Een top bedrijf

Zal ik iedereen aanbevelen

Is heel goed

Altijd goed geholpen. En zeer snelle levering

Goed en snel

Mooie producten voor een erg goede prijs

Duidelijke site, goede productne voor een erg scherpe prijs.

Kundig en duidelijk

Ik was op zoek naar een merk/kwaliteits laptop en kom uit bij Hardware4 sale. Ik heb aan Eric de gewenste specificaties doorgegeven en ben super tevreden met het resultaat. Alle lof maar dit bedrijf.

snelle levering goede prijs

ik koos een desktop(je) uit de categorie nieuwe computers maar ook deze was voorzien van een sticker refubished... geen probleem het werkt prima :)

Computer was geleverd maar maakte een beetje veel lawaai. Ik heb contact opgenomen, mocht meteen de desktop terugsturen en kreeg een andere opgestuurd. Top service. Zeer tevreden!!!!

Prima product

Goed werkende laptop en snel geleverd

Gewon goed

Snel , goed, betrouwbar.

Prima apparaat voor een lage prijs. Heldere info door medewerking. Vlotte bezorging.

Keurig geholpen.

Voor een nieuwe pc werd mij gewezen op Hardware4Sale en nadat ik Erik Rake heb gesproken of ik het product mocht komen bekijken ben ik naar Hilversum gegaan. Van te voren had ik mijn wensen voor de refurbished mini pc HP Elite Desk 800 G3 bekend gemaakt en na een goede en duidelijke uitleg inzake de mogelijkheden van het apparaat heb ik de pc gelijk mee kunnen nemen. Het blijkt een snelle en simpel te bedienen apparaat te zijn.

Veel voor weinig geld

Ook veel voor weinig geld en van goeie kwaliteit

Mooie laptop

Mooie laptop gekocht niet van nieuw te onderscheiden.en de levering was snel.

Goed advies en service

Had laptop gekocht, beviel niet, in overleg terug gestuurd, snel geld terug. Nieuwe uitgezocht, gezegd wat ik ermee wilde doen, advies was dat het allemaal kon. Heel tevreden met mijn nieuwe HP laptop, lekker snel en met docking op usb-c poort werkt alles, ook mijn ene scherm op vga.

Uitstekende ervaring

Perfect snel en accuraat.

Goed ervaring

Perfect service

Hartelijk dank voor de snelle en goede service

Ik ahd een klein laptopje gekocht dat ik snel nodig had: ik kon hem snel ophalen en is een erg fijn apparaat. Goede vriendelijke service

Waanzinnig veel kwaliteit,voor een kleine prijs

Altijd terughoudend geweest met refurbished,alleen niet bij hardware4sale Inmiddels al 2 laptops gekocht hier. Mijn volgende komt hier ook vandaan!

Snelle levering, laptop ziet er tiptop uit

Site en wat je koopt duidelijk. Hele snelle levering en de laptop zag er echt heel goed uit zoals beloofd. Niets op aan te merken. Dit was mijn eerste keer, dus uiteraard even afwachten komende maanden, maar vooralsnog lijkt het een prima aankoop!

Tevreden

Fraaie laptop gescoord Vlotte afhandeling Prima service

Produkt als beschreven

Produkt als beschreven. Goede communicatie Vlotte verzending naar afhaalpunt.

Bijzonder goede service en bereikbaarheid

Snelle levering met prio op mijn verzoek Advies en ondersteuning bij het troubleshooten gegeven toen bleek dat WIFI en Bluetooth niet werkten Ook kosteloos een nieuwe opgestuurd Met aardige, vriendelijke benadering

Beste in refurbished

Beste in refurbished

Order keurig en volgens afspraak geleverd.

Derde maal een order geplaatst. Deze keer telefonisch contact gehad voor bestelling. Heb daarin een eerlijk advies gekregen om niet voor de duurste optie te gaan.

grote keus - snelle service

laptop en pc gekocht - snelle levering - goed produkt

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.