Mooie collectie met veel variatie…

Stevige sluitingen, mooi kleuren passend bij de huidige tijd….

Topkwaliteit

Mooie bretels, stevig, aan de brede kant, maar voor een lange man wel goed. De metalen klemmetjes hebben kunsstof stukjes aan de binnenkant ter bescherming van de stof van je broek. Erg fijn. Alles vlot geleverd in een mooi klein doosje.

kwaliteit prima

personeel aan de tel. attent!!!!

Product en service top

Mijn gekochte werkbretel functioneert prima. Geen afgezakt werkbroek meer. Zeer stevige bretel. Top

Mooi om te zien dat vakmanschap nog bestaat!

Kwaliteit is een kunst, kunde is een kwaliteit.

Ruim aanbod tegen goede prijzen

Ik heb drie keer tot volle tevredenheid besteld. Goede kwaliteit en ruime keuze. Zoek nog wel naar een manier om mijn bretels op een nette manier (niet los in een lade) op te bergen. Ook een etui oid om drie bretels mee te nemen op reis zou welkom zijn.

de bretels zijn van een bijzonder goeie kwaliteit ,en dragen ook heel erg fijn!

ik wou dat ik ze eerder was tegen gekomen dat had mij veel ergenis bespaart! ik heb altijd een paar op voorraad ,want je weet maar nooit! maar een goeie vriend had de zelfde slechte ervaring van andere bretels ,en heb ik dus jullie bretels gegeven en hij is ook helemaal om ,dus dat zegt genoeg denk ik! ze zijn gewoon geweldig, voor mij geen andere meer!

Telkens verrassend goed

De kwaliteit en creatieve ontwerpen van de bretels zijn telkens verrassend goed. Ook de clips zijn erg stevig, iets wat ik bij andere, betaalbare, merken vooral mis (losschietende bretels). Kortom, ik kan mij geen betere bretels wensen en raad de producten van Pierre Mouton van harte aan.

Gewoon perfecte bretels

Uitzoeken kleur maat type en 2 dagen later in de brievenbus

Ik gebruik ze al zeer lang

Het is zeer goed

Mooie bretels

Voor het eerst besteld maar ben erg tevreden. Bretels zijn mooi breed en super sterk. Precies wat we graag wilde.

Kwaliteit

Correcte levering na bestelling van een kwaliteit product

een ambachtelijk bedrijf met een écht luisterend oor

Naast de geleverde kwaliteit, welke een reden is om opnieuw te bestellen, heb ik ervaren dat deze mensen wel degelijk naar hun klant luisteren. Een bepaalde variëteit was niet leverbaar en ze lmieten mij dit weten. Ik legde uit waar ik naar op zoek was en gaf hen een paar ideeën, MAAR ik verwees naar hun ervaring en gaf hen 'carte blanche'. Ik was zéér aangenaam verrast toen ik mijn bestelling thuis bezorgd kreeg. Het Pierre Mouton-team zijn toppertjes

Vele bretels aangeschaft en zijn allemaal van superieure kwaliteit

Snel en goed

Had al meer bretels van jullie vandaar een nieuwe weer bijbesteld

Bestelling wordt exact geleverd binnen twee dagen

Beste bretels!

Na teleurstellende ervaringen met eerder aangeschafte bretels (andere merken) onlangs een bretel besteld bij PM. Topkwaliteit! Degelijke constructie waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige componenten. Goede verzending, ga zeker weer bestellen bij dit bedrijf!

De bretels die ik bij u gekocht heb ben ik zeer tevreden over . Het zijn stevige elastische banden en de clips ook Echt een aanbeveling

Mooie, bretels. Op tijd geleverd. Goed verpakt.

jarenlang plezier

ik heb deze bretels al jarenlang en de clips blijven het goed doen.

Geweldige bretels

Snelle bezorging

Heel goede service

Fijne verpakking

klantgericht, klantvriendelijk en oplossingsgericht

Bij een breuk in een van de clips werden mij per omgaande 2 nieuwe clips gestuurd. Top mensen!!

Prima bretels

Mooi afgewerkte bretels met veel keus. De klippen zijn net iets groter zodat deze perfect blijven zitten. Heb wel aangeraden om een andere bezorgdienst te nemen…

De bretels zien mooi afgewerkt uit.

Mooi afgewerkte bretels met een degelijke uitstraling. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit bij dagelijks gebruik.

Spoorstraat 11

7687AM Daarlerveen

06 2331 3137 / 06 5313 0262

Over Pierre Mouton

Dankzij jaren lang vakmanschap weten we jaar na jaar handgemaakte bretels en riemen van de beste kwaliteit op onze website en de markt te zetten. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig met de hand verwerkt. Alleen het beste voor de riemen en bretels van Pierre Mouton. Alle ervaring die sinds 1978 is opgedaan wordt tot op de dag van vandaag verwerkt in de riemen en bretels, waardoor elk product uitstekend is. Dit alles zorgt voor het beste draagcomfort. Hier hechten we veel waarde aan bij Pierre Mouton. Net zoals de tevredenheid van onze klanten.