Snelle levering juiste product geen mail gezeur top.
Goedemorgen Ad, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een reactie te schrijven over je ervaringen. Je beoordeelt de verzending als snel en benoemt ook nog even dat je niet bedolven bent onder mailtje :) Goed om even te horen dat je de mailings die we sturen niet als overdadig en irritant ervaart. we hopen je snel terug te zien bij BeeZ! fijne werkdag liefs team BeeZ
Zeer tevreden. Levering correct. Ook telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk.
Goedemorgen Ute, Wat een stralend cijfer hebben we van jou ontvangen zeg! Prachtig zeg een 10 :) Wat we vooral even prettig vinden om terug te horen is dat je het telefonisch contact als zeer vriendelijk beoordeelt. Dat is wel echt fijn, want we hebben een hele fijne klantenservice die elke dag zijn best doet om alle vragen zo prettig mogelijk af te wikkelen. Fijn dat dit ook zo overkomt. hopelijk zien we je snel weer terug bij BeeZ. liefs Team BeeZ
had iets verkeerd besteld en ze hebben mij direct het juiste product nagestuurd.
Goedemorgen Patrizia, Kijk eens aan wat een super mooi cijfer hebben we van jou ontvangen :) Wat goed om te horen dat je terecht kon met je probleem. Het is natuurlijk goed mogelijk dat je per ongeluk een keer iets besteld wat toch niet het juiste is. Dan is het fijn om te horen dat er met je mee is gedacht in een oplossing en dat je alsnog het juiste product toegestuurd hebt gekregen. Wat fijn. We hopen dat je door deze positieve ervaring weer snel eens terug komt bij BeeZ! Liefs team BeeZ
Overzichtelijke site met voldoende keuzemogelijkheden. Betaalbare prijzen: een 450 ml flacon voetencrème Laufwunder Hydrobalm Profi Line voor nog geen € 20. Eenvoudige bestelprocedure en snelle verwerking van de bestelling alsmede snelle levering. Product was heel goed verpakt.
Goedemorgen Winny, Het regent echt complimentjes van jouw kant als we jouw review lezen ;) wat fijn, en wat ben je positief. De website vind je overzichtelijk en er is ruime keuze voor je. Je vindt de prijzen erg betaalbaar , dat is heel goed om te lezen. We proberen ook onze producten scherp aan te bieden om zo de voordelen aan de klant te gunnen. De bestelprocedure beoordeelde je als snel en ook de levering was snel bij je. Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om dit te laten weten. Fijne werkdag en hopelijk tot snel bij BeeZ. Liefs team Beez
Bestelling eenvoudig kunnen doen, overzichtelijke webshop, gunstige prijzen, uitstekende informatie, verzendwijze en snelheid. Uitermate tevreden.
Goedemiddag Joost, Wat een fijne reactie: uitstekend verzorgd. Je beschrijft dat je het bestelproces heel fijn vindt, de webshop toont overzichtelijk en de prijzen gunstig. Het is zo fijn als je dag in dag uit bezig bent om te kijken hoe je je klant kunt plezieren dat dit ook wordt opgemerkt. Plezierig om te zien dat je informatie ook uitstekend vindt. We hebben de afgelopen tijd extra geïnvesteerd om alle producten te voorzien van duidelijke informatie en eventueel gebruiksinfo toe te voegen. Ook worden er nu stelselmatig filmpjes opgenomen die laten zien hoe je een product gebruikt. Dit helpt klanten om hun weg te vinden in het gebruiken van nieuwe producten. hopelijk zien we je snel weer terug. liefs team BeeZ
Wij zijn een week verder en nog steeds niets ontvangen?? Bleek ergens bij de vervoerder te liggen. Na reclamatie heeft Beez een 2-de set gestuurd. Wel met normale levertijd. Via de zaak een grote order geplaatst en wel snel/normaal geleverd. Probleem lag bij de pakketdienst.
Goedemorgen Laurens, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie bij DHL dat deze nog steeds in uitlevering staat. Dit duurt inderdaad te lang. Wij zullen vandaag jouw bestelling nogmaals verzenden. Excuses voor het ongemak en de vertraging. Met vriendelijke groet, Angélique Beez
Original anmeldelse
Wij zijn een week verder en nog steeds niets ontvangen??
Een minpunt , ik wil de factuur downloaden maar dan herkent ie de pagina niet . Hoe kan ik nog verder aan mijn factuur komen.
Hi Astrid, goedemorgen, wat goed dat je dit even signaleert! we zijn overgestapt naar een nieuw backoffice programma waardoor de bestellingen in het "oude systeem" niet configureren met de facturen in het "nieuwe systeem". Alles lijkt nu verholpen te zijn en tevens hebben we voor de zekerheid jou afgelopen dinsdag nog even de factuur nagemaild, heb je die ontvangen? Doe ons anders gerust een berichtje en we regelen het voor je! Fijne werkdag alvast Liefs Team BeeZ
Goede producten voor een betaalbare prijs. Snelle levering.
Dit is fijn opstaan hoor met een 10 van jou Ludgarda. Wat fijn dat je zo positief bent over de snelle levering en de goede producten met een betaalbare prijs. Wat we erg waarderen is dat je de tijd neemt om even te reageren en je mening te ventileren. Dit is heel prettig voor nieuwe en bestaande klanten om te zien hoe onze service en website ervaren wordt. Hele fijne werkdag, liefs team BeeZ
goede klantenservice, snel bezorgd en betaalbare producten. Ik vind het leuk, maar weinig omschrijving.
Goedemiddag Gledenkova, Wauw....wat een mooi cijfer hebben we gekregen van jou. Goede klantenservice, snel bezorgd en ook nog eens betaalbare producten! Super fijn zeg. Je meldt wel dat je vindt dat er wat weinig omschrijving bij de producten staat. Dit is heel waardevol dat je dit meldt, want het is altijd fijn om even te horen wat er beter kan. We besteden hier al doorlopend veel aandacht aan om ons bestaande assortiment nog verder te voorzien van info en bij veel producten staat nu ook een ho-to-use video. Laat ons vooral weten wat je nog mist. Fijne dag! Liefs team BeeZ
De producten, de service en de snelle levering zijn 100% in orde. Maar het inpakken lijkt een groot probleem. Er zat meer papier (als opvulling) in de verpakking, dan producten. (In 2 bestellingen.)
Goedemiddag Martine, wat fijn dat je aangeeft dat er teveel inpakmateriaal is gebruikt. Wij proberen juist goed op te letten hoe onze producten de deur uit gaan. Zo hebben we ook brievenbus pakketjes, verschillende verzenddozen maten en tevens ook nog enveloppen. Goed om dit weer even aan te kaarten en dat bespreken we ook intern graag. Altijd goed om kritisch te blijven kijken, dank voor je feedback. we hopen je snel weer te zien bij BeeZ! liefs team BeeZ
Lekker thuis afgewacht en mooi op tijd geleverd .
Goedemiddag Klaas, wat een zaligheid he, gewoon lekker bestellen vanuit je luie stoel en dan kun je gewoon achterover leunen tot er wordt aangebeld. Het is zeker fijn als je nog even wat vergeten bent en dat je dan nog snel even een bestelling kan plaatsen die je snel in huis hebt. Fijn dat jij deze ervaring hebt opgedaan en dat je ook nog eens de verpakking goed vond. Jouw mening helpt anderen weer om te kiezen voor ons, dank je wel daarvoor! we hopen je snel weer te zien bij BeeZ. liefs team BeeZ
Alles zoals afgesproken
Goedemiddag Marcel, Afspraak is afspraak..dat is waar je het allemaal voor doet. Helaas gaat er natuurlijk bij ons ook wel eens wat mis, maar het gaat er dan weer om hoe je het oplost. Fijn dat jij zo'n positieve ervaring hebt met BeeZ. Nog fijner dat je even de moeite hebt genomen om dit te ventileren zodat ook andere klanten dit kunnen zien. wij wensen je een hele fijne werkdag en hopen je snel weer te zien bij BeeZ. Liefs team BeeZ
Op woensdag avond laat een bestelling gedaan en de vrijdag erna netjes in huis ! Ik zocht voet poeder en Beez was veruit de goedkoopste en gratis levering ! Hoe dan ? Absolute aanrader
Goedemorgen Maickel, Het regent echt complimenten in jouw review, wat super fijn! Fijn dat je even ventileert hoe het bestelproces en dan voornamelijk de bezorging gelopen is. Heel leuk dat je dit zo ervaren hebt. Voor ons is het ook natuurlijk belangrijk dat dit soepel loopt. Want je kan als website alles nog zo goed op orde hebben, als de pakketdienst dan niet of traag bezorgd dan zijn alle mogelijke voordelen "verdwenen". Ook fijn dat je aangeeft dat onze producten goed ingeschaald zijn qua prijs in vergelijk met de andere aanbieders. We hopen je snel weer te zien. Liefs team Beez
Prima service!!!
Goedemiddag Caroline, Wat waardevol dat je ons een seintje hebt gegeven dat je bestelling niet binnen was en ook maar niet binnen kwam. Fijn ook dat we je hebben kunnen helpen waardoor je de bestelling alsnog vlot kreeg. Het is goed om te horen dat je de service van de klantenservice als goed ervaart. Want overal is wel eens wat, maar het ligt er natuurlijk aan hoe problemen worden opgelost. Ook wij hebben wel eens last als de pakketbezorger de producten niet of te laat levert, maar we proberen dit altijd zsm op te lossen. fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Liefs team BeeZ
Original anmeldelse
Mijn bestelling is nog niet binnen
Excellent experience
Dear B, So nice to read your review on your experience with our website. Thanks that you have given your opinion online here so that other customers can read how you have experienced our website. It is nice that is was also doable for an English speaking person. We hope to welcome you again soon. Have a good day warm regards, team BeeZ
Een prima eerste ervaring met deze webshop
Goedemorgen Henk, wat leuk dat je zo positief bent over ons. Wat fijn om te lezen dat je een goede eerste ervaring hebt gehad met ons. Als je ergens nieuw bent dan is het natuurlijk een beetje spannend: hoe zijn de producten, hoe snel heb ik ze in huis? Loopt het allemaal lekker qua bestelproces? Dat zijn vragen die je hebt als je voor je eerste bestelling staat. Fijn dat je hier wat over deelt, heel waardevol. Wij hopen je gauw weer te zien bij BeeZ en wensen je een fijne werkweek. Liefs team BeeZ
Super snelle levering volgende dag al in huis ,ben zeer tevreden
Goedemorgen Ina, Wat fijn dat je die snelle levering als positief beoordeeld. Het is voor andere klanten heel prettig om te lezen hoe je de bezorging ervaart. Tegenwoordig is het namelijk erg belangrijk dat je de producten tijdig ontvangt. Iedereen moet immers gewoon doorkunnen met werken en dan is lange levertijd heel vervelend. Fijn dat je de moeite hebt genomen om hier je mening te geven. Hele fijne werkdag en graag tot snel liefs team BeeZ
Prijsstelling goed. Assortiment kan nog wel verbeterd worden. Was op dat moment wel veel producten uitverkocht. Dus voorraad kan nog wel wat beter.
Goedemorgen Gerard, Wat goed dat je ons even laat weten wat je ervaring was. Je geeft aan dat de prijsstelling heel goed is en dat is ook de reden dat sommige producten enorm hard gaan :) Soms is het lastig om de vraag bij te houden qua inkoop, maar we doen ons best. We hebben na aanleiding van je berichtje nog eens kritisch gekeken naar onze "uitverkochtlijst" en daarom staat er nu bij vrijwel elk product hoeveel er nog van op voorraad zijn. Wij kunnen hier ook eerder op anticiperen door een herbestelling te doen. hele fijne werkdag, liefs team BeeZ
Makkelijke site, snel en nette levering
Wauw Kaatje....een dikke 10 van jou. Wat leuk om te lezen als je 's ochtends de pc op start. Je vond het een makkelijke site, en dat is heel fijn om te horen want we begrijpen dat als je constant moet zoeken dat je gemakkelijker afhaakt en elders ja spulletjes wil halen. Je beoordeelt de levering ook als snel maar wat ook fijn is is dat je de levering netjes vindt. Super fijn dat je de moeite hebt genomen om je mening te ventileren, heel waardevol. fijne werkdag gewenst en tot snel bij BeeZ. Liefs team BeeZ
Was netjes in te vullen en de prijs was ook heel fijn
Goedemorgen Jettie, wat een mooi cijfer krijgen we van jou zeg, wat fijn! je geeft aan dat je een zeer goede ervaring hebt en dat de prijs ook heel fijn is. Het gebruiksgemak van de website is ook goed bevallen, en dat is voor ons ook essentieel omdat we continue proberen de gebruikservaring te optimaliseren. Fijn dat we dit hebben kunnen overbrengen op jou. wij wensen je een goede werkdag toe en graag tot snel bij BeeZ! liefs team BeeZ
Goede & Snelle service
Goedemiddag Jan, Wat leuk dat je even de moeite hebt genomen om ons te laten weten dat je zo positief bent over de snelle service en dat je alles eigenlijk gewoon top vindt! Voor ons is het heel fijn als een klant zelf even zijn ervaringen deelt op dit gebied. Wij kunnen natuurlijk benoemen hoe fijn onze verzending is of hoe prettig de producten zijn, maar uit de mond van de klant is dit veel waardevoller want het zijn jouw eigen authentieke ervaringen. Dank je wel dat je dit wilde delen. Hele fijne werkdag en graag tot snel Liefs team BeeZ
Was eerste bestelling en ben zeer tevreden. Snelle levering, goede communicatie....Prima service vind ik dat. Ik zal in de toekomst nog bestellen .
Goedemorgen Myriam, Wat leuk dat je dit even laat weten aan ons dat je bij je eerste bestelling zo tevreden was. De levering vind je een pluspunt en ook de goede communicatie. Voor onze klantenservice is het een goede opsteker als zij horen dat hun manier van communiceren duidelijk en prettig is en dat ook zo wordt ervaren. Bedankt voor deze waardevolle feedback! Graag zien we je snel weer terug voor een nieuwe bestelling. Liefs team BeeZ
Mijn ervaringen met Beez zijn goed hebben goede materialen en leuke aanbiedingen . Het heeft voor ieder wat Wils en goed bekend staande merken voor aantrekkelijke prijzen
Goedemorgen Marjolijn, Super leuk dat je zo enthousiast bent over BeeZ. De variatie aan merken is voor jou een pluspunt en dat is heel fijn dat je dit even benoemt want het is nu eenmaal fijn als je op een website bent en dan je favo merken allemaal tegen komt bij 1 groothandel. We hebben de afgelopen jaren flink uitgebreid in ons merkaanbod en blijven dit ook op continue schaal doen. Fijn dat dit goed valt bij jou. Ook de aantrekkelijke prijzen zijn voor ons een streven in onze dagelijkse dingen! we zien je graag snel terug bij BeeZ, liefs team BeeZ
geen opmerkingen
Wat leuk Alex dat je even de tijd hebt genomen om je mening te geven over ons. Je vond de levering snel en de producten goed, dat is eigenlijk een hele fijne combi! Goed ook dat je dit even ventileert, want zo kunnen toekomstige klanten ook even horen hoe jij het ervaren hebt. We hopen dat je snel weer terug bent bij ons en wensen je een fijne werkweek. Liefs team BeeZ
Goede en snelle service!
Goedemorgen P, Fijn dat je aangaf dat je het product niet helemaal goed kon vinden en daardoor per ongeluk het verkeerde hebt besteld. Goed dat je contact met ons hebt gezocht. We hopen dat je door onze nalevering het juiste hebt ontvangen en zo te zien ben je blij nu met onze goede en snelle service. Hele fijne werkdag en graag tot ziens bij BeeZ. liefs team BeeZ
Original anmeldelse
Ik had voetenzalf besteld maar door de m.i. wat vage site de verkeerde zalf ontvangen. Die zalf is ook goed maar de andere heeft mijn voorkeur. Maar maak deze zending eerst op.