Snelle en nette verzending.

Niet de goedkoopste maar een nette laptop gekocht. Snel verzonden en netjes ingepakt.

alles volgens verwachting

Makkelijk bestellen en te configureren

Toppie

Aankoop Hp mini pc, perfect als nieuw, alles conform info op website. Prima verpakt, levering snel. Gewoon aanrader, betrouwbare club.

Superkwaliteit

Tweede aankoop bij Hardware4Sale. De eerste keer goed telefonisch contact gehad over een aanschaf. Nu een mooie Dell laptop. Aangepast naar persoonlijke wensen, snel afgehandeld, veilig verpakt verzonden.

Veel waar en service voor je geld.

Ik koop al vele jaren bij Hw4S. Slechts één keer problemen gehad met een vaag defect, zichtbaar op het scherm van de laptop. Zelfs na een jaar netjes opgelost. Verder nooit problemen ondervonden op de gebruikte laptops. Er staan enkele freeware programma's op waardoor de laptops klaar zijn voor gebruik bij levering. Als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. De professionele laptops zijn erg degelijk en kunnen tegen een stootje, maar zijn wel een stuk zwaarder. Ik zie nu ook minder robuuste machines op de website, maar nog steeds prima laptops voor de aangeboden prijs. Waaronder mijn laatste aankoop, Lenovo V15.

uitstekend!

- snelle en vriendelijk reactie op vragen via de mail. - lage prijzen. - snelle levering. - zeer goede computers, laptops, enz. - kwaliteit voor de prijs. - ben meer dan tevreden met mijn bestelde desktop.

Goede afhandeling van het geheel. "What you see is what you get". Uit eigen ervaring goede, adequate service en afhandeling/terugsturen of reparatie van hardware.

Perfecte oplossing

Geleverde gereviseerde laptop was prima maar bleek een defecte accu te hebben. Na een mail werd direct een nieuwe geleverd waarin zij de kosten voor eigen rekening namen. Chapeau aan deze leverancier!!!

Snelle optimale service!

Ik belde naar de store en besprak mijn wensen en. 1 dag later ontving ik t pakket. De laptop zag eruit als nieuw. Had ik t maar eerder aangedurfd. Heel veel dank Erik!

nieuw product

Zie boven

positief, werkte gelijk

Eigen programma's erbij installeren was snel en de pc was lekker snel, helaas gooide windowsupdate even roet in het eten, maar na uninstal, werkte alles weer en kennelijk de 2e keer leverde het geen problemen op.

xx

xx

De laptop ziet er als nieuw uit! Werkt perfect en later toch nog office erbij gekocht. Communicatie is heel goed, netjes geholpen en terug gebeld.

Afgelopen week een refurbished computer gekocht. Op advies van Erik een passende pc gevonden. Ik had wel wat hulp nodig om alles naar behoren te laten werken, wat met Erik uiteindelijk uitstekend is gelukt. De computer ziet er inderdaad als nieuw uit en voorals nog werkt deze ook zo. Zou een ieder aanbevelen om bij Hardware4Sale en de deskundigheid van Erik overwegen om een van de producten aan te schaffen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zoals altijd prima

Keurig nette laptop en goede service

Snelle levering, laptop als nieuw en hulpvriendelijke service bij een vraag.

Perfect! Snel geleverd! Betrouwbaar!

Duidelijke website Precies en snel geleverd wat ik heb besteld Ziet er als nieuw uit!

Tevreden met mijn aankoop

Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader

Nette laptop

Bij Hardware4sale een hp elite 360x gekocht niet van nieuw te onderscheiden softwarepakket er bij gekocht goed verpakt en snel geleverd dit alles voor een goede prijs.

De kort geleden door mij aangeschafte pc is volgens mij inmiddels de derde via hardware4 sale. Ik heb met deze ruim 6 jaar gedaan. Dat is best lang Ook deze keer verliep het aankoop proces wederom heel soepel. Gewoon een goed bedrijf. Ze beloven binnen een halfuur terug te bellen als je een vraag hebt. Dat wordt dus ook gewoon gedaan. Echt geweldig

Je kunt op dit bedrijf vertrouwen

Door een foutje in de verzending is het meteen opgepakt en 1 dag later opgelost.

Snel geleverd en prima apparatuur!

Na de bestelling werd er meteen actie ondernomen en na twee dagen was alles netjes in huis. Niks op aan te merken verder!

Top pre- en after sales

Mooie laptop. Snel telefonisch contact. Al drie aankopen gedaan.

De installatie was al grotendeels voorbereid

Fijne Notebook computer in nieuwstaat. De Win 11 PRO installatie was al grotendeels voorbereid. In mijn geval was alleen de laatste uodate van 23H2 naar 24H2 nog nodig, dit verliep zoals gewoonlijk geheel automatisch. Ben erg tevreden in ieder geval.

Violenstraat 52

1214CM Hilversum

Over Hardware4Sale

Gebruikte en nieuwe computerapparatuur.