Prima product

Vakwerk door vaklui

Zeer goed!!!!!!

Eenvoudig bestellen en zeer goede kwaliteit

Mooie producten

Best snelle levering, zo voor de feestdagen. Mooi, goed ingepakt. Ziet er goed uit, de producten. Heel veel keus.

Top service en gelijkwaardige producten.

Mooie bretels, en goeie riemen.

Prachtige bretels van topkwaliteit!

Bij het bestellen van de bretels was iets niet helemaal duidelijk maar ik werd gebeld en kreeg binnen twee dagen de bestelling al bezorgd;) Bovendien werd er korting gegeven van maar liefst 20% ivm Black-friday! En ja...wie houdt er nou niet van korting?

Goede kwaliteit

Al jaren ervaring met Bretels dragen fijn en rekken niet uit.

Uitstekende kwaliteit en service

Hoge kwaliteit en bij een defect klipje direct nieuwe bretel opgestuurd met retour bon. Heb meerdere bretels met leertjes in gebruik en ze zijn zeer sterk en goed!

Goed verpakt geleverd.

Bretels ontvangen, iets later dan verwacht. Ben er blij mee. Top

Kwaliteitsproduct

Voor het eerst deze bretels aangeschaft en onder de indruk van de kwalitet. Vergelijkbare producten met dezelfde prijs of duurder vallen in het niet !

Super betrokken!

Mijn pakketjes zouden geleverd zijn volgens Post NL maar niet dus. Paniek...het is morgen 5 dec. Direct een mail naar de klantenservice. De volgende ochtend werd ik terug gebeld. Als de bestelling niet voor een afgesproken tijd bezorgd zou zijn werd mijn bestelling persoonlijk thuis bezorgd. Gelukkig was het niet nodig maar het aanbod alleen....waar maak je dat nog mee?? Ben er nog steeds van onder de indruk. Kortom, super bedrijf met kwaliteit bretels.

In 1 woord geweldig bedrijf

Prachtig assortimenten mooie nieuwe vindingen waaronder de recent in het programma opgenomen speciale knopen voor bevestiging op pantalons om de bretels met leertjes zonder verdere ingrepen draagbaar te maken. Ook de kwaliteit van de bretels is van ongekende kwaliteit. Ook de communicatie is uitstekend en de zendingen gaan perfect. Beter kan gewoon niet. Han Wulffraat

mooie kwaliteit!

Ik heb voor mijn man bretels besteld, moest wel even wachten, maar de kwaliteit is zeer goed! en heel veel keuze! Mijn man is zeer blij en tevreden!

Vakwerk, prachtige kwaliteit

Je ruikt de geur van het ambacht! Leuk om ook het verhaal te lezen achter de bretel, alles word met aandacht en liefde gemaakt. Dat maakt het product al perfect. Het is een mooie dunne bretel, alleen mijn man moet er nog aan wennen hij kreeg het cadeau voor zijn verjaardag ;-)

Dik tevreden

Mooi

Verstellen lengte gaat stroef verder uitstekende bretels of zoals wij ze in Limburg noemen " helpen".

Fijn geholpen. Vertel het graag door.

Heel professioneel

Goede ervaring

Prima kwaliteit

Geen levering

Het is goed dat u vraagt om een beoordeling, ik was bijna vergeten dat ik nog een pakketje moest ontvangen. Uw pakketje heb ik dus niet ontvangen . Wat nu ?? Aanbevelen is lastig nu.

Kwaliteit en service

Mooie bretels, een enorme keuze, snelle bezorging en prima service.

ambacht levert veelal de mooiste en degelijkste producten.

Bretels snel besteld en bezorgd. En dan ook nog ambachtelijke kwaliteit.

goede keus perfect product

snelle correcte levering

Superbretels

Niet goedkoop, maar wel sterke uitvoering met brede clips

Prima bretels, stevige clips!

Jammer dat het rugstukje kunststof is i.p.v. rundleder zoals op de site is vermeld!…

Perfecte bretels.

Bent u op zoek naar goede bretels voor een mooie prijs? Die heeft u bij Pierre Mouton gevonden, dus u hoeft niet verder te zoeken. Prachtige bretels van uitstekende kwaliteit. Keuze uit vele soorten en dessins, allemaal ambachtelijk met de hand gemaakt. De service van Pierre Mouton is van dezelfde hoge kwaliteit: kán niet beter! Snelle verwerking en verzending van uw order. Keurig netjes verpakt met track en trace code.

precies wat ik nodig had

degelijk werk en betrouwbaar

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.