Filtre

Ik vind het een vriendelijke groothandel die haar artikelen tegen een leuke prijs verkoopt. Hoop dat ze het naar nog meer uitbreiden in de toekomst, dan kan ik er fijn alles bestellen ;-)

Toen ik de papier dispenser aan de muur aan het plaatsen was en er daarna een papieren rol wou insteken zag ik dat de sluiting stuk was , ze hadden geen meer in voorraad en gaan mijn geld terug storten, dit vind ik een goede service van de firma !!

Snel en betrouwbaar

Snelle en betrouwbare levering van de bestelde items.

Snelle levering grote keuze

Scherpe prijzen, snelle levering

Voldoende keus uit producten, goed geprijsd. Levering zeer snel en werd via e-mail goed geïnformeerd.

Nixmismee

Duidelijke site.......klantvriendelijk en simpel bestellen tegen acceptabele prijzen ....... Blijvende informatie tot aflevering.......top

Tevreden

Ik had bij mijn laatste bestelling 4 foute artikelen van de 5, dit is niet zo fijn. Maar de volgende dag waren mijn bestelde artikelen al geleverd, dit noem ik goeie service.

Heel fijn groothandel

Heel fijne groothandel, echt zachte prijzen en niet overdreven. Mogelijk om achteraf te betalen is ook plusje. Snel service. ik gaat hier blijven komen voor mij bedrijf

erg blij

Ik ben tevredenj

Mijn product is snel geleverd en het is een goed product. Ik raad deze site zeker aan!

Echte aanbiedingen, snelle levering.

Alles wat ik besteld heb, heb ik zeer snel ontvangen.

Zeer snelle en adequate levering

Snelle levering in stevige verpakking

Goed product en snelle levering

Correct en professioneel

Ik ben een vaste klant bij beez.nl De prijzen zijn redelijk, de service is heel goed en de klantvriendelijkheid is uitstekend.

Super klantenservice!!!!

Een probleem met de levering gemeld, 2 dagen nadien was dit reeds opgelost door BeeZ. Dank je daarvoor.

Goed kwaliteit

Precies wat ik wil

Makkelijk bestellen

Goede aktie’s

Ik raad aan! Ik heb mijn bestelling zonder problemen geplaatst en de levering was erg snel.

Gewoon goed

Is een goed product.

Zeer tevreden.

Snelle levering, zeer netjes verpakt. Goede producten. Ik ga zeker vaker bestellen.

Bestelling top !!!

Ik had 11 dozen handschoen maat M besteld. Ik kreeg 10 dozen maat M en 1 doos maat L - zeer vervelend. Het zijn nochtans goede handschoenen. Ik heb de klantendienst verwittigd en ze hebben 3x een poging gedaan om mij de 11de doos te vervangen met de juiste maat M, en zie hier na 3 pogingen is het gelukt! De L-doos mocht ik houden. Zeer vriendelijke antwoorden en heel veel inzet om de bestelling in orde te brengen, dat is service die we waarderen! Dankuwel!

heel tevreden

Attente leverancier met een goed toegankelijke website. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

prima bedrijf

leuk bedrijf mooie producten doen wat ze beloven

Aanrader

Goede aankoop

Goede producten en goede service

Ik ben blij met de producten en de service, alles zo als beschreven en snel geleverd, gewoon alles goed

41 Wiekenweg

Amersfoort 3815 KL