Het 'sterke' model bretel is dat, en comfortabel, zeer tevreden, top!

Ik draag doorgaans veel gereedschap aan m'n broekriem, de 'sterke' bretel maakt het 'draaglijk'. Hij mag iedere dag mee!

Snelle levering, prima klantenservice

Na melding van een probleem met een van mijn bretels werd de kapotte clip, ruim een jaar na de aanschaf, zonder verdere kosten vervangen. Heel fideel.

Heel mooi

Het begint allemaal bij de vele informatie die je kan terugvinden op de site. Dit geeft een duidelijk en eerlijk beeld van de site en het artikel. Daarnaast een ruim aanbod met fotos die voldoen aan de realiteit. Je komt dus niet bedrogen uit. Goede prijs voor een heel mooi afgewerkt product. Ik ben fan!

Beste site en kwaliteit / prijs

zeer goede site goede kwaliteit info word goed door gemaild

Beste site en kwaliteit / prijs

zeer goede site goede kwaliteit info word goed door gemaild

s.v.p. Maatstaven voor het verschil in lengte aangeven ?

zeer goed

het beste wat ik heb

Top kwaliteit en top service :)

Je wordt super netjes telefonisch te woord gestaan en goed geadviseerd. Helemaal fijn

prima!!!

Goed product en een snelle levering

Een erg goed product en een snelle levertijd

Prima ervaring met dit bedrijf

Al eerder heb ik dit bedrijf ervaren als zeer klantvriendelijk bij het omruilen van een verkeerd bestelde lengte. Nu ook weer gekozen uit uitgebreide selectie bretels, prompt de volgende dag afgeleverd in de brievenbus!!

Helemaal top!! Niet twijfelen maar kopen!

Wat een super service bij Pierre Mouton! Even getwijfeld over de maat maar gelukkig hebben ze informatie pagina's op de website staan waar je makkelijk erachter komt hoe je moet meten voor een bretel. Dit is echt een product wat van goede kwaliteit is. Ik heb er nu een aantal aangeschaft zodat ik ze kan afwisselen maar echt uitstekend gemaakt en sterk elastiek! Je hoeft ze hierdoor ook niet strak op te trekken want ze zijn verstelbaar zowel met de verstellers als met het rugstukje van de 4-clip bretel!

Teleurstellend

Er werd gevraagd of ik bretels in n cadeau verpakking wilde ! Kosten 2.50 € dan verwacht je iets leuks , niet n zielig papiertje . Belachelijk dat daar €2.50 voor wordt gevraagd Bretels : prima

Goed product en goede snelle service !

Ik raad Pierre Mouton zeer zeker aan !

aangepast aan mijn vragen, mooi en kwaliteitsvol

Ik had graag een bepaalde bretel in het blauw, maar dat was niet voorhanden na wat gechat met een medewerker bleek er ergens nog het juiste model voorhanden te zijn...en een week later in de bus

goede kwaliteit en levering volgens afspraak

Goede kwaliteit, met name de klemmen zijn top.

Prima.

Goed.

Geweldig comfort!

Deze keer, bij wijze van proef, voor 4 clips gekozen in combinatie met de soepele bretel. Dat bevalt zoals ik verwachtte erg goed. Iets minder enthousiast ben ik over de metalen kruizing fournituur. Beetje blikkerig vond ik. Ik adviseer Pierre Mouton om eens te onderzoeken om die ook in prachtig rundleder te vervaardigen. Verder gaaf product hoor. Ook over de levering alle lof. Vr. gr., André

supper bedrijf

zeer correct met af levering

Kwaliteit en service!

Ruime keus en snelle levering, maar bovenal: geweldige clips, want losschieten is er absoluut niet bij.

Professioneel en prachtige materialen

Duidelijke en overzichtelijke website - mooie en degelijke producten - goed bestelproces - vlotte levering. Suggestie : foto’s toevoegen van man met bretels met vier clips - op de rug gefotografeerd

vlotte levering en prima verpakt

de bretels voldoen aan de verwachtingen

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.