een ambachtelijk bedrijf met een écht luisterend oor

Naast de geleverde kwaliteit, welke een reden is om opnieuw te bestellen, heb ik ervaren dat deze mensen wel degelijk naar hun klant luisteren. Een bepaalde variëteit was niet leverbaar en ze lmieten mij dit weten. Ik legde uit waar ik naar op zoek was en gaf hen een paar ideeën, MAAR ik verwees naar hun ervaring en gaf hen 'carte blanche'. Ik was zéér aangenaam verrast toen ik mijn bestelling thuis bezorgd kreeg. Het Pierre Mouton-team zijn toppertjes

Vele bretels aangeschaft en zijn allemaal van superieure kwaliteit

Snel en goed

Had al meer bretels van jullie vandaar een nieuwe weer bijbesteld

Bestelling wordt exact geleverd binnen twee dagen

Beste bretels!

Na teleurstellende ervaringen met eerder aangeschafte bretels (andere merken) onlangs een bretel besteld bij PM. Topkwaliteit! Degelijke constructie waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten. Goede verzending, ga zeker weer bestellen bij dit bedrijf!

De bretels die ik bij u gekocht heb ben ik zeer tevreden over . Het zijn stevige elastische banden en de clips ook Echt een aanbeveling

Mooie, bretels. Op tijd geleverd. Goed verpakt.

jarenlang plezier

ik heb deze bretels al jarenlang en de clips blijven het goed doen.

Geweldige bretels

Snelle bezorging

Heel goede service

Fijne verpakking

klantgericht, klantvriendelijk en oplossingsgericht

Bij een breuk in een van de clips werden mij per omgaande 2 nieuwe clips gestuurd. Top mensen!!

Prima bretels

Mooi afgewerkte bretels met veel keus. De klippen zijn net iets groter zodat deze perfect blijven zitten. Heb wel aangeraden om een andere bezorgdienst te nemen…

De bretels zien mooi afgewerkt uit.

Mooi afgewerkte bretels met een degelijke uitstraling. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit bij dagelijks gebruik.

Veel keuze in grote maten

Bretels met een lengte van 140 cm en vele kleuren fantastisch. Heb zelf een bretels met 4 klippen zit perfect

Mooi spul!

Stevige en fraaie bretels in één. Blij mee.

Prima kwaliteit en super service

Al een aantal bretels gekocht. Super tevreden over de kwaliteit, de service en klantbetrokkenheid!

In een woord:super!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Mooie bretels en snelle levering

Mooie bretels en snelle levering

Leveren snel en goed

Leveren topkwaliteit met volledige nazorg :)

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Betrouwbaar en professioneel proces in het verwerken en informeren over de voortgang van de bestelling, prima firma!

Mooie stevige bretels

Blijven ook goed zitten en de gespen gaan niet los.

ouderwetse kwaliteit ! en goed verpakt

een echte aanrader deze mooie bretels van Pierre !! draag mijn hele leven al bretels maar deze zijn supergoed !

zoals eerdere aankopen prima afgehandeld

Klein puntje van attentie : u levert bretels met "haken" zowel 3 als 4 punts. Bij broeken met twee lussen aan de achterzijde zitten deze lussen dicht bij elkaar. Als je de plitsing aan de achterzijde niet veel verder naar beneden schuift draaien de bretels het geen een irritant gevoel oplevert. Door het "kruispunt"veel verder naar beneden te schuiven wordt dat draaien opgeheven. mvg b de vries

Zonodig overleg is hier geen probleem.

Bij keuze van een riem kwam ik , met mijn omvang, iets in de lengte te kort. Bij contact bleek dit goed op te lossen en dat zonder extra meerprijs. Echt top.

TOPSERVICE

Door een fout van Post-Nl was mijn pakje verloren gegaan maar PIERRE MOUTON bezorgde mij een tweede levering. Dankjewel!

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.