Snelle levering van een prima product

Na mijn ervaring met bretels van de concurrent kocht ik een paar bij Pierre Mouton. Ik besloot -op grond van minder goede ervaringen- het moment van de review eens uit te stellen. We zijn nu een jaar verder. De bretels van Pierre Mouton zijn na een jaar van intensief gebruik nog steeds perfect! Geen vervormingen van het elastiek, geen clips die losschieten, geen afname van de elasticiteit, integendeel. Gewoon een uitstekend product! Ik heb er meteen twee paar bijgekocht. Niet dat ik ze nodig heb, maar het assortiment is wel erg aanlokkelijk! Een aanrader mensen!

Prima prijs kwaliteits verhouding, gaarne meer zorg betreffende verzenden

Artikelen en prijs zijn prima. Jammer dat mijn brievenbuszending in de brievenbus gepropt was waardoor doos beschadigd was. Door deze handeling van postbode enkele vlekken op bestelde artikelen. Begrijp niet waarom artikelen onverpakt in verzenddoos zaten. Een (grip)zakje kan toch geen kwaat?

Hoge kwaliteit bretels

Prima bretels tegen een goede prijs

Onvolledige adressering

Adres werd opgegeven met huisnummer + toevoeging. Bij de verzending werd slechts gebruik gemaakt van het huisnummer zonder toevoeging zodat de levering uiteindelijk in 199 verkeerde brievenbussen had kunnen afgeleverd worden. Dit verplichtte mij PostNL op te vangen om te zorgen dat de bretellen in de correcte brievenbus terecht kwamen. Dit heb ik ervaren als erg vervelend daar PostNL wel eens (ook in dit geval) de oorspronkelijk vastgestelde .bezorgdatum wegens drukte veranderd. Heel vervelend! A. van Dam

van zeer goede kwaliteit

ik heb er al een paar bestelt in het verleden nog geen vouwtje kunnen ontdekken ??????

Zeer klantvriendelijk en geweldige artikelen

Er wordt een goed advies gegeven, zeer terzake kundig! Een goede service. De riemen en de bretels zijn fantastisch, heel blij mee!

Super geregeld

Pakket had vertraging door Post NL. Keurige reactie vanuit het bedrijf Pierre Mouton. Alles gelukkig bezorgd, super tevreden en dat al voor de 6e keer.

uitstekende service.

Alle bestellingen keurig op tijd volgens afspraak geleverd.

Nog niets ontvangen

Ondanks bevestiging bezorgd, tot op heden geen bretels binnen!

Prachtig handgemaakte bretels

Onder de indruk van de geweldige kwaliteit van de bretels die ik besteld heb. Het elastiek is van uitstekende kwaliteit. Vakmanschap ten top. Ben fan van pierre mouton.

Kado verpakking vond ik minder

Vakmanschap, kwaliteit en service

Bent u op zoek naar bretels, dan kunt u nu stoppen met zoeken, want dan bent u hier aan het juiste adres. Vakmanschap, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij deze leverancier en producent, waar alles nog met de hand en ouderwets vakmanschap wordt gemaakt. Enorme keuze aan bretels die van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn. Pierre Mouton levert ook deskundig advies als u dat nodig heeft. Voor mij geen andere bretels meer dan die van Pierre Mouton.

Topkwaliteit

Zeer degelijk en kwaliteitsvol materiaal.

mooie kwaliteit die zijn prijs absoluut waard is!

Weer een andere kleur besteld, na de goede ervaringen met de eerste bestelliing. Het elastiek blijft mooi elastisch zonder uit te lubberen. Wij zijn fan!

Werkt niet

Bretels met leertjes en knopen besteld om op verschillende broeken te kunnen dragen. Knopen glijden gelijk van de broekband af, houden niet op de stof, niet op katoen en ook niet op spijkerstof. Ben benieuwd of ik kan retourneren.

Een mooi en kwaliteitsvol product.

Levering binnen de vooropgestelde termijn. Kwaliteit overeenkomstig de info. Ik ben fan.

Zoals toegezegd

vakmanschap straalt ervanaf

Prima.

Goed en snel.

Het extra dikke en stevig elastiek staat behoorlijk uit elkaar boven de voorste clip. Wellicht alleen bij nieuwe bretels. Een transparante kleine clip ,zoals een haarclip, geschoven net boven de stalen clip biedt mogelijk een oplossing.

Mooie bretels, snel en correct geleverd.

Heb de work bretels besteld en daarnaast een paar voor de zondag... Vooral de work met haken zijn ideaal.

Service en persoonlijk contact was fantastisch!

Ik heb niet snel dat ik verrast ben door goede service of klantvriendelijkheid maar bij Pierre Mouton was dit echt fantastisch! Ik had een hele specifieke vraag die heel snel werd beantwoord. Ze dachten mee en kreeg precies de bretels die ik zocht. Ben d’r onwijs blij mee. Normaal vul ik dit soort beoordelingen niet zo snel in maar ze verdienen een topbeoordeling! Bedankt!

Yes!

Ik tob een beetje met mijn gewicht de laatste jaren, ondanks een vegan leefstijl, en mijn broeken blijven niet vanzelf meer op hun plaats.. Ik heb verschillende canvas riemen geprobeerd, maar trok vaak binnen korte tijd de gesp er af. Bovendien zat een strak gesnoerde riem nooit echt prettig. Ik bedacht toen om eens bretels te proberen. Na veel zoeken vond ik een vegan variant, die enigszins betaalbaar was. Het werd een drama. Voortdurend schoten de clips los en moest ik een toilet opzoeken om alles weer vast te zetten. Na nog weer wat verder googelen kwam ik op de site van Pierre Mouton. Zij gaven goed advies, gebruik een meetlint en gooi het over je schouder en meet van de achterkant van je broekband tot aan de voorkant van je broekband.. Bleek dat m.n huidige bretels eigenlijk veel te kort waren! De bretels met vier clips blijken NIET voorzien van een leren rugstuk, maar met een metalen clip. Helemaal perfect dus, deze vierclipsbretels zijn VEGAN! Ik heb ze enkele dagen gedragen en een beetje bijgesteld. Het elastiek voelt zeer degelijk, ze zitten niet te strak, passen zich aan verschillende lichaamshoudingen aan.. Het zou zo maar kunnen dat ik vaker bij jullie kom bestellen!

Fantasties .wat een snelle bezorging

Dit zijn prachtige bretels. Ze schieten niet los .de broek blijft mooi op zijn plaats. Kortom ik vind het geweldige bretels. Tjeerd

Mooie bretels

Al behoorlijk wat bretels bij Pierre mouton gekocht en iedere keer zijn ze mooier dan ik had verwacht. Kwalitatief kan niet beter. Wat ik persoonlijk heerlijk dragen vind is het verstelbare rugstukje. Ziet er ten eerste heel mooi uit en ten tweede kun je het aan jouw persoonlijke draag comfort aanpassen. Mooi geleverd in prachtig doosje, persoonlijke touch met info leaflet (leuke man in leren schort op de foto overigens) En snel verzonden. Nou ik beveel Piere mouton bretels zeker aan, je zult niet teleurgesteld woorden/zijn.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.