Fijn dat u zo tevreden bent en hopelijk zien wij u in de toekomst nog eens terug. ;) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Ik had me twijfels over een douchecabine qua afmeting, gebeld met klantenservice en top geholpen en nu heb ik een prachtige douchecabine.
Beste Farshad, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u geheel naar wens geholpen bent door onze klantenservice! :) Wij staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Op tijd geleverd, zeer goed en netjes verpakt. Ondanks de buitenlandse beschrijving zeer duidelijk en makkelijk in elkaar te zetten en monteren. Fijne douchecabine waar mijn mams nog jaren plezier van gaat hebben!! (De reden van 4 ipv 5 sterren is vanwege de buitenlandse beschrijving)
Beste Bertina, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u 'mams' nog heel veel plezier toe met haar gloednieuwe douchecabine. ;) Hier kan zij inderdaad zeker nog jaren van genieten! Uiteraard ook bedankt voor de tip, wij zullen dit zeker meenemen ter verbetering van onze service. En hopelijk zien wij u in de toekomst nog eens een keer terug! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Bestellen ging er makkelijk. Gebeld voor het maken van een afleverafspraak en door de chauffeur een half uur vooraf. Beide waren netjes en vriendelijk.
Beste Angele, Bedankt voor uw feedback! Goed om terug te lezen dat u geheel naar wens geholpen bent. :) Wij staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Wij waren niet thuis, hebben zij het product tegen de voor gevel gezet :-(. Nooit meegemaakt.
Beste Fikret, Allereerst bedankt voor uw feedback! Wat spijtig om te horen dat de levering niet geheel naar wens verlopen is. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben het direct voor u uitgezocht en zien dat uw bestelling niet door onze persoonlijke bezorgservice, maar door DPD geleverd is. Mijn collega heeft u hier woensdag dan ook direct over gemaild, om na te vragen wat er precies voor gevallen is en uw ervaring samen terug te kunnen koppelen naar DPD. Helaas hebben wij hier nog geen reactie op ontvangen. Wij horen alsnog graag van u terug. We vinden het namelijk erg spijtig dat uw ervaring bij ons, door een levering van een externe bezorgservice, zo vertroebeld is. Wij hopen u dan ook verder te kunnen helpen en zien uw reactie graag tegemoet. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u toch nog met een top gevoel van uw gloednieuwe aankoop kunt genieten! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Internet werkte even niet helemaal mee maar gebeld met Sanexo en snel en goed geholpen en ook levering helemaal volgens afspraak.
Beste Anneke, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat mijn collega's u telefonisch te woord hebben gestaan. Wij vinden persoonlijk en passend advies namelijk erg waardevol. Hopelijk bent u net zo tevreden met uw gloednieuwe aankoop! ;) En mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag van u terug. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Heel blij met onze nieuwe hangtoilet met softclose zitting. Werd eerst gebeld door vriendelijke dame om bezorg afspraak te maken, chauffeur was vriendelijk. Mooi product. Super goed geregeld!
Beste Marianne, Bedankt voor uw feedback. Wat een leuk compliment, ik zal dit zeker doorgeven aan de vriendelijke dame én chauffeur! ;) Fijn dat u ook net zo tevreden bent met uw gloednieuwe aankoop. Veel plezier en we zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Prima service product was niet op voorraad maar ben netjes gebeld dat het product weer leverbaar was. Afhandeling, bezorging en service zijn zeer goed.
Beste Esther, Bedankt voor uw feedback. Fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Geniet van uw aankoop en wellicht zien wij u in de toekomst nog eens terug! ;) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
De wijze waarop Sanexo te werk is gegaan is als heel prettig ervaren. Men denkt mee! Men komt de afspraken na! De IR-douche die ons tot hen leidde is ook geplaatst en we vinden deze heel erg prettig! Maar ook de andere producten zijn prima. Kortom een zeer aanbevelingswaardig bedrijf!!
Beste Bas, Bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij u te hebben kunnen adviseren en helpen bij de keus voor een nieuwe douche. Het is dan ook erg fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent met zowel het product als met onze service. Daar doen we het voor! :) Wij wensen u nogmaals veel plezier toe met uw nieuwe aankoop en zien u in de toekomst graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Het is een top website. Goedkoop. Scherp op prijzen en kwalitatief producten. Personeel top aan telefoon communicatief en professionele personeel die echt weet waar het over gaat heeft mij goed geholpen. Bedankt.
Beste Semi, Bedankt voor uw feedback. Wat een fijn compliment; ik zal dit zeker doorgeven bij het team! Wij staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar en ook voor verdere vragen en/of advies kunt u bij ons terecht. ;) Voor nu wensen wij u in ieder geval nog heel veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
We hebben een douchecabine (vaste wand en een deur) bij Kiyoh gekocht. Deze werd snel en op de afgesproken tijd geleverd. Monteren was eenvoudig, maar de gebruiksaanwijzing kan beter (de leverancier moet eens bij IKEA gaan kijken). Voor 3 onderdelen was er een aparte handleiding. Maar als je ze goed leest en een beetje nadenkt, lukt het wel. Opmerkelijk: we hebben niet alle geleverde onderdelen hoeven te gebruiken (er zijn diverse configuraties mogelijk). Alle onderdelen passen goed, en maken een degelijke indruk. De klantenservice van Kiyoh was bijzonder. Een paar dagen na levering werd ik gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen, en of ze iets voor mij konden betekenen. Chapeau!
Beste Willem, Bedankt voor uw feedback. Allereest is het fijn om terug te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service als top ervaren heeft! Ook is het fijn dat u ons een tip meegeeft; wij zullen dit zeker terugkoppelen naar de leverancier. Zo kunnen wij beiden onze service nog meer verbeteren! :) Mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen, staan wij uiteraard graag voor u klaar. Voor nu wensen wij u in ieder geval nog heel veel plezier toe met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
De prijs is passend voor het product. Snel levering. De douchecabine is groot en ziet er mooi uit. Ik kan er andere klanten over adviseren
Beste Maria, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat uw douchecabine zo goed bevalt! Wij wensen u dan ook nog veel plezier toe met uw nieuwe aankoop en staan in de toekomst graag nog eens voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
De spiegel is prachtig, eigenlijk mooier dan ik had ingeschat! Het verwarmingsgedeelte zit precies opde goede plek. Het licht is zeker fel genoeg (daar maakte ik me zorgen over). Goede informatie over de bestelling en de bezorging. Hierna nog een keer gebeld door Sanexo om te vragen of alles naar wens was. Echt Service noem ik dat! Hieruit blijkt wel dat ze gewoon een goed product willen leveren en open staan voor feedback.
Beste Oene, Bedankt voor uw feedback. Naast klantvriendelijke service vinden wij goed en persoonlijk advies ontzettend belangrijk. Het is dan ook fijn om terug te lezen dat u dit ook zo ervaren heeft. Mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen, horen wij dit dan ook graag van u terug! Voor nu wensen wij u in ieder geval nog veel plezier toe met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Keurig verpakt chauffeur belt van tevoren wanneer hij er is . Ook netjes na die tijd gebeld of alles naar wens was. Prima ervaring .
Beste J. Houwer, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Mocht wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij het graag van u terug. Voor nu wensen wij u nog veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Wij hebben een douchedeur besteld. De deur werd erg snel geleverd door een hele vriendelijk meneer, goede service en mooie deur!
Beste Heidi, Bedankt voor uw feedback. Erg fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Ik zal het compliment zeker bij de bezorger doorgeven! :) Nogmaals veel plezier met uw aankoop en wij zien u in de toekomst uiteraard graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Wij zijn zeer tevreden over het product en de service van Sanexo . De correcte levering - de wijze van levering (verpakking ) en de zeer vriendelijke bezorger hebben de renovatie van onze inloopdouche tot een feestje gemaakt . Het eindresultaat is Top !!! Wij zullen Sanexo zeker bij onze vrienden en bekenden aanbevelen . Met vriendelijk groet ,
Beste Hunting, Bedankt voor uw feedback. Wat een leuk en enthousiast bericht! Wij zijn blij u te hebben kunnen ondersteunen bij de renovatie van uw badkamer. Het eindresultaat is zeker erg mooi geworden! Wij wensen u dan ook heel veel plezier toe met uw nieuwe aankoop. Mochten wij u in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag van u terug. En ook voor uw familie en vrienden staan wij uiteraard in de toekomst graag klaar! ;) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Goed bereikbaar, heel behulpzaam en vriendelijk.
Beste Najim, Allereerst bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u geheel naar wens geholpen bent en onze service als uitstekend ervaren heeft! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, staan wij uiteraard graag voor u klaar. Voor nu wens wensen wij u in ieder geval nog veel plezier toe met uw nieuwe aankoop. ;) Met vriendelijk groet, Team Sanexo
Ben super tevreden vanaf moment van aankoop tot instalatie toe. Vriendelijke verkoper die alles goed demonstreerde en daarna vriendelijk en kundig team dat mijn cabine instaleerde. Product voldoet ook prima. Ik geniet meerdere malen per week van de stoom douchecabine en ook van de infrarood werking. Top
Beste T. Theunissen, Bedankt voor uw feedback! Wat fijn dat uw nieuwe infrarood stoomcabine inmiddels geleverd en geïnstalleerd is. Ik kan me goed voorstellen dat deze voor een echte ontspannen wellness ervaring zorgt. ;) Goed om terug te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop én met onze service. We zien u in de toekomst uiteraard graag nog eens terug. Voor nu wensen we u in ieder geval nog heel veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
We hebben bij Sanexo een aantal TECE artikelen gekocht, o.a. de Douche WC TECE One, een mat zwarte TECEsquare bedieningsplaat en een TECE Drain. Waanzinnig mooie artikelen! We zijn er bijzonder blij mee. Super goede service van Sanexo gekregen en goed ontvangen in de mooie grote showroom. Top!
Beste Isabel, Bedankt voor uw feedback. Wat leuk dat u langs gekomen bent in de showroom! En vooral fijn dat u hier zo goed geholpen bent. Veel plezier met uw nieuwe aankoop en wellicht zien wij u in de toekomst nog eens terug. Want ook dan helpen wij u uiteraard graag verder. ;) Met vriendelijke groet, Team Sanexo
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis alle wand- en vloertegels, divers sanitair, douchewand en douchedeur, alle kranen en diverse accessoires gekocht. Dit is een zeer servicegericht en betrouwbaar bedrijf waar je kundig wordt geholpen. Naast mooie materialen nemen ze de tijd voor je en zijn ze, wat een uitzondering is in de bouw, zeer oplossingsgericht. Het is fijn om te weten dat, als er eens iets is, ze niet wijzen naar een ander maar meteen het probleem oplossen. Absoluut een aanrader!
Beste Lisa, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Wij geven graag passend en eerlijk advies; fijn om te lezen dat u dit dan ook zo ervaren heeft. Uiteraard staan wij ook na de aankoop voor u klaar, bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen. ;) Nogmaals veel plezier met u bestelling en wij zien u uiteraard in de toekomst graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team Sanexo
I recommend it for everyone, so kind of people work there, helpful , so many chose of beautiful bath. Extremely perfect quality!! End everything happen so quickly. And I very happy with my new bathroom .;)
Dear K, Thank you for your feedback and recommendation! We are happy to hear that you are satisfied with our service and of course your new bath. I am sure it looks great in your new bathroom! Enjoy and we hope to see you back soon. ;) Kind regard, Team Sanexo
Onlangs mijn badkamer volledig laten renoveren door Sanexo. Vriendelijk en deskundig personeel, na het bespreken van onze wensen hebben we samen een tekening gemaakt en werd mijn bestelling geplaatst. Vanuit dit punt verliep alles snel en vakkundig, oude badkamer werd eruit gesloopt en de nieuwe badkamer werd geplaatst. Een enorm goede ervaring waar we eigelijk tegen opkeken. Het enige wat moeite kostte was keuzes maken! Wat een prachtig assortiment!
Beste Eline, Bedankt voor uw feedback. Erg fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent! Vakkundig advies staat bij ons hoog in het vaandel. Het is dan ook super om terug te lezen dat zo goed geholpen bent. Ik zal dit zeker doorgeven aan het team! ;) Nog heel veel plezier met u aankoop en we zien u in de toekomst uiteraard graag nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Team Sanexo
72 Wernhoutseweg
Wernhout 4884AX